- Konu Sahibi gulcicek61_67
-
canım baban için başın sağolsun.eşin içinde geçmiş olsun.
çok güzel içtenlikle yazmışsın.dilerim Allahtan en yakın zamanda kucağına alırsın.
canım baban için başın sağ olsun bebeğin için böylesi hayırlı imiş diyelim rabbim sağlıklı hatyırlı evlat nasip etsin birdaha böyle bir acı yaşama:Saruboceq:
Sağol canım dostlar sağolsun.Eşimin durumu hala netleşmedi.Ameliyat diyorlar.Olacak her şeyden korkuyorum.Zor günler tam olarak bizi bırakmadı.Ama bir şekilde de yaşamak ve bir şeylere tutunmak durumundayız.Yaşıyorum ama inan her şey yarım.... Bunada şükür Allah daha beterinden korusun bizleri.... Desteğiniz için sağolun.Rabbim inş. kısa zamanda anneliği tattırır bizlere....
BEBİŞİM BİTANEM;
hergün seni özlemle bekliyordum sana kavuşacağım günleri tek tek sayıyordum.ama günler yaklaştıkça çok korkuyorum.sen sanki şuan benim içimdesin öyle hissediyorum ama yinede test yapmaya korkuyorum.
allahım ne olursun yardım et bizlere .bebişlerimizi bizlere bağışla.
bebeğim baban kısa süreliğine bizden ayrıldı.hissediyorumki o beni bırakırken sana emanet etti. anneciğini üzme dedi. sende beni üzmüyorsum değilmi.beni bırakıp gitmedin beraberce bekliyoruz babanın yollarını.
inşallah dönüşte ona çok büyük süpriz olacaksın bitanem......
ne olur bırakma beni seni okadar çok özledimki bilemezsin küçük meleğim.....
kızlar belki diyeceksiniz bu kadın ne saçmalıyor. ne yapayım bizlerin de umut kaynağımız hayallerimiz.hayel kurarak sonunda kavuşacağız bebişlerimize......
belki gerçekten o an bizlerledirler annelerinin sesinini duyup bırakmazlar......
inanıyorumki en kısa zamanda hayaller gerçek gerçeklerimizde mutluluğa dönüşecek arkadaşlar.....
inşallah .... inşallah..... inşalllah.....
inan gönülden isteyince oluyor.ben tam 10 yıl bekledim. sonrasında 3 aşılama bir tüp bebek ve oğlum 2,5 yaşında. veeeeeee şuan 7 aylık hamileyim.kendiliğinden hamile kaldım. çok şaşırdık bizde.Bebeğim ,
gelicekmisin yine bana?bu acılarımı dindirecekmisin ?tam tamına 1,5 yıldır seni bekliyoruz büyük bir hevesle annecim ...gelirsen eğer çok şanslı bir bebk olcaksın buna emin ol çünkü ben ve baban seni deliler gibi istiyoruz ..ikimizde çocukları çok seviyoruz biliyomusun..ama sen olmadığın için şimdilik arkadaşlarımızın bebeklerini seviyoruz ,belki kıskanırsın da gelirsin minik sıpa :)diliyorum ki artık kendi bebeğimin kokusunu içime çekeyim ..doyasıya sarılayım....elimizden geleni yapıyoruz annem yakında senin bana gelebilmen için küçük çaplı bir ameliyat olucam ve inşallah allahım çok büyük sonra seni bana gönderecek :))))inanıyorum ki gönderecek ....bir sürü hayalim var seninle ilgili inşallah güzel bir hayatın olacakk ve çok mutlu bir bbeiş olacaksın ve herkes seni çok sevecek ailede.babaannenlerin ilk torunu ananenlerin 5. torunu olacaksın gelirsen.3 tane halan ve 2 dayın olacak...hepside seni dünyalardan çok sevecek...helede dedelerinnnn:))))))))))herkes hayal içindeee ..ama en önemlisi ben seni çok büyük bir özlemle bekliyorum annecimmmm.....sevgimi sana vermek için sabırsızlanıyorummm bitanemmm sesimi duyuryorsan ben herşeyi yapıcam sana kavuşabilmek için sonrası sana kalmış ..biliyorum ki sende anneni üzmeyeceksin minik sıpam annen seni bekliyorrrrrr ve şimdiden çok seviyorrrrrrrr:))))))))))))
Bebeğimmm...
Bu saatte gözüme uyku girmeme sebebim... Gözyaşım... Gönül yaram...
Daha küçükcük bir kızken bile hayalini kurardım birgün bende anne olacak seni kucağıma alacaktım benim bebekliğime benzeyecektin herşeyi yapacaktık seninle tüm yapamadıklarımı yaşayamadıklarımı...
Ama senide yaşayamıyorum bebeğim... Canım öyle yanıyorki kimse bilemez ama günümde gecemde uykumda bile hep seni bekliyorum öyle yoruldum öyle umutsuzumki...
Herşeyin çaresi var bebeğim birtek senin yok çünkü ne yaparsak yapalım sana ruhunu bedenini verecek olan Rabbim seni bize ne zaman kısmet edecek bilmiyorum bu belirsizlik korku ne zaman bitecek bilmiyorum...
Doktordan çok korkan hastanenin kapısından girdiği gibi fenalaşan iğneyi bile vurulmayıp meyvesuyuna karıştırıp içen ben senin için nelere katlanıyorum bilsen ve dahada beterleri beni bekliyor olabilir keşke daha dayanıklı olabilseydim sana kavuşabilirsem bile çökmüş bir anne olmaktan korkuyorum artık...
Çocukları pek sevmezdim önceden acaba bunun cezasınımı çekiyorum yada başka günahlarımın ama hasretinle değiştim ne zaman bir çocuk görsem ağlayasım geliyor eğerki bir cezamın bedeliyse yokluğun ne olur sende yalvar bebeğim Allah affetsin bizi öbür dünyaya kalsın hesaplarım kat kat yanayım ama sensiz kalmayayım artık...
İsyan değil bebeğim korkarım karşı gelmekten ya veripte geri alırsa ya bir derdin olursa diye korkarım vardır elbet Allahımında bildiği yeterki sağsağlim versin seni bana dayanıyorum elimden geldiğince bahtında yüzünde güzel olsun bebeğim...
O kadar çok kişi kavuştuki bebeğine anlayamamam bu yüzden hemde hiç istemeyenler hatta haketmeyenler bile bir biz kavuşamadık üstüne üstlük herkes seni soruyor bana çok üzülüyorum anlayamıyorlar dalga geçenler bile var biliyormusun bence onlar olmalıydı benim yerimde...
Evet biraz karışık belki adaletsiz belkide çok adeletli bi dünyaya getirmeye çalışıyorum seni belkide sırf kendim için kendim gibi çileler çekeceğini bile bile çağırıyorum ama hayat böyle bebeğim elimden geldiği kadar yanında olucam senin ne pahasına olursa olsun...
Hep kız olarak hayal ettim seni renkli elbiselerin tokaların makyaj çantama dadanmaların topuklu ayakkabılarımı giymelerin herşeyini hayal ettim evlendirip torun sahibi bile oldum hayallerimde ama artık erkekte olsan farketmez yeni baştan kurarım tüm hayalleri maviyide severim senin için...
Belki çok çok iyi bir aileye değil ama birçok aileden daha iyi bir aileye geleceksin güzel bakılacaksın ne istersen olacak inşallah...
Ama ne zaman? Keşke bilebilseydim keşke artık gelebilseydin daha nelere katlanıcam daha ne kadar gecem gündüzüm birbirine girecek ne kadar kabuslar göreceğim bilmiyorum nolur artık gel delirmeden gel nolur...
Annen biraz şanssız bebeğim hayatta ne istediyse çok geç oldu hep ağladı uğurlarında hep yalvardı senin içinde aynı şeyleri yaşamak varmış inşallah daha fazla sürmez bu hasret bu defa bambaşka çok büyük çok önemli ve bir o kadarda belirsiz bir dert...
Şimdiden ne çok şey öğrendim sayende hiiiiç haketmeyenler bile layıkken ben layık olamadım mesela anneliğe demekki benimde sınavım böyleymiş demekki insan hiç aklına getiremeyeceği şeyleri görebilirmiş insanın kendini nasıl çaresiz hissedebileceğini nasıl psikologluk olabileceğini gösterdin çocukların aslında sevimli olduğunu öğrettin ve ne kadar iyi anne olabileceğimi senin hasretin sayesinde artık annelerinden daha iyi anlaşıyorum hepsiyle ovulasyon ve gebelik testleriyle haşırneşir oldum sayende sonraaa ameliyat iğne doktor bunlarla tanıştım ve bir kez daha senin için katlanacağım aynı şeylere ama doğumunda inşallah...
Dayanamayıp aldığım oyuncaklar almamak için kendimi zor tuttuğum ciciler bulduğum isimler baban ninelerin dedelerin hepsi dörtgözle bekliyorlar seni bebekler seçerlermiş annelerini nolur beni seç artık bebeğim nolur daha fazla acı yaşatma Allahım...
Bebeğimmm...
Bu saatte gözüme uyku girmeme sebebim... Gözyaşım... Gönül yaram...
Daha küçükcük bir kızken bile hayalini kurardım birgün bende anne olacak seni kucağıma alacaktım benim bebekliğime benzeyecektin herşeyi yapacaktık seninle tüm yapamadıklarımı yaşayamadıklarımı...
Ama senide yaşayamıyorum bebeğim... Canım öyle yanıyorki kimse bilemez ama günümde gecemde uykumda bile hep seni bekliyorum öyle yoruldum öyle umutsuzumki...
Herşeyin çaresi var bebeğim birtek senin yok çünkü ne yaparsak yapalım sana ruhunu bedenini verecek olan Rabbim seni bize ne zaman kısmet edecek bilmiyorum bu belirsizlik korku ne zaman bitecek bilmiyorum...
Doktordan çok korkan hastanenin kapısından girdiği gibi fenalaşan iğneyi bile vurulmayıp meyvesuyuna karıştırıp içen ben senin için nelere katlanıyorum bilsen ve dahada beterleri beni bekliyor olabilir keşke daha dayanıklı olabilseydim sana kavuşabilirsem bile çökmüş bir anne olmaktan korkuyorum artık...
Çocukları pek sevmezdim önceden acaba bunun cezasınımı çekiyorum yada başka günahlarımın ama hasretinle değiştim ne zaman bir çocuk görsem ağlayasım geliyor eğerki bir cezamın bedeliyse yokluğun ne olur sende yalvar bebeğim Allah affetsin bizi öbür dünyaya kalsın hesaplarım kat kat yanayım ama sensiz kalmayayım artık...
İsyan değil bebeğim korkarım karşı gelmekten ya veripte geri alırsa ya bir derdin olursa diye korkarım vardır elbet Allahımında bildiği yeterki sağsağlim versin seni bana dayanıyorum elimden geldiğince bahtında yüzünde güzel olsun bebeğim...
O kadar çok kişi kavuştuki bebeğine anlayamamam bu yüzden hemde hiç istemeyenler hatta haketmeyenler bile bir biz kavuşamadık üstüne üstlük herkes seni soruyor bana çok üzülüyorum anlayamıyorlar dalga geçenler bile var biliyormusun bence onlar olmalıydı benim yerimde...
Evet biraz karışık belki adaletsiz belkide çok adeletli bi dünyaya getirmeye çalışıyorum seni belkide sırf kendim için kendim gibi çileler çekeceğini bile bile çağırıyorum ama hayat böyle bebeğim elimden geldiği kadar yanında olucam senin ne pahasına olursa olsun...
Hep kız olarak hayal ettim seni renkli elbiselerin tokaların makyaj çantama dadanmaların topuklu ayakkabılarımı giymelerin herşeyini hayal ettim evlendirip torun sahibi bile oldum hayallerimde ama artık erkekte olsan farketmez yeni baştan kurarım tüm hayalleri maviyide severim senin için...
Belki çok çok iyi bir aileye değil ama birçok aileden daha iyi bir aileye geleceksin güzel bakılacaksın ne istersen olacak inşallah...
Ama ne zaman? Keşke bilebilseydim keşke artık gelebilseydin daha nelere katlanıcam daha ne kadar gecem gündüzüm birbirine girecek ne kadar kabuslar göreceğim bilmiyorum nolur artık gel delirmeden gel nolur...
Annen biraz şanssız bebeğim hayatta ne istediyse çok geç oldu hep ağladı uğurlarında hep yalvardı senin içinde aynı şeyleri yaşamak varmış inşallah daha fazla sürmez bu hasret bu defa bambaşka çok büyük çok önemli ve bir o kadarda belirsiz bir dert...
Şimdiden ne çok şey öğrendim sayende hiiiiç haketmeyenler bile layıkken ben layık olamadım mesela anneliğe demekki benimde sınavım böyleymiş demekki insan hiç aklına getiremeyeceği şeyleri görebilirmiş insanın kendini nasıl çaresiz hissedebileceğini nasıl psikologluk olabileceğini gösterdin çocukların aslında sevimli olduğunu öğrettin ve ne kadar iyi anne olabileceğimi senin hasretin sayesinde artık annelerinden daha iyi anlaşıyorum hepsiyle ovulasyon ve gebelik testleriyle haşırneşir oldum sayende sonraaa ameliyat iğne doktor bunlarla tanıştım ve bir kez daha senin için katlanacağım aynı şeylere ama doğumunda inşallah...
Dayanamayıp aldığım oyuncaklar almamak için kendimi zor tuttuğum ciciler bulduğum isimler baban ninelerin dedelerin hepsi dörtgözle bekliyorlar seni bebekler seçerlermiş annelerini nolur beni seç artık bebeğim nolur daha fazla acı yaşatma Allahım...
bugünde yine regl oldum nasılda duygulandırdın beni gözlerimden akan yaşlara engel olamadım okurken aynı şeyleri yaşamışız ve bizim gibi bir sürü yaşayan evlat hasretiyle yanan anne adayları var kalbimizin tercümanı olmuş sözlerin yüce mevlam hiçbirimizi evlatsızlıkla sınamasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?