- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi BayanHicKimse
-
Kuzum hiç sıkma canını gerekirse eşin alır karşısına hepsi ile konuşur,
birgün konuşmazlar iki gün konuşmazlar sonra alışırlar merak etme
önemli olan sizin ne düşündüğünüz, eşinle aynı fikirde isen hiç üzülme canını sıkma
Ya işte sorun da o, konuşmaktan anlamıyorlar. Eşim konuştu ilk mevzuda.
Sonra gene başladılar. Ya ben ulu orta konuşmalarını istemiyorum benim bebeğimin.
İçim nasıl sıkılıyor var ya
ahhh tatlim ayni dert bendede vaaar kv kizin olursa benim ismim olcak ve yanina ikinci isim olmayacak dio evlendigim gunden beri surekli ayni seyi tekrarliyo birde mecburmusum gibi konusuyo bir yildir bebek sahibi olmak için ugrasiyorum olsunda ismi ne olursa olsun demiyo tabi o kadar igneyi ilaci kullanan o o catala yaatip altini acan o dr yollarinda omur geciren o biz kimiz ki
o zaman anlamadılarsa sen söyleyeceksin bunu.
yada siz istediğinizi seçin biz istediğimiz isimi koyacağız dersin kestirir atarsın
anlarlar o zaman
ahhh tatlim ayni dert bendede vaaar kv kizin olursa benim ismim olcak ve yanina ikinci isim olmayacak dio evlendigim gunden beri surekli ayni seyi tekrarliyo birde mecburmusum gibi konusuyo bir yildir bebek sahibi olmak için ugrasiyorum olsunda ismi ne olursa olsun demiyo tabi o kadar igneyi ilaci kullanan o o catala yaatip altini acan o dr yollarinda omur geciren o biz kimiz ki
İlla kötü olmak gerek yani, ben muhatap olmak istemiyorum onlarla, eşim de çok sert konuşuyor. Küsüyorlar,sonra ben arada kalıyorum.
Barıştıklarında iki güler yüz gösteriyorum tepeme çıkıyorlar, napıcam şaşırdım ya.
Beni üzmeye ne hakları var, hem de benim sahip olduğum kendi bebeğim yüzünden.
Ya Allah vermezse, o zaman nolucak
kız Allah korusun öyle deme aaaaa, hayırlısı de her zaman.
Küssünler canım ne kadar süre küs kalıcaklar, sende sert şekilde söyleme kibar şekilde söyle
gülerek falan alttan alttan ittir aaaa ben mi öğretcem
en azindan esin destekci senin canim....benim esim kv den yana bu konu gecince ins oglum olur diyorum o zamanda dedesinin ismini koyacagini diyor deli oluyorum yaaa.... Ne geri kafalilik eltim kizina rahmetli gorumcemin ismini ogluna kp nin ismini koymus durum boyle olunca kv benim ustumde baski kuruo....o kadar dr a gidip geliyorum bi kere aramiyorlar yuzsuz yuzsuz ismimi koy dioo
en azindan esin destekci senin canim....benim esim kv den yana bu konu gecince ins oglum olur diyorum o zamanda dedesinin ismini koyacagini diyor deli oluyorum yaaa.... Ne geri kafalilik eltim kizina rahmetli gorumcemin ismini ogluna kp nin ismini koymus durum boyle olunca kv benim ustumde baski kuruo....o kadar dr a gidip geliyorum bi kere aramiyorlar yuzsuz yuzsuz ismimi koy dioo
iki ay once asilama oldum dr 3gun yatican dedi ilk gun aradilar gecmis olsun gibi bi daha yok bi aksam tel caliyo baktim kp nasilsin die aramislar guya durduk yere aramayacaklaruni biliyorum teli kapadim kocami aradim sen mi aramalarini istedin dedim yok ama nie hic arayip sormuonuz die sitem ettim dedi
bu durumdan nasil kurtulcaz bilmiyorum ben oyle disli biri de degilim sessiz sakinim ama biriktiriyorum bi gun fena patlicam gibi
Onlar dogmamış cocuga don biçmişde sizde şimdiden bu duruma uzulerek aynı şeyi yapmış oluyosunuz.allah saglık sıhatle bebeginizi bi versinde ondan sonra dusunursunuz sizde
Sinirlenmekte çok haklısın yasemincim, ben de böyle bir konuşmanın ortasında bulsam kendimi orda sinirden oturduğum yerde buharlaşırdım herhalde. Senin gelecekte doğuracağın bebeğin bile ismini belirleme hakkını nasıl buluyorlar kendilerinde anlamıyorum. Bir de bunların "Rüyamda gördüm, şu ismi veriyordunuz." v.b. uydurma doğaüstü hikayelerle gelen versiyonları da oluyor onlara da hamile kalırsan dikkat edersin. Sen istediğin ismi ver bebeğine, bak ne güzel eşin de arkanda bu konuda. Sonra baktın ki onlar başka bir isimle sesleniyor, eşinle konuş onlarla sertçe konuşsun, çocuğunuza sizin verdiğiniz isimle seslenmedikçe onu göremeyeceklerini söylesin. Eşinin sert konuşması iyi, sen de hiç araya filan girme. Bugün çocuğunuzun ismine karışan, yarın şu okula göndermeyin bu okula gönderin, çocuğunuz mühendis olmasın doktor olsun gibi bin tane hükümde bulunmaya kendinde hak bulabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?