Doğmamış çocuğa don biçmek !

canım seninki iyi yine ben ilk nişanlandığım zamanlarda akraba ziyareti yepıyorduk
bak şimdi bombaya sen
eşimin babasının yengesi yani amca hanımı dediki
benim oğlum öldü sizinde evlenince oğlunuz olursa onun adını koyun
ben yeniyim ya daha bişey demedim
kvalidemde dyorki birde isim bir boncuk ne olacak koyarlar
saçmalığa bakarmısın tabi eşim olmaz öyle şey dedi kestirip attı
gerçi Allhımda bir evlat vermedi ama olsada koymam heralde yinede büyük konuşmayım

Benim bildiğim bebeğin anne babası tartışır tatlı tatlı çocuğun ismi konusunda. Ama ailede üstüne vazife olmayan insanların dilinde senin çocuğunun ismi geziyorsa haliyle sinirleniyosun.Sanki biz isim koymaktan aciziz.

benim kv en buyuk gelinmis eltileride var 4 cocugu olmasina ragmen hic birine ne kayinpederinin ne kayinvalidesinin ismini koymamis eeee kadin kendin koymamissin bana ne die diretion illede benim.ismim diee

canım adı güzelmi bari
banada kayınpederim diyor geçen gün kızın olursa kv ismini koy diye
Alahtan kaynanamda dedi yok enim adım güzel değil koymasınlar diye

Bi de daha nişanlıyken ya, zoru neymiş daha dur. Nasıl utanmışsındır. Ben şahsen çok rahatsız oluyorum bebek konusu açıldığında

Bi de daha nişanlıyken ya, zoru neymiş daha dur. Nasıl utanmışsındır. Ben şahsen çok rahatsız oluyorum bebek konusu açıldığında

canım önceleri kızıyordumda bende şimdi takıyorum
çünkü dediğim gibi Allah bir evlat nasip etmedi
kısmet olurda ederse inşallah bu saatten sonra kimseyi karıştırmam

mrb esrammm....ismi hatice ..ama mevzu isminin guzel yada cirkin olmasi degil ki belki bu kadar diretmese ben dicem koyalim die bu kadar diretince ters tepiyor

haklısın canım valla ne diyim
bu içten gelmekle olacak bir şey aslında da gel anlat
bazen çok gıcık oluyorlar gerçekten

mrb esrammm....ismi hatice ..ama mevzu isminin guzel yada cirkin olmasi degil ki belki bu kadar diretmese ben dicem koyalim die bu kadar diretince ters tepiyor

Ben de ilk başlarda eşimin babasının adını ikinci isim olarak düşünüyodum, ama yok artık koymam. Zaten kayınpederimde istemiyor ki
Tek sorun dış mandallar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…