- Konu Sahibi BayanHicKimse
-
bende yaseminle ayni dusuncedeyim olsunda saglikli sihatli gerisi bos...ama onlar bu durumu konustukka simdiden boyle yapatlarsa gerisi ne olur demektende alamiyoruz kendizi....birde her kadinin bi hayali vardir cocuguma su ismi koycam die hayallerine bile sinir konulmus oluyor
benim kv en buyuk gelinmis eltileride var 4 cocugu olmasina ragmen hic birine ne kayinpederinin ne kayinvalidesinin ismini koymamis eeee kadin kendin koymamissin bana ne die diretion illede benim.ismim diee
bende yaseminle ayni dusuncedeyim olsunda saglikli sihatli gerisi bos...ama onlar bu durumu konustukka simdiden boyle yapatlarsa gerisi ne olur demektende alamiyoruz kendizi....birde her kadinin bi hayali vardir cocuguma su ismi koycam die hayallerine bile sinir konulmus oluyor
benim kv en buyuk gelinmis eltileride var 4 cocugu olmasina ragmen hic birine ne kayinpederinin ne kayinvalidesinin ismini koymamis eeee kadin kendin koymamissin bana ne die diretion illede benim.ismim diee
canım seninki iyi yine ben ilk nişanlandığım zamanlarda akraba ziyareti yepıyorduk
bak şimdi bombaya sen
eşimin babasının yengesi yani amca hanımı dediki
benim oğlum öldü sizinde evlenince oğlunuz olursa onun adını koyun
ben yeniyim ya daha bişey demedim
kvalidemde dyorki birde isim bir boncuk ne olacak koyarlar
saçmalığa bakarmısın tabi eşim olmaz öyle şey dedi kestirip attı
gerçi Allhımda bir evlat vermedi ama olsada koymam heralde yinede büyük konuşmayım
bebek dusunuyor musunuz yasemincim eger siz korunurken boyle soylemeleri daha sinir bozucuuu.....
eşin madem yanına ağzı olan konuşur zaten onlara .... yemek düşer
Bi de daha nişanlıyken ya, zoru neymiş daha dur. Nasıl utanmışsındır. Ben şahsen çok rahatsız oluyorum bebek konusu açıldığında
mrb esrammm....ismi hatice ..ama mevzu isminin guzel yada cirkin olmasi degil ki belki bu kadar diretmese ben dicem koyalim die bu kadar diretince ters tepiyor
bebek dusunuyor musunuz yasemincim eger siz korunurken boyle soylemeleri daha sinir bozucuuu.....
mrb esrammm....ismi hatice ..ama mevzu isminin guzel yada cirkin olmasi degil ki belki bu kadar diretmese ben dicem koyalim die bu kadar diretince ters tepiyor
geri kafaliliktan baska bisey degil boyle insanlara cok kizardim basimda bitti
olacak esram bi gun ins
yaa bi faydalari yok bana arayip.sormazlar hic ...her ay ne kadar uzuldugumu biliyorlar olmuyo iste bunun ustune denecek laflarmi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?