Doğmamış çocuğumuzun düğünü ironisi

Cocuk olsa suan
Evlenecek yasa gelmesini beklesiniz
25-30 yil yuvarlasak falan
Biraz daha zorlansa donem olarak jetgillere baglariz
Bu kadar erken uzuldugune dert ettigine gore erken yaslanir esin.
Kariyer planinizi simdiden bunlarla sinirlamayin.

Belki o zamana kadar emekli bile olursunuz simdiden dugun tasasi cekilir mi?
Esinizle ayni memleketten misiniz?
Hic olmadi dugunu memleketinizde yaparsiniz?
O kadar insan yola dökülecegine siz gidersiniz olmaz mi

Belki o zamana kadar emekli bile olursunuz simdiden dugun tasasi cekilir mi?
Esinizle ayni memleketten misiniz?
Hic olmadi dugunu memleketinizde yaparsiniz?
O kadar insan yola dökülecegine siz gidersiniz olmaz mi
Esimle cook uzak ayri yerlerdeniz o g.dogulu ben egeden.

Off fena kafası var eşinin , düğüne gelene kadar bari doğum yaptığında gelemez kimse felan deseydi bunun için üzülünür mü ayol siz de benden betermişsiniz :)

Ben doğup büyüdüğüm şehirdeyim de ne oluyor?

Düğünüme, iyi veya kötü günüme hiçbiri gelmiyor. Doğum yapacağım, gelecek kişi sayısı anca 5-6...

O duyguyu çok iyi biliyorum.

Ama aile bağları kuvvetliyse, normal şartlarda şehirlerarası gidiliyor. Benim eşimin 95 yaşında babannesi 3 saat geldi uçakla. Merdivenleri emekleyerek çıktı düğün salonunda...

eşin bir alemmiş gülümsetti beni..
yukarıda arkadaşta yazmış kızınız olursa ne olacak ?
hem gittiğiniz yerde 25-30 senede bir çevre edinmeyi düşünmüyormu eşin ? kavanozda yaşamayı düşünmüyor herhalde.

benim düğünüm eşimin memleketinde yapıldı mesela nikahımda istda..

sizin eşinizin durumu oynamaya niyeti olmayan gelinin yerim dar demesi gibi olmuş..

Babam Ankara'ya taşındığında tek biz vardık. Sonra başka akrabalar da geldi eş dost çevre derken 4 sene önce 1000 kişilik düğünüm oldu. Daha da çok elediğimiz isim vardı

Ay cok komıksınız ya sızın arkadaslarınız olur cocugun arkadası olur hıc kımseyı bulamazsanız ogrencılerı cagırın

Ohoooooo 30 yıl sonrasının planını yapıyor eşiniz! Bu 30 yılda hiç mi eşiniz, dostunuz, çevreniz olmayacak yaşadığınız şehirde? Ya da ailesinden uzakta yaşayanların aileleri mutlu günlerine gelmiyor mu? Size gelmezler mi mesela, biz uzaklara gelemeyiz diye ültimatom mu verdiler yoksa? Millet uçağa binip günübirlik gelip gidiyor. Eşiniz neleri düşünüyor şimdiden! Allah başka dert vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…