- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
endiseniz acayip geldi ama cevaplayim ailem memleketimde. nisanim ve kinam orada oldu ben ankarada yasiyorum esim de ankarada dugununuz burada oldu en yakinlarimiz geldi. belki de kiziniz olacak ve dugun taaaaaa trakyanun bir koyunde olacak ya da taaa igdirin bir koyunde hesap yapmayin.esiniz memlekete donmek icin bahane aruyorMerhaba
Esim ufak bir ilde akademisyen ben de hazırlanıyorum. İleride Ankara Istanbul Izmir gibi köklü üniversitelerde prof olarak çalışmak çok isteriz.
Ama eşimin şöyle tuhaf bir kaygısı var: biz ankaraya yerleşsek orada kimsemiz olmayacak çocuğumuz ileride evlense kimse düğüne gelemeyecek bu yüzden biz bizim memlekete gidelim orada akademisyenlik yapali diyor. Ben de kariyer olarak ankara istanbul un daha avantajlı oldugunu düşünüyorum. Geçen ohalden dolayi hafta içinde olan bir akraba düğününe izin alıp gidemedik çok içerledi de
Hakkaten soruyorum akrabası hic olmayan bir sehire yerleşenler çocuklarının düğününü nasıl yapıyor? Henüz hamile bile değilim ama eşim üzüldüğü için konu açtım
henüz ortada fol yok yumurta yok cidden:)Merhaba
Esim ufak bir ilde akademisyen ben de hazırlanıyorum. İleride Ankara Istanbul Izmir gibi köklü üniversitelerde prof olarak çalışmak çok isteriz.
Ama eşimin şöyle tuhaf bir kaygısı var: biz ankaraya yerleşsek orada kimsemiz olmayacak çocuğumuz ileride evlense kimse düğüne gelemeyecek bu yüzden biz bizim memlekete gidelim orada akademisyenlik yapali diyor. Ben de kariyer olarak ankara istanbul un daha avantajlı oldugunu düşünüyorum. Geçen ohalden dolayi hafta içinde olan bir akraba düğününe izin alıp gidemedik çok içerledi de
Hakkaten soruyorum akrabası hic olmayan bir sehire yerleşenler çocuklarının düğününü nasıl yapıyor? Henüz hamile bile değilim ama eşim üzüldüğü için konu açtım
Belki acelesi olacak kocaya kaçacakbelki çocuğunuz nikah isticek, belki yurtdışında evlenmek isticek, belki düğünlerden nefret etçek
Merhaba
Kalabalığa ,geniş aileye alışkın bünyeye çekirdek aile fikri biraz uzak biraz korkutucu gelebiliyor. Eşinin,kariyer ve aile yanı arasında bocalaması bu nedenle sanırım.Ayy aradığım cevap buydu çoook teşekkür ederim.
Ben de manisaliyim esim d.bakirli ankarada ya da İstanbul'da yerleşmek istiyorum.
Bu şekilde yapılabilir süper olur.
Esime bunu anlatacam.
Ama o gerçi bu sefer de piknige yalnız gidecegiz yok şunu yaparken yalnız yok bunu yaparken yalnız olucaz diye şimdiden evham yapıyor.
Ben yalnızlığı seviyorum ama o üzülüyor....
Şu dogulularin bin kişi ile düğün yapma yüz kişi ile pikniğe gezmeye vs gitme hevesi anlamiyorum.
Ben esim ve cocugumla küçük bi piknikle musmuslu olabilirim
Ben de kendi oglumdan oyle bir bomba bekliyorumAnnemin arkadasinin tek cocugu vardi. Kadin ne planlar ne programlar... Nisan soyle luks olur dugun boyle muhtesem olur... Kiz universitedeyken bir gun telefon ediyor, anne ben evlendim hamileyim
Ben de kendi oglumdan oyle bir bomba bekliyorummanyak bir annesi ve deli bir babasi var cunku hersey olabilir Allah hepimize en hayirlisini versin onemli olan sonuc
İnan çok haklısın ben de az kişi ile olan sade şık düğünleri seviyorum.
Anne-baba katılmamış bu hoş değil orası ayrı.
Ama şu konuda size katılmıyorum bir kişi gelenekçi olduğu için çalışkan değildir diye bisey yok. Eşim kadar makale yazan kendini geliştirmek için az uyuyan biri yoktur.
Onun mantığı şu: ben bunu her yerde yapabilirim diyor.
Aynen bahanenin dandikliginden midem bulandi, yalanin bu kadar ucuzueşiniz aşırı vizyonsuz biri
ancak bu kadar saçma bir sebep olabilir
onu dinlemeyin bile
adam sırf kendi memleketine yerleşmek için yol yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?