Doğmamış çocuğumuzun düğünü ironisi

Anne baba kendi memleketine gidip orda yapiyorlar dugunu ..

hele en az o 30 yıl bı gecsınde ozamana kadaaarr
belkıde ılerde dugune pc de kamerayla katılır ınsanlar
belkı ozamanlarda dugun bıle kalmaz

cok alemsınız
hayırlısı olsun

Son düzenleme:
Düğün olunca yurtdisindan bile gelen olur o dert değil de esiniz yalnız olmak istemiyor koca şehirde gibi anladım.. akrabaları yakınında olsun istiyor.. bildiği denizde yuzmek istiyor belki.. bunlari düşünmesi normal ama kariyerinizi de düşünün tabi her üniversite bir değil.. çocuğunuzu hangi şehirde buyutmeyi tercih edersiniz bunu düşünün..

Cidden eşiniz böyle mi dedi,ayy çok komiğime gitti ya kusuruma bakmayın,buna halk arasında daha doğmamış çocuğa don biçmek deniyor
Daha çocuk doğacakta büyüyüp evlenme yaşına gelecekte evlenecek falanO zamana kadar köprünün altından ne sular akar,neler değişir hayatınızda neler,1 sene sonra nerede olacağımızın garantisi yokki.Böyle deyin eşinize.Diyelim ki çocuk oldu büyüdü ve siz Ankaradasınız,düğünü memlektinizde yaparsınız ne olacakki.

Ben ne zaman ince plan yapsam olmadık şeyler çıkıyor.

Allah'ın "Yine unuttun bir şeyleri, beni unuttun." deme şekli olduğunu düşünüyorum.

Hedef elbette olmalı ama plan yapmaya çok gelmez hayat.

Belki çocuk düğün istemeyecek belki evlenmeyecek bence eşin kendi memleketine taşınmak için bahane üretiyor. Hiç bir aklı başında insan böyle bir sebepten memlekete taşınmak istemez çünkü. Tamamen bahane oyuna gelmeyin

Belki çocuk evlenmeyecek, belki düğün istemeyecek, belki kız istemeyecek, belki kaçacaklar, belki yurtdışında konsoloslukta evlenecek?

Allah korusun. Belki çocuk sahibi olamayacaksınız? Eşiniz neden kendi kendine problem çıkartıyor ki, bir akademisyenin bunlsra takılması beni üzüyor. Biraz farkının olması lazım insanların yahu.

Herşey olacagına varır. Daha ortada" fol yok yumurta yok" tamda yerinde bi söz oldu bu. 30 yıl sonrasının planını yapmak mantıksız.

Doğmamış cocuga don bicmek gibi.

Çok şekersiniz ya valla
Her şeyin hayırlısı olsun:)
Benim annem babam bulunduğumuz şehre yerleşmiş kendi aileleri başka şehirlerde 1000 kişilik düğünüm oldu, babam annem burada epey çevre edindi 25 yılda :) Sanki memleketimiz burası :)

Doğmamış çocuğa don biçilmez derler sizinki don biçmeyi aşmış.
O gün gelsin çözüm bulunur .

Ben doğuluyum,eşim akdenizli. istanbulda yaşıyoruz .istanbulda üniversiteden ve iş arkadaşlarımız haricinde az akrabamız var.hatta eşimin hiç yok.
3 düğünüm iki kınam oldu.düğünlerden biri istanbulda, biri benim memleketimde, diğeri eşimin memleketinde oldu. kınamın biri benim memleketimde diğeri istanbulda oldu. Nikah ile düğünümün son günü arası 18 gün sürdü:) kına, nikah düğün,kına düğün ve yine düğün.
İstanbuldakini kendimiz için yaptık,çok da eğlendim sadece çok yakın arkadaşlardan oluşan 80kişilik davetli vardı.
Memleketlerdekini de aileler kendi için yaptı.herkes memnun kaldı.
Win ,Win yani.

Bence de memlekete yerleşmek için nasıl bi bahane bulacağını şaşırmış görünüyor :/

Bence de memlekete yerleşmek için nasıl bi bahane bulacağını şaşırmış görünüyor :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…