- Konu Sahibi beyzat2014
-
Canim benim benim de erken dogum riskim var bebegim cok asagi da yurumem arabaya binmem ayakta kalmam yasak.Esimin ailesiyle ayni memleketteyiz 2 saatlik yol ama esim dun aksamdan gitti 2 gece daha kalicak bende evimizde tek kalicam ama problem etmiyorum biraz alttan almaya calis. Ne guzel kafani dinle kendini simart guzel yanlarini gor evde sakin sessiz film izle. Esin dondugunde de kavga etme birsey soyleme. Yeri ve zamani gelince bunu yuzune vurursun.amelıyat zamanım bayrama denk gelmişti. Hataneden cıkısımın 3. Gunu benı bırakıp memleketıne gıden eşim!! 34 haftalık hamıle olan benı yıne bırakıp memlekete bayram tatılıne gıttı. Ustelık aılesıyle bırlıkte arabaya doluşarak. Erken dogum rıskım var dıye ben uzak mesafeye gıdemıyorum. Donuk duygular ıcındeyım. Artık ofkelenenıyırum bıle
Ne dıyecegımı ne yazacagımı bılr bılmıyorum. Gebeliğim boyunca benı bir defa arayıp sormadılar. Ailesi. Ama ben aramadıgım sormadıhım ıcın dusman gıbıler. Alışmısşar pohpohlanmaya. Gelini ezip sefasını surmeye. Bende bunu yapamadıkları ıcın dusman goruyorlar benı. Ogulları da sanırım bu paikolojı ıle 'bakın ben sizin yanınızdayım' mesajı vermek ıstıyor. Ama hayır! Kıymet vermıyor bana. Cok doluyum. Yaz ıcını dök demişsin, ne yazacagımı bıle bılemıyorum. Benı suclu duruma cok rahat dusuren bırı.O aramadiysa sen ara zehir et bayrami ona..ben olsam telefonda agzima geleni sayar birsuru mesaj atar iyice huzursuz ederdim icine atıp bebegini uzecegine birak baskalari üzülsün..
Ateşe korukle gitmekte bu olsa gerekKusura bakma ama esin serwfsiz ailesi o danda serefsiz. Ben olsam hem esimi hemde ailesini gitmeden bir guzel haslardim. Dogumumada asla gelmesinler derdim. Esin dondukten sonra tutumunu degistirmen gerekiyor sert olmalisin. Geldiklerinden sonra ah vah degil bir guzel paylamalisin. Buna aileside dahil.Bilmiyorum cok zor ve gicik bir durum
Hep aynı ama. Benı yok sayıyor. Hasta oldugumda da aynısını yaptı. Bırakıp gıttı. Aslında eşimi anlatsam sıze, ne dıye devam edıyorsun dersın ama ben gıdemeyenlerdenım. Kararlı ve sabıt bırı olamıyorum. Bu kadar kızıyorum uzuluyorum ofkelenıyorım ama tavrımı koyamıyorım. aevmıyorum artık eşimi ama nasıl boşanırım . Ailesi cok çirkef. Bana ve evladıma cektırırler dıye korkuyorumAteşe korukle gitmekte bu olsa gerek
Serefsiz kelimesini hic tanimadiginiz bi insan icin ne kadarda kolay kullanabiliyosunuz
Konu sahibinede yorumum kendini bu kadar harap etmene gerek yok canim suan duygusal patlama yasiyosun sakin ol oda keyfi gitmemiski bayram sonucta gidip gelecek fazla buyutme bence
Bende hamileyken benzer seyler yasadim ben 9 ay boyunca hep yalnizdim esim evcilmen degildi ama ben bunu dert edip hamilelgimi zehir etmek istemdmHep aynı ama. Benı yok sayıyor. Hasta oldugumda da aynısını yaptı. Bırakıp gıttı. Aslında eşimi anlatsam sıze, ne dıye devam edıyorsun dersın ama ben gıdemeyenlerdenım. Kararlı ve sabıt bırı olamıyorum. Bu kadar kızıyorum uzuluyorum ofkelenıyorım ama tavrımı koyamıyorım. aevmıyorum artık eşimi ama nasıl boşanırım . Ailesi cok çirkef. Bana ve evladıma cektırırler dıye korkuyorum
Allah razı olsun. İnşallah dedugın gıbı olur ama daha onemlisi 5 yıl daha sabredenilecek miyimBende hamileyken benzer seyler yasadim ben 9 ay boyunca hep yalnizdim esim evcilmen degildi ama ben bunu dert edip hamilelgimi zehir etmek istemdm
Kendi haline biraktim ardan 5 sene gecti suan cok mutluyum
Iyi seyler dusunki iyi olsun tatlim gercekten bunlarla kendini harap etmene hicc gerek yok aradan 5 sene gecince sen actigin bu konuyu okuyunca ne demk istedgimi anliycaksin
Hep aynı ama. Benı yok sayıyor. Hasta oldugumda da aynısını yaptı. Bırakıp gıttı. Aslında eşimi anlatsam sıze, ne dıye devam edıyorsun dersın ama ben gıdemeyenlerdenım. Kararlı ve sabıt bırı olamıyorum. Bu kadar kızıyorum uzuluyorum ofkelenıyorım ama tavrımı koyamıyorım. aevmıyorum artık eşimi ama nasıl boşanırım . Ailesi cok çirkef. Bana ve evladıma cektırırler dıye korkuyorum
Hata ı bılıyorum . Cok konustum cok soylendım cok da rest cektım fakat ıkı gun kendıne geliyor , sonra yıne aynı. Eşim kişilik olarak gerıde kalmış dıye dusunuyorum artık. Ergen gıbı davranıyor. Her anlamda. Abisi bekar kızkardeslerı soz konusu oldugunda, hastalıktan ölüyor olsa da ayaklanır koşa koşa gıdee. Hıc arkadas edınemez. Benımle de muhabbetı hep yuzeyseldır. Evliliğimizr dair konusmak istesem, strese gırer sıkıntıya gırer, ben sevmıyorum boyle konusmayı der. Erişkin erişkin ilişki içine gıremez. Hep cocuk rolunde! Ben bıraz fazla grurluyum. Anlamsız gururlar yapıyorum. Herdefasında anlatmak sitem etmek bana agır geliyor. Nedem kendı anlamıyor, bunevlilik için neden hep ben cabalıyorum dıyorum kendı kendıme. Ama son yazdıgınızı soyleyebılmeyı ısterdım. Sanırum pasıflıgımden ne dıycegımı bıle bılemıyrımEsiniz cok dusuncesiz ama ben sizi cok pasif gordum.
Aradiginda acmazsam neden diye sordugunda ne dicem ki kavga ederek ayrilmadik diyorsunuz.
Cok garip geldi bana bu , beni yalniz birakan adama defol git der hakaret bile ederdim..
Hadi hakaret etmeyin de laf da mi sokmuyorsunuz,
ne diye ariyorsun ki ailenle olmayi secmedin mi yegenlerini ozledin diye kendi karini cocugunu yok saymadin mi,
simdi aramak niye diye cemkiremiyormusunuz...
Cok sagolun. İnşallah yavrumu saglıkla alırımkucagıma. Bazen hamıle oldugumu unutuyorum, agrısı sızısı olan hasta gıbı hıssedıyoruö kendımı , ve bu yuDen de vıcdan azabı duyuyorum. Boyle kadını uzen Erkeklerın allah a verecek hesabı yokiyi bayramlar, durumunuza uzuldum gercekten.. dusuncesiz bir esiniz var maalesef. lutfen kendinizi uzmeyin, zaten erken dogum riskiniz varmis.. olan olmus artik, bayrami bu sekilde gecireceksiniz, o yuzden kendinizi daha fazla doldurmak yerine sizin kafanizi dagitacak seylere yonelin ki en azindan hamileliginizin son haftalari iyi ve saglikli gecsin. yalniz esinize dogumdan sonra ciddi bir ayar gerekiyor. artik alttan almayin ve biraz cesaretli olun. kendisi de artik kendi ailesi oldugunun farkina varmali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?