Dogmamıs oglumla Tek basına bayram!

Ben 5 aylik oldum esim 1 gunlugune dugune bile gitmedi,enteresan

Esine kocaman bir ha s......r diyorum binpisman ederim valla,yanliz anlamayin ama biz kadınlarında hatasi cok ,babalik. Duygusu olmayan adamin cocuk neyibe gerek

Benim enistem de cok sorumsuz anne babasi ne derse onlari dinlerdi ablam hamilyken dogum yapacagi gun bu suru is yaptirmislardi onunde gittik rezil ettik annesini babsini kardesini boyle boyle duzeldi adam simdi ablam parmaginda oynatiyor sozunden hic cikmaz ama hic bisi yapmasaydik eziyet olacakti bir de evimize getirdik bir hafta ayrilin deeldik her saat geldi gitti enistem agladi yalvardi bir daha kizi ezdirisen affetmeyz dedik baya ugrastik ama duzeldi tabi ablamin sozunden cikmaz ilk cocugunda boleydi simdi 4. Cocuklari oldu hala ayni ablamin sozunden cikmaz

Kadının arkasında ailesi oldu mu sırtı yere gelmez.

İnanamıyorum ya..

Ama dusunuyorum da kadınlar gercekten hayatın yükünü cekıyor. Ben de esım de aynı ısı yapıyoruz. Temızlık, yemek ve tum hersey bende. O elını sunmaz. Yoruldum der yatar.

Kadın ıs hayatına gırer calısır..
Kadın ıscıdır ev ıslerınde calısır..
Kadın hamıle kalır evladını karnında tasır yıne calısır..
Kadın cocuk buyutur uyku bıle haram olur calısır..
Kadın durmadan calısır...

Pekı erkek ne yapar ?

Ben 5 aylik oldum esim 1 gunlugune dugune bile gitmedi,enteresan

Esine kocaman bir ha s......r diyorum binpisman ederim valla,yanliz anlamayin ama biz kadınlarında hatasi cok ,babalik. Duygusu olmayan adamin cocuk neyibe gerek

Kadının arkasında ailesi oldu mu sırtı yere gelmez.

Hepımıze cok tesekuur edıyorum. Yazdıklarınız yanı gercekler cok acı olsa da konusmak ve dınlemem ıyı geldı. Ailem cekıngendır. Basından berı benı hep frenlıyenler de onlar oldı. Sıkıntılı oldıgumda, adam evıne gelıyor yok ekmek getırıyor, yok dayagı yok dıyıp benı baskıladılar. Oyuzden uzun zamandır sıkıntılarımı dostlarımdan baska aıleme hıc anlatmıyorum. Babam pasif ve zaten nefret ettıgım bı ınsan( kucukken yasattıklarından dolayı) . Yanı dedıgınız gıbı, ailemin arkamda olmayısı onlar ıcın bı avantaj oluyor. Acıkcası ıhtıyacım da yok ama sanırım yıne yetıstırılme tarzımdan kaynaklanan ve evde gordugum ornek modellerden dolayı , hayır dıyemıyorum . Bu yuzden de hep veren ben oldum evlılık hayatımda da. Ve malesef eşim de merhametten yoksun, bencıl bır ınsan olunca bu oZellıgımı cok kullandı. Ailesi de zaten reZıl ınsanlar. Kararlıyım ama. Bebegım dunyaya geldıkten sonra hala aynı sekılde devam ederse ki, bu sure ıcınde taleplerımı dıle getırecegım.yıne de bıZı umursamaz vr hala ailesinin buyumemıs cocugu gıbı davranmaga devam ederse bıtırıcem. Uzulmemem lazım. Tümör bagısıklıga baglı sonucta. Tekrar nuksederse bana kımseden fayda olmayacak, evladımı hasta annesı olaun ıstemem. Ayrılırım ve sıkıntısını cekmem en azından.. Allah hepınıze huzur versın. Mubarek gunler hurmetıne merhametlı ınsanlarla karsılastırsın

Bunu ogrenmem gerek.

Neden böyle bişey yaptı nedeni ne yani

normal gelmedi bana¿anlam veremedim?

Neden böyle bişey yaptı nedeni ne yani

normal gelmedi bana¿anlam veremedim?
Aramızda hiç bi sıkıntı yoktu. Gercı surekli gergınız, bu sorumsuzluklarından dolayı ama ona gore normal tum yasadıklarımız ve yasattıkları. Her imkan var. Aciş bişey olsa ailesi yanında zaten ve benım ıcın de başının caresıne bakar dıye dusunuyor sanırım. Ben de anlayamıyorum. Bir erkek olarak sahip cıkma ya da daha dogru anlamda hayatı eşiyle paylasma duygusu yok mu bunun diyorum krndı kendıme. Yoksa umrumda degıl mıyım? Amelıyat zamanınoyle dusunmustum ama ya bebek? Şimdi bebegı de soz konusu. Aklımı yıtırıcem. Tum gemılerı yakmak ıstıyorum ama dogumdan once ve sonrasında bır sure gergınlık stres yasamak da ıstemıyorum. Buruğum cok,

yaw bu erkekleri evlendikleri zaman aileleriyle göbek bağını kesmek lazım. evlendiklerini idrak edemiyorlar.

Madem böyle yapacakti niye evlendi o zaman keşke ailesiyle mutlu mesut yaşasaydi Üzuldum sizin icin vicdansizlik bu..

Madem böyle yapacakti niye evlendi o zaman keşke ailesiyle mutlu mesut yaşasaydi Üzuldum sizin icin vicdansizlik bu..
Annemdeyım suan. Burda kalacagım ama duvarlar ustume gelıyor. Cok zor gebelık gecırıyorum zaten, heryer dr gelıyor... Ve butun gun aramadı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…