- 1 Ocak 2014
- 1.172
- 788
- 323
- 35
- Konu Sahibi beyzat2014
-
36Eşin 45 yaşında sen kac yasindasin merak ettim
Hayır calısmıyorum. Muhendısım. Neden sordunuzSiz çalışıyor musunuz?
Eminim umrunda olmaz. Ordan takip etmeye kalkarz. Bir de kendısı hekim. Offf kalbim daralıyor. Benim eksikliğim mi , onun dusuncesızlıgı mı?[/QUO
Hekim olmuş adam olamamiş ne yazikki..
Yaziklar olsun böyle anlayissiz erkeklere...
Eşiniz nasılsa beni bırakamaz falan diye düşünüyor olabir mi? Ekonomik gücünüzün şuan için olmayısını kullanıyor olabilir mi? Bunun vermiş olduğu rahatlıkla size böyle ilgisiz davranıyor olabir mi? Gibi sorular geldi aklıma o yüzden sordum.Hayır calısmıyorum. Muhendısım. Neden sordunuz
Haklısın. Annemeeyım suan ama babam daraltıyor , tahammulum yok ona. Pyuzden yarın evıme gececegım sanırım. Ama ben eşimle devam etmek ıstemıyotum gercekten. Kırgınlıktan baska gözden düştü. Kıymetı yok artık bendeSenin yerinde olsam bi süre açmam telini. Arayıp sormam. Yok olurum. Annemde kalırım ve görüşmeyi red ederim.ya davranış biçimini gözden geçirir ve düzeltir ya da isim olmaz öyle kocayla. Kendi değerini sen belirle. Kolay olursan onun için kolayca kiriverir boyle
Allah yardımcın olsun bebegin dogsun helr bakarsin duruma..seni uzmek istemedigim icin cok sey yazmiyorum ama lutfen daha fazla pasif olma herseye evet deme bu adami yola getirmen lazimAnnemdeyım suan. Burda kalacagım ama duvarlar ustume gelıyor. Cok zor gebelık gecırıyorum zaten, heryer dr gelıyor... Ve butun gun aramadı .
Profilinde 26 yazıyor . Ben de merak edip bakmıştım.
Dedim. Daha 2 gun oncesı gec geldıgu ıcın( yıne ailesıyle vakıt gecırmıstı) bir suru konustuk. Anlatmaya calıstım. Sorumluluklarını, artık anne evındeki ergen degul, kendı ailesınde eş ve baba adayı oldugunu. Bu selılde sonunuzun ıyı olmadıgını. Mutsuxlugumu..ama 2 gun sonra gıtmeye 1 saat kala, telefon geliyor. Bana bırazdan yola cıkacaklarmış, hazırlanayım dıyor. Nereye , şaka mı bu diyebildim. Ve yazıklar olsun, bu halde bırakıp gıdebiliyorsan dedim. Daha ne yapabilirdim 50sine merdıven dayamıs kişiyenereye gidiyorsun be adam diyeydiniz.ama madem diyememissiniz ben de diyecek birsey bulamadım ne diyim
Bende 13 haftalık hamileyim ilk bebegim iki gün önce yogun bi kanama geçirdim hastde yattım kendi ailemle aramda 8 saat var eşimlerin aileside 2 saat uzaklıkta zaten benim yol gitmem yasak normalde arife günden gitcektik ama durum böyle olunca eşim biraz önce çıktı namaza yetişeyim kurbanımızıda keser ögleden sonra dönerim dedi yemegimide yaptı dolaba koydu Allah razı olsun k.bkma ama düşüncesizmiş eşin sonuçta sende onun canını taşıyosunamelıyat zamanım bayrama denk gelmişti. Hataneden cıkısımın 3. Gunu benı bırakıp memleketıne gıden eşim!! 34 haftalık hamıle olan benı yıne bırakıp memlekete bayram tatılıne gıttı. Ustelık aılesıyle bırlıkte arabaya doluşarak. Erken dogum rıskım var dıye ben uzak mesafeye gıdemıyorum. Donuk duygular ıcındeyım. Artık ofkelenenıyırum bıle
Oyle mutsuzluk yasıyorum ki anlatamam. Allah mutlulugunuzu daim etsin. Eşim bugun hıc aramadı bile. Ben beceremedım evliliği. Eşimi bağlayamadom eve, bana ve hatta ogluna bıleBende 13 haftalık hamileyim ilk bebegim iki gün önce yogun bi kanama geçirdim hastde yattım kendi ailemle aramda 8 saat var eşimlerin aileside 2 saat uzaklıkta zaten benim yol gitmem yasak normalde arife günden gitcektik ama durum böyle olunca eşim biraz önce çıktı namaza yetişeyim kurbanımızıda keser ögleden sonra dönerim dedi yemegimide yaptı dolaba koydu Allah razı olsun k.bkma ama düşüncesizmiş eşin sonuçta sende onun canını taşıyosun
Üzülme lütfen kendinide suçlama bebegini düşün belliki sorumsuz eşin Allahtan ailen yanındaymış evet evlilik zor zanaat sevmek kadar anlayış ve saygıda çok önemli Rabbim merhametli kıymet bilcek kişilerle karşılaştırsınOyle mutsuzluk yasıyorum ki anlatamam. Allah mutlulugunuzu daim etsin. Eşim bugun hıc aramadı bile. Ben beceremedım evliliği. Eşimi bağlayamadom eve, bana ve hatta ogluna bıle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?