Dogmamıs oglumla Tek basına bayram!

kıyamam ya ben olsam anneme gıderım gerı dnunce eve gıremesın tek başına yasasın

Umarım bebek dogunca daha fazla sorumluluk hisseder size karşı. Ayrıca fazla iyilikten maraz dogar. Biraz dişini gostermezsen daha çok umursamazlikla ugrasicaksin gibi gorunuyo

Hayır calısmıyorum. Muhendısım. Neden sordunuz
Eşiniz nasılsa beni bırakamaz falan diye düşünüyor olabir mi? Ekonomik gücünüzün şuan için olmayısını kullanıyor olabilir mi? Bunun vermiş olduğu rahatlıkla size böyle ilgisiz davranıyor olabir mi? Gibi sorular geldi aklıma o yüzden sordum.

Senin yerinde olsam bi süre açmam telini. Arayıp sormam. Yok olurum. Annemde kalırım ve görüşmeyi red ederim.ya davranış biçimini gözden geçirir ve düzeltir ya da isim olmaz öyle kocayla. Kendi değerini sen belirle. Kolay olursan onun için kolayca kiriverir boyle

Haklısın. Telefonım kapalı dundeb berı.
Haklısın. Annemeeyım suan ama babam daraltıyor , tahammulum yok ona. Pyuzden yarın evıme gececegım sanırım. Ama ben eşimle devam etmek ıstemıyotum gercekten. Kırgınlıktan baska gözden düştü. Kıymetı yok artık bende

Zannetmıyorum cubku maddı yonden rahattım hep. Ailem varlıklı vs. Fakat bana maddı olarak buyuk bi yelpaze acıyor. Belki de dedıgınız gıbı, buna guvenıyor. Gecen yıl restı cektıgımde degışmiştı ve o donem hamıle kaldım. Aslında ona gore yaptıgı anormal degıl. Cubku uyaracak bi arkadası eşi dostu yok. Asosyal ve sadece ailesiyle hayata bakan biri. Onlar da zaten tümü 50 lerinde belar ya da bosanmış insanlar

Çocuk olmadan önce aranız nasıldı. Seni ve çocuğunu bırakıp giden adam umursamıyor sevmiyor demekki. Niye susup sessiz kalıyorsunuz anlamıyorum.

Annemdeyım suan. Burda kalacagım ama duvarlar ustume gelıyor. Cok zor gebelık gecırıyorum zaten, heryer dr gelıyor... Ve butun gun aramadı .
Allah yardımcın olsun bebegin dogsun helr bakarsin duruma..seni uzmek istemedigim icin cok sey yazmiyorum ama lutfen daha fazla pasif olma herseye evet deme bu adami yola getirmen lazim

Ya doğum yapsanız çok az zamanınız kalmış eşiniz nasıl bir düşünce de anlamadim çok kızdım şuan eşinize sizin onun ailesisiniz

Asil ailesine daha çok kızdım annesi kız dogum yaptı yapacak sen nereye demiyor.
Bu insanları anlamak çok zor eşinizle hayatınızın daha zor Allah yardimciniz olsun inşallah çok güzel bir bayram geçirirsiniz oğlunuza birlikte

nereye gidiyorsun be adam diyeydiniz.ama madem diyememissiniz ben de diyecek birsey bulamadım ne diyim

nereye gidiyorsun be adam diyeydiniz.ama madem diyememissiniz ben de diyecek birsey bulamadım ne diyim
Dedim. Daha 2 gun oncesı gec geldıgu ıcın( yıne ailesıyle vakıt gecırmıstı) bir suru konustuk. Anlatmaya calıstım. Sorumluluklarını, artık anne evındeki ergen degul, kendı ailesınde eş ve baba adayı oldugunu. Bu selılde sonunuzun ıyı olmadıgını. Mutsuxlugumu..ama 2 gun sonra gıtmeye 1 saat kala, telefon geliyor. Bana bırazdan yola cıkacaklarmış, hazırlanayım dıyor. Nereye , şaka mı bu diyebildim. Ve yazıklar olsun, bu halde bırakıp gıdebiliyorsan dedim. Daha ne yapabilirdim 50sine merdıven dayamıs kişiye

Bende 13 haftalık hamileyim ilk bebegim iki gün önce yogun bi kanama geçirdim hastde yattım kendi ailemle aramda 8 saat var eşimlerin aileside 2 saat uzaklıkta zaten benim yol gitmem yasak normalde arife günden gitcektik ama durum böyle olunca eşim biraz önce çıktı namaza yetişeyim kurbanımızıda keser ögleden sonra dönerim dedi yemegimide yaptı dolaba koydu Allah razı olsun k.bkma ama düşüncesizmiş eşin sonuçta sende onun canını taşıyosun

Oyle mutsuzluk yasıyorum ki anlatamam. Allah mutlulugunuzu daim etsin. Eşim bugun hıc aramadı bile. Ben beceremedım evliliği. Eşimi bağlayamadom eve, bana ve hatta ogluna bıle

Oyle mutsuzluk yasıyorum ki anlatamam. Allah mutlulugunuzu daim etsin. Eşim bugun hıc aramadı bile. Ben beceremedım evliliği. Eşimi bağlayamadom eve, bana ve hatta ogluna bıle
Üzülme lütfen kendinide suçlama bebegini düşün belliki sorumsuz eşin Allahtan ailen yanındaymış evet evlilik zor zanaat sevmek kadar anlayış ve saygıda çok önemli Rabbim merhametli kıymet bilcek kişilerle karşılaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…