- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi cizdirikcipatates
-
Doğru adam nerede bilmem de benim yanımda olmadığı kesin bak!
Ya ana kuzusu basiretsiz biri çıkar, ya tek derdi bana dokunmak olan azgın zampara, ya işsiz güçsüz tek derdi sabahtan akşama kadar şık şık mesajlaşmak isteyen kız kılıklı minnoş birisi çıkar, ya geçmişi geçmemiş olan gelgitli bir geri zekalı çıkar, ya buluttan nem kapan küsmelerin efendisi birisi çıkar.
Hiç derinliği olan birisi çıkmadı, sanattan, felsefeden, siyasetten, edebiyattan anlayan; bunlar hakkında birkaç cümle kurabilecek, beyni olan, bir şeyler paylaşabileceğim, beni var ya sadece %25 anlayabilen birini istiyorum. Çok mu?
O kursa geliş amacını belli etmiş dangalak işte!Çok.
Resim dersi aldığımda sınıftaki bir adam, sanat karı kız düşürmek için icat edildi dedi.
Sanattan anlıyorsa bile kadın tavlamak içindir. Erkeklerin çoğu .msalak ne yazık ki.
Eğer o adamı Türkiye'de arıyorsan daha çok ararsın diyorum :) Biraz çapı genişlet istersen batıya doğru, ancak öyle mümkün.Çok.
Resim dersi aldığımda sınıftaki bir adam, sanat karı kız düşürmek için icat edildi dedi.
Sanattan anlıyorsa bile kadın tavlamak içindir. Erkeklerin çoğu .msalak ne yazık ki.
Hangi millet diyorsun kuzum?
Eğer o adamı Türkiye'de arıyorsan daha çok ararsın diyorum :) Biraz çapı genişlet istersen batıya doğru, ancak öyle mümkün.
Şimdi adres göstermeyeyim, stokları tüketmesinlerHangi millet diyorsun kuzum?
İngilizler fena gelmiyor yaŞimdi adres göstermeyeyim, stokları tüketmesinlerama Türkiye'den çıktın mı olasılık artıyor, buralarda oyalanma diye söyledim :)
İngilizler fena gelmiyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?