Doğru adam nerede?

Al bendende o kadar vallahi ne guzel anlatmissin arkadasim ya

Senin özün doğu olsun
Birde hemen arkadaşlık kurma. Bırak biraz zaman geçsin. Okulunla derslerinle meşgul ol.
Daha yaşın çok erken. Zamana bırakırsan doğru insanı da görürsün hayırlısıyla

Sende maşallah çok çabuk aşık oluyorsun.

Doğru adam nerde konusuna gelırsek Şu yoldan düz git , sağ yap , sol yap heeeehhh orda koş sarıl..

Bence kendini şartladığın için olmuyor.
Bak bir ara ben de senin gibiydim erkek arkadaşım yokken, neden karşıma çıkan adamlar böyle neden hep böyle denk geliyor falan derdim ama bu düşünceler negatif enerji oluşturuyor inan bana :)
Kendini biraz serbest bırak, illa hayatında biri olacak diye bir şey yok. Zaten serbest bırakınca oluyor :)

bi an ben yazmışım gibi okudum, aynı düşünceler

Çok teşekkür ederim, söze bayıldımm

O güvenilir adamlar o güzel atlara binip gittiler hayatım :)
Daha çok küçüksün ya, boşver. Çok ciddiye alırsan erkekleri böyle saçmaları çıkar karşına. Sende çok ciddiye alma bak o zaman karşına nasıl güvenilir evlenilcek tipler çıkıyor.
Müge ablanı dinle

Evet yok mert yiğit olgun erkek yok bak benim konuma ayrıldık sözde delikanlı takılır eşini sevdiğini koruyup kollamaktan bahseder ayrıldık aynı işyerindeyiz yapmadığını bırakmıyor hıncını işle çıkarmaya çalışıyor

Dinleyeceğim ve uygulayacağım Müge ablam. Çok teşekkürleerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…