• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğru düzgün tatil bile yapamıyorum.

Tweety26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
808
14
98
Ankara
Merhaba hanımlar.. Evet belki büyük bi dert değil ama tatil bile yapamayacağım bu gidişle..
Annemin bana sene başında bir sözü vardı notlarım iyi olursa İstanbul'a gidecektim ki yaklaşık 6 yıldır gitmiyorum.. Sınavlardı liseydi.. Daha doğrusu 6 yıldır tatile gitmiyorum.
Her yaz Ankara'dayım. Neyse. Sorun şu ki sene başında plan annemin izniydi ancak şirketleri büyük bir ihale aldığı için malesef Haziranın sonunda 1 hafta Temmuzun ortasına doğru da 1 yada 2 hafta olmak üzere (2 hafta olması çok zor ama öyle bi laf dönüyormuş) tatilleri bölmüşler. Annemin Temmuzdaki izninde dayımlar yurt dışından gelecek ve annem ben kardeşlerimi görmeye memelekete gideceğim diyor. Hazirandaki izin de sadece bir hafta. Yani İstanbul'a gidipte 1 hafta kalmak manasız olur diye düşünüyoruz. Annem de ikimiz birden gidersek çok masraf olur diyor. Ben tek gideyim diyorum (orda dayımlar var) Bu sefer de sensiz ben gece nasıl kalacağım diyor. (babam gece çalışıyor şu ara)
Tek gitsem annem kalamam diyor. (Ki ben ufflayınca kalırım napcaksın git diyor) Ama taşınığımız ev yeni. Komşuların hepsi de dağıldı. Anneme kıyamıyorum.
Beraber gidelim diyorum olsun da bir hafta olsun diyorum, bi hafta napacaksın bir anlamı yok. Çok da masraf çıkar ortaya diyor. Ne yapsam şaşırdım.
Gitsem gidemiyorum, kalsam önümdeki bir 6 sene daha gidemem. (lise son, üniversite olayı falan).. İyice beynim şişti bu dönem okul birincisi olmak için çok çaba sarf ettim. Ki oldum da. Ama hiç keyfim yok..
Siz ne dersiniz ? :26:

bence ne olursa olsun bu çabanın karşılığını alman için bir hafta da olsa gidin. sana da güzel olur..

Yorum için teşekkür ederim.
Benim için bir hafta sorun değil de annem 1 haftanın çok kısa olduğunu düşünüyor..
Bilmiyorum.. :31:

Bizim yazlığımız olduğu halde 3 yıldır falan kapısını bile açmadık
Ablamların okulu,stajı v.s derken 3 ay zaman bulup gidilmiyo
Ama kendime dert etmiyorum bunu,sıkma canını
Ankara'da bol bol arkadaşlarınla vakit geçirirsin
Eskişehir'e günübirlik gidip gelirsin falan olmaz mı ?

1 hafta,İstanbul için yeter de artar bile.
1 hafta için yol gitmeye değmez diyorsa,Ankara o kadar uzak sayılmaz.
Bence bir şekilde anneni razı et,herkesin gönlü olsun.

Annen seni İstanbula gitmemeye ikna edebilmek için naz yapıyor hayatım, koskoca kadın, çalışıyormuş zaten, yalnız kalabilir tabiki, böyle senin üstünde sorumluluk varmış gibi bir taktik uygulayarak, seni ev içinde tutmaya çalışıyor ki, gözü arkada kalmasın, bence sen uzun yaz tatilinin 2-3 haftasında tek başına git güzel güzel dayılarında kal, annen için seni özlemesi dışında problem olacağını sanmıyorum sonuçta, sen doğmadan öncede sadece babanla yaşıyormuş, sen şehirdışında bir üniversiteyi kazandığında veya evlendiğinde de öyle olacak.

bence annenı uzme,elınde olsa senı zaten goturur emın ol cunku anneler cocukları ıcın hep en ıyısını dusunurler gıdemeyız dıyorsa bulundugun yerde bıseyler yap.

annenı uzme annler daıma en ıyısını dusunurler,emın ol kı senı tatıle goturmeyı senden cok ıstıyordur cunku butu yıl cabalarını gormustur.en ıyısı bulundugun yerde bıseyler yap canım.

Canım atlayın otobüse gidin,ki 1 hafta gayet yeterli İstanbul için.Hem sen hevesini almış olursun,tatilini yapmış olursun.Hemde annen verdiği sözü tutmuş olur.Hem annen de dayını görmüş olur fena mı?O kadar fazla da masraflı olmaz zaten kalacak yeriniz varsa sonuçta.

Hayatta hiçbir şeyi ertelememe taraftarıyım bu tatil bile olsa
yarına yapabileceğimin ne garantisi var

Back
X