Bence de anne baba dururken yeğen ile yatmak gereksiz . Aile Hastaneye, cenazeye, tatile gitmiştir. Bebek sizde kalmıştır kendini güvende hissetmesi için beraber yatılır da normalde gereksiz bir sevgi seli.Size tavsiye birlikte yigeninle yatma uyutma.. .. yigen cok seviliyor evet ama . Kendini durdur
ne dediniz merak ettim.gerci bu sabah kardesime bisi dedim duyduysa kusmus de olabilir sakaydi halbuki
Soylemeyeyim ya okur falan.ne dediniz merak ettim
yanlış anlaşılmaya sebep verecek birşey yapmamak gerekir bence
bizde geliniz kendimizi onların yerine koymalıyız
Birbirinizi eldivenle sevebilirsiniz... ya yaranmaya calismayin kuzum yegeniniz hissediyordur zaten sevginizi begendirmeye calistiginiz icin olmuyordur belki ,rahatlayinTecrübelerinizi aktarabilirseniz sevinirim ne yapsam nedesem yaranamamaktan bıktım bir yigenim var istese canımı veririm ama bir türlü begendiremedik kendimizi bn görümceyim bu arada
Gorumcem sizin gibi olsaydi hicbir sorun yasamazdik.Bu mesaj her şeyi özetliyor. Biz de konu sahibi gibi annemle ben (kayınvalide görümce olarak) her iyiliği yaptık. Yaranamadık, kendi annesinin babasının aldıkları daha değerli oldu. Biz takdir göremedik. Bizi watsapptan engellemiş. Şimdi bayram seyran dışında aramıyoruz, sormuyoruz. Evine gitmiyoruz. Adam yerine koymuyoruz kısacası. Herkes kendi yanlışını düşünsün bakalım. Mesafe olunca yüzünü görmeyince moralin bari bozulmuyor.
Bnde diyorum ki bir insan bana neden laf etme gereği duyar çünkü hiç karışmam hep iyi olsunlar isterimGorumcem sizin gibi olsaydi hicbir sorun yasamazdik.
Ama benimki seytana pabucunu ters giydirir.
laf ettiği an neden böyle dedin ki şimdi ? diye bir sorsanızaBnde diyorum ki bir insan bana neden laf etme gereği duyar çünkü hiç karışmam hep iyi olsunlar isterim
Yigenim çok düşkün bana hiç ayrılmaz peşimdenBirbirinizi eldivenle sevebilirsiniz... ya yaranmaya calismayin kuzum yegeniniz hissediyordur zaten sevginizi begendirmeye calistiginiz icin olmuyordur belki ,rahatlayin
Ben alinti yaptigim mesaja demistim onu. Siz nasil bir gorumcesiniz bilemem.Bnde diyorum ki bir insan bana neden laf etme gereği duyar çünkü hiç karışmam hep iyi olsunlar isterim
Dozunda mesafe olmalı bence ne cok samimi ne çok soğukTecrübelerinizi aktarabilirseniz sevinirim ne yapsam nedesem yaranamamaktan bıktım bir yigenim var istese canımı veririm ama bir türlü begendiremedik kendimizi bn görümceyim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?