Doğru insan...

Evlilik bir ilişkide varılması gereken hedeftir.
ne yapacaksın 7-8 sene cafelerde el ele tutuşacakmısın? Gündüz cafelerde parklarda dolaşalım ayrı evlere gidelim mi? Eğer cinselliği de sevgililik döneminde yaşarsan karşındakinin seninle evlenmesine gerek kalmaz. Zaten erkekler çokta evlilik meraklısı değil. Kadın bir müddet sonra ilişkinin adı konulsun diye şart koşuyor.
beklentin eğlenmek, beraber gülmekse bundan kolayı yok. Erkeklere bunu hissettirdiğinde sırasıyla gelir. Beklenti yok.
mantığın bana çok ters. Doğru insanı bulduğuna inandığında “Evliliğe” odaklanırsın. Flört ettiğin dönem tanışma, alışma evresidir. Evlilikle Level atlarsın. Evlilik ciddiyettir. Bir topluluğa girdiğinde yanındakine sevgilim dersen farklı karşılanır, eşim dersen farklı karşılanır. Sevgililikte sıkılırsın ayrılırsın, evlenmek için de boşanmak içinde bir sürü prosedür gerekir. Doğru insanı bulacağım ama çok sonra evleneceğim. Niye böyle şartlandırıyorsun kendini. Belki o geçen çok sonra da enerjiniz bitecek ve doğru insanla evlenmemiş olacaksın.
Kesinlikle katılıyorum size, biz kadınlar duygusal varlıklarız, çık-ayrıl-çık-ayrıl-çık-ayrıl döngüsü duyguları yoran tüketen birşey, hayatının aşkıyla karşılaşıp evlenip yolun sonuna kadar onunla devam eden kadınlar çok şanslı.

Kesinlikle katılıyorum size, biz kadınlar duygusal varlıklarız, çık-ayrıl-çık-ayrıl-çık-ayrıl döngüsü duyguları yoran tüketen birşey, hayatının aşkıyla karşılaşıp evlenip yolun sonuna kadar onunla devam eden kadınlar çok şanslı.
Doğru insansa zaten cik-ayril gibi bir şey olmaz zaten.

Yontulmamisi yontmak istemedigim icin ben de yol verdim hepsine yoksa simdi bilmem kac senelik evliydim.

Umarım hepinizin hayatı yolundadır.Akşam olunca içime bir hüzün doluyor.Beni çok seven,sımsıcak sarılacak birinin hayalini kuruyorum.Üniversiteyi bitirdim,doğru düzgün bir ilişkim olmadı.Sacma sapan sanal ilişkileri saymazsak.Ben de sevmek ve sevilmek istiyorum,arkadaşlarımın çoğunun sevdikleri ve sevildikleri bir ilişkileri var.Bazen çok korkuyorum,aşk trenini kaçırdım diye.Dogru insan olarak tanımladığınız kişi ile kaç yaşında karşılaştınız,doğru insanı nasıl buldunuz ?
Ben 26 yaşimda karşilaşdim. O zamana kadar etrafimda aşk pjtirciği olan arkadaşlarim ve benim de geceleri içimi hüzün kaplayan gunlerim oldu. Ben de aynen senin gibi dusundum. Çunki ben de çoguna hayir demisdim. Sevgililik olayina girmedim onceleri. Içimdeki boşluğu istemediyim insanlarla doldurmaya çalişmafim. Ben hep duada istedim eşimi. Hayalini kurduğum gibj biri oldu daha da fazlasi çok sukur. Sabretmeseydim ben de sahte aşklarla kendimi kandirsaydim belki de kaçiricakdim eşimi. Bilemiyorum.

daha yaş 23

KAramsar olmak için çok gençsin.

AMa evde oturmakla doğru insan da bulunmaz.

Gez toz faal ol illa ki tanışmak isteyen birileri olur.

ben artık saldım ya yok öyle biri.
mutluluğu başka şeylerde arar ve bulur oldum artık.
yalnız kalmaya çok alışınca yenisini tanımak da çok zor geliyor. güvenmek, yeniden teslim olmak, fedakarlık yapmak vs
zaman ayırmak dahi zor geliyor.
yok yani öyle biri.

Sırf boş kalmamak için birini isteyecek biri değilim,boş kalmamak lafını da hiç doğru bulmuyorum.İnsanların bir başkasının boşluğunu doldurma görevleri yok,ben ruh eşimi bulmak istiyorum hepsi bu
Ruh esini bulduğunuzda zaten evlenmek de isteyeceksinizdir bir aşamada
Yani "boş kalmamak " durumu tamamen oylesine laf olsun diye yazildi ama demek istediğim yalniz kalmak istemediginiz yönünde.
Yani ben de size önce tek basina da hayati kesfedebilirsiniz diyorum, biri olacaksa zaten o kisi süreç icinde illa ki karsiniza çıkar.

Back
X