• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğru insanı bulmak çok zor, nasıl buldunuz?

Ne pislik adamlar var, zengin kayınpeder Peşinde, birde benim babam üniversite mezunu bu çocuğun babası ilkokul mu ne mezunuymuş Benim babam için durduk yere okumak cahilliği alır, eşeklik baki kalır demişti kıskanıp.
sen baya takılmışsın bu adamın yaptıklarına :) hayatta yaşadığımız herşey tecrübedir.kötü şeylerde yaşıyoruz tecrübe oluyor,bunuda bir tecrübe olarak gör.ya kendini gizleseydi ilişki ilerleseydi?en azından ilk buluşmada sana uygun biri olmadığını öğrenmişsin.Bir hayat tecrübesi kazanmışsın 50 tl gibi ucuza :) hiç üzülme denemeye devam et.bu konuyu kafana takm

Birisine asiktim ama ne ask o ilgisizdi bi kacar bi gelirdi sonradan akli basina geldi cok ugrasti ama ne fayda o arada ben esimle tanismistim bile dogru insan oldugunu anlamak cok zor esimle ilk arkadas ortaminda tanistigimizda kendisine kil olmustum ama isguzar bi arkadas bana onun ona benim ondan hoslandigimi soyleyip gorusturdu ilk basta ikimizde hicbise hissetmiyoduk ama tanidikca degistik yani basta gicik oldugun biri ilerde esin olabilir... 6ay fln sonra ben ilerde senle evlenicem dedi makara yaptik gulduk eglendik dedigini de yapti

Ben eşim i hiç tanimadidigim halde ilk goruste hoşuma gitti ve bir ay boyunca hep uzaktan izledim bi süre sonra kendim ona açılmayı dusundum ve bir gün peşine takildim ve konuşmak istediğimi falan söyledim nazikçe reddildim .çocukça davrandigimi dusunmus olmalı sonra bana numaranızı verin lütfen dedim ve bu cesaret im için beni dinleyecegini söyledi ve numarasını verdi uzaklastim ordan sonra tlf vs gorusup ilk gorudme tanışma falan oldu beni samimi bulduğunu ask i bulmanın zor olduğunu ve cesaret ime hayran kaldığını falan söyleyip gorusmeye dvam etmek istediğini söyledi tanistik anlastik ve oda asik olduğunu söyledi bi suree sonra evlendik ama ne yaptiksa aileler kabul etmedi bizde kacctik şimdi pişman değilim çünkü mutluyum 5yil oldu.ama şimdiki aklım olsa kaçmaz on yıl ailem in kabul etmedi için uğraşır. Bekler sabrederdim .çocukluk cahillik diyelim.ama vel hasıl i kelam ilk teklif benden gitti ve herşey çok güzel ilerledi

Bende esimle ayni mahallede oturuyordum bir sokak yandaydi evi.. hep izlermis beni haberim bile olmadan :) sonra bir şekilde ulaştı bana bulusmak istedi bizim evin ordaki parkta bulustuk çok heyecanlıydı ama eli na si titriyordu :D ilk başta ben istemedim doğru konusmak gerekirse :D asla evlenmem dedim çünkü dogulular yani ben oyle sanıyordum azerilermis meğer :D tabiki ben türk kurt asla ayırmam ama oyle şartların vardi o zamanlar.. büyük konustum basima geldi yani anlicaginiz :D evlenmem dedim bi anda kendimi ona kaçarken buldum :D şimdi 4 yasinda bi oglum var 6 haftalik ta karnimda :)

Bende esimle ayni mahallede oturuyordum bir sokak yandaydi evi.. hep izlermis beni haberim bile olmadan :) sonra bir şekilde ulaştı bana bulusmak istedi bizim evin ordaki parkta bulustuk çok heyecanlıydı ama eli na si titriyordu :KK70: ilk başta ben istemedim doğru konusmak gerekirse :KK70: asla evlenmem dedim çünkü dogulular yani ben oyle sanıyordum azerilermis meğer :KK70: tabiki ben türk kurt asla ayırmam ama oyle şartların vardi o zamanlar.. büyük konustum basima geldi yani anlicaginiz :KK70: evlenmem dedim bi anda kendimi ona kaçarken buldum :KK70: şimdi 4 yasinda bi oglum var 6 haftalik ta karnimda :)
Ne güzel :) Bana huzur evi yolumu görünüyor diye düşünüyorum :(

Bende senin gibi teraziyim :) bu ifadeler hayal gücünü ve şairane düşüncelerini açıklıyor :) romantiksin çok romantik.. Ama ben kısmete çok inanıyorum. Başka bir kadın eğer senin doğru insanını almışsa, kısa süreli bir yanılma dönemi yaşıyordur :)
Ben de teraziyim kızlar bizim hayal dünyamız neden anormal böyle :))))

Aşk beklerken gelecek bir şey değil, beklersen ya hiç gelmez ya da yanlış kişi gelir
Arkadaşa katılıyorum.Ben üniversitede eşimden nefret ederdim selam bile vermezdim.Simdi üç çocuğumuz var.

Aşık olacağımi zannetmezdim.Mantik evliliği isterdim.Ama dolu dizgin aşkla evlendim mutluyuz çok şükür.

Diyeceğim o ki bulur seni inş.En doğru zamanda en doğru kişiyle karsilasmaniz dileğiyle

Arkadaşa katılıyorum.Ben üniversitede eşimden nefret ederdim selam bile vermezdim.Simdi üç çocuğumuz var.

Aşık olacağımi zannetmezdim.Mantik evliliği isterdim.Ama dolu dizgin aşkla evlendim mutluyuz çok şükür.

Diyeceğim o ki bulur seni inş.En doğru zamanda en doğru kişiyle karsilasmaniz dileğiyle
Maşallah allah bozmasın:)

Hiç sorgulamadan evlendim. Herkes söyledi. Ne kadar taniyosun diye. Hiç! Bana anlattigi kadar taniyordum. Resmen gozlerim kor olmustu. Kiii her zaman mantigi ön olanda tutan. Her seyi sorgulayan ve hep önce kötüsünü dusunup önlemini alan birisiyim. Hayatim boyunca sadece esimle evlenme surecinde supheci ve mantikli olmadim. Hala esim der sen bu kadar tedbirli oldugun halde nasil benimle boylesine gozu kapali evlendin diye.. Kader kader kader... Kendi evliligimde bunu gordum. Gercekten cok az taniyarak evlendim ve mutluyum cok sukur. Askimizin meyvesi kizimizi bekliyoruz bugun yarin insAllah :KK200:
Inşallah canım Allah mesut bahtiyar etsin bir Ömür boyu :)

Dogru demeyelimde olasi muhtemel es elbette vardir
Yaşin beklemek aramak bulmak zamanlari icin ideal elbet cikar insallah

Back
X