• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğru insanı bulmak çok zor, nasıl buldunuz?

-nıyetıne gırdığın bır şeye elbet kavuşursun bunu anladım.eğer kaderınde yazıyorsa tabı
-doğru ınsandan çok naparasan yap nasıbındekı ınsanı buluyorsun.
-nasıple bıle bıle ladesı de ayırmak lazım.kımse kımsenın nasıbını alamıyor.

Bir arkadaşım vardı, giyimi kuşamı normal standart denebilecek kalitede. 4 yıl arkadaşlık yaptık, çok samimiydik. Liseyi beraber okuduk. Evi bizimkilere çok uzaktı hiç evine gitmemiştim. Bir gün konusu açıldı, evlerimiz nasıl kaç odalı vs.. Kızlar 3 oda, 4 oda derken bu arkadaşım 14 oda deyince bize bir kal geldi :)) kız lüx bir villa da oturuyormuş. Ailesi çok zenginmiş. Ama hiç anlamadık biz. Bunları da onun evine gideceğimiz gün konuştuk, öğrendik. Yani gerçekten, baştan neden böyle bir şey söylesin ki.. En doğrusunu yapmış.
Eşimin internette bi poker grubu vardı. Arada buluşurlardı falan. O gruptan bir kız bir cumhurbaşkanı torunu çıktı :rolleyes: Hiç bahsetmemişti bize. Dedesinin cenazesinde televizyonda görünce şoke olmuştuk.

Ben okulda bulmuştum çok aramadım :KK70:Yani umarım doğru kişidir ben öyle düşünüyorum ama bilemem :KK70:

Yaşın daha çok gençmiş zaten. Karşına tam istediğin gibi biri çıkar umarım :KK200:

Benimde görüştüğüm insanlar oldu ama hiç uymuyorduk bitti hep. Şimdide deniyorum ama yine aynı olcak diye korkuyorum. Gerçekten nasıl oluyor bu işler bende merak ediyorum..

Aslında bu soru günümüz kadın ve erkeklerinin genel problemi oldu. Çünkü her alandaki yüzeysellik sendromu buraya da sıçradı. Hal böyle olunca sizin de dediğiniz gibi kimse birbirini tanıma zahmetine bile girmeden herkes yat, kat sormaya; talep etmeye başladı. Eskiden insanlar birbirlerini hiç görmeden evlenirmiş ama ona rağmen mutlu olmayı becerebilirlermiş. O yüzden ben "doğru insanı bulmak" kavramına çok da katılmıyorum. Bence tüm mevzu birbirinize ne kadar iyi geldiğiniz, birbirinizi ne kadar mutlu edebildiğiniz ve karşılıklı olarak ne kadar hoşgörülü olduğunuzla alakalı bir durum. Tabii bir de gönlünüzün akıp aşık olmanızla. Ben de eşimle tanışmadan önce o doğru insanı arayıp durmuştum ama bir yerde pes ettim. Tam evlenmekten vazgeçmiştim ki eşimle tanıştım. Hatta arkadaşlarım sen bile evlendin ya diye başlayan cümleler kuruyorlar. :) Sizin gibi ben de iyi maaşlı bir işte çalışıyorum ve eşim o konuyla hiçbir zaman alakadar bile olmadı. Yani demem o ki yukarıda saydığım şeylerin gerçekleşebileceği insanı aramakla bulmak zor, nasibinizde varsa zaten karşınıza çıkar illa ki ama biraz da karşınıza çıkan insanı sizin ne derece öyle gördüğünüzdür mevzu. Karşınıza çıktığında da sevebiliyorsanız, çok hayati olmamak üzere kusurlar hoşgörülebiliyorsa ve birbirinizi mutlu ediyorsanız tamamdır. Yoksa kimse beyaz atlı prens ya da pamuk prenses değil elbet. Mutlu olmanız dileklerimle...

Dogru insani bulmak tam olarak bizim elimizde degil ne yazik ki, okul secmek gibi meslek secmek gibi..
Soyle ki ; birini ne kadar tanidigini dusunursen dusun eve girdiginde baska baska ozellikleri goreceksin, bu kacinilamaz bir gercek:)
Biri sana hayat gorusunden once direkt para , pul soruyorsa orda bir bozukluk var bence de:/
Hep derim ; guzel seyler birden bire olur. Sen yoluna bak elbet nasibin cikar gelir ya da sen iste bu dersin.
Hayirlisi olsun:)

şahsen sevgilimin doğru insan olduğuna o kadar eminim ki,ben yamuk yaparım o yapmaz öyle söyleyeyim.

ama hiç arayış içinde olmadım. hatta kendisini daha tanımazken "öfff mal bu ya" falan diyordum. uzun süre de birbirimize çok ters davrandık. ama sonunda bir sarılma bizi bu güne getirdi. yani direkt bambaşka bir olay için sarıldık sevinçten,sonra beni sevdiğini söyledi :halay:

doğru insan bence insanın karşısına hiç beklemediği bir zamanda çıkıyor. ve çıkınca anlıyorsunuz. size bakışı bile diğerlerinden farklı oluyor. her konuda anlaşmak zorunda değilsiniz,aynı düşünmek zorunda değilsiniz ama eğer karşınızdaki doğru insansa hep ortak paydada buluşuyorsunuz. ve eğer doğru insansa gözü paranızı,pulunuzu görmüyor. gözlerinize bakıyor. :)

Para icin yanaşan erkek gozumde hayvandan daha asagidir..simdi burda aman hayat musterek tabi kadin da calisacak falan dicekler kesin calissin cok guzel lafim yok ona..erkek kadin esitligi diye kendini avutan sinif onlar.. esitlik mesitlik yok isten gelir cocuga bakar kocasinin donuna kadar yikar evi cekip cevirir ama sorsan özgür kadindir bunlara boyle erkek lazim..siz dikkatli olun hemde cokk

Bulduğumda eğriydi budadım doğru oldu hem de dosdoğru yeşerdi ağaç oldu meyvelerini yiyorum şimdi :KK74:
ben yontamadim.zaten ailesinin yontmadan kullanmak istediğini ben nasıl yontabilirim.daha cocukta yolda.o da hakkindan gelir mi bilemiyorum büyüyünce sonucta kendi türü.benim kismetime de insam eliyle eğilip bükülmeyen bir sey gelmiş.dayım bile demişti çok mu aradınız bunu :D

Arkadaşlar merhaba, ben 25 yaşında bir mühendisim, yıllardır iş güç diye çabaladım anca yoluna girdi sayılır, ama yıllardır bir türlü doğru insanı bulamadım, benden hoşlandığını arkadaşlarıma söyleyen insanlar oldu ama bana bir adım atmadılar, ailem sağolsun ne baskı yapıyor ne de karışıyor ama iş yerindekiler sürekli biri yok mu diye soruyorlar, birde iş yerinden biri görüşmek istedi benle, bende görüşmeye gittim ama çocuk daha ilk buluşmada arsanız var mı, arabanız ne güzelmiş dedi üstüne de hesabın tamamını ben Ödemiş oldum ( şöyle hesap 40 lira geldi, bende de bozukluk yoktu 50 lira verdim, çocuk teşekkür ederim dedi ), işyerinden grubundakilere sorunca herkes onun için paralı kız arıyor dedi, bu son adamdan sonra iyice aptal buldum kendimi, nasıl buldunuz doğru insanı, nasıl bulunur? Bu devirde kızın maaşı içinde peşinden koşan erkekler görüyor ve duyuyorum, iyice korkmaya başladım, güzel yorumlarınızı bekliyorum.
Facebook da eşim beni buldu
Senin yasın daha küçük
Bulursun daha yolun basındasın

şahsen sevgilimin doğru insan olduğuna o kadar eminim ki,ben yamuk yaparım o yapmaz öyle söyleyeyim.

ama hiç arayış içinde olmadım. hatta kendisini daha tanımazken "öfff mal bu ya" falan diyordum. uzun süre de birbirimize çok ters davrandık. ama sonunda bir sarılma bizi bu güne getirdi. yani direkt bambaşka bir olay için sarıldık sevinçten,sonra beni sevdiğini söyledi :halay:

doğru insan bence insanın karşısına hiç beklemediği bir zamanda çıkıyor. ve çıkınca anlıyorsunuz. size bakışı bile diğerlerinden farklı oluyor. her konuda anlaşmak zorunda değilsiniz,aynı düşünmek zorunda değilsiniz ama eğer karşınızdaki doğru insansa hep ortak paydada buluşuyorsunuz. ve eğer doğru insansa gözü paranızı,pulunuzu görmüyor. gözlerinize bakıyor. :)
İşte öyle olan bir kişi oldu o da bana adım atmadı :( Bu olumsuz deneyimler yordu.

En ufak terslikte silip yeni sayfa acarak
Cok denedim ama buldum.dogru kisiyi bulunca dogru kisiye emek verdim.kime katlanacagini bilmek onemli.yanlis yerde beklememek lazim.

En ufak terslikte silip yeni sayfa acarak
Cok denedim ama buldum.dogru kisiyi bulunca dogru kisiye emek verdim.kime katlanacagini bilmek onemli.yanlis yerde beklememek lazim.
Birde beni beğenen, benden hoşlandığını başkalarına söyleyen çok kişi oluyor ama adım atmıyorlar...

Back
X