- 24 Kasım 2017
- 182
- 108
- 18
- 32
- Konu Sahibi TeraziHanim
-
Çünkü insanlar sevgiden çok para konuştu ben buluşuncaNe çok para konuşulmuş :)
cidden bana bir öneride bulunur musunuz yıllardır bakıyorum yok öyle biriBende senin gibi teraziyim :) bu ifadeler hayal gücünü ve şairane düşüncelerini açıklıyor :) romantiksin çok romantik.. Ama ben kısmete çok inanıyorum. Başka bir kadın eğer senin doğru insanını almışsa, kısa süreli bir yanılma dönemi yaşıyordur :)
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için inşallah vardır ya cidden çok çaba harcıyorum da insanları da tanımamıyorum, adamlar bir şekilde paraya getiriyor lafı.Üzülmeyin bende tamm ümidimi kayıp etmişken eşim beni buldu diye bilirim. Sizinde vardır elbet nasibinizde biri
Tamam işte şanslısınız ki hemen renklerini belli ediyorlar. Ya asıl önem verdiği konuyu hissetmeseniz? Oyuna gelseniz nasıl olurdu.. Algılarınız açık, hisleriniz kuvvetli ve erkeklerde biraz düz kafalı olduğu için anlamak daha kolay.Çünkü insanlar sevgiden çok para konuştu ben buluşunca
cidden bana bir öneride bulunur musunuz yıllardır bakıyorum yok öyle birihani sevgiden çok başka şeylere bakıyorlar.
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için inşallah vardır ya cidden çok çaba harcıyorum da insanları da tanımamıyorum, adamlar bir şekilde paraya getiriyor lafı.
Haklısınız ama iş arkadaşları sürekli yok mu biri diyor kendimi de değersiz hissediyorumTamam işte şanslısınız ki hemen renklerini belli ediyorlar. Ya asıl önem verdiği konuyu hissetmeseniz? Oyuna gelseniz nasıl olurdu.. Algılarınız açık, hisleriniz kuvvetli ve erkeklerde biraz düz kafalı olduğu için anlamak daha kolay.
Önerim şu, bunu düşünmeyi bırakın. Kafanıza takmadığınız an da olur böyle şeyler inanın. Siz üstünde durdukça psikolojik olarak yanlış yapacaksınız. Hak etmeyen insanlara Şans vermek isteyeceksiniz.
Ama sırf biri olsun diye de en güzel zamanlarınızı değmeyecek bir adama harcatmayın. Bu o arkadaşlarınızın umurunda değil ki. Giden sizin duygularınız, emeğiniz. Sizin kendi güzel düşüncelerinize herkes erişemez. Siz bu özel hayatı özel bir adama vereceksiniz. Böyle basit bir arkadaş baskısına gelemeyecek kadar olgun biri olduğunuzu sanıyorum?Haklısınız ama iş arkadaşları sürekli yok mu biri diyor kendimi de değersiz hissediyorum
İşte yıllardır gerçek sevgiyi aradım bulamadım onun da üzüntüsü var 17 Yaşımdan beri aradığımı varsayarsak 8 yıl olmuş, insan ister istemez üzülüyor , hani doğru yolu bilsem çözüm arayacağım da o da yokAma sırf biri olsun diye de en güzel zamanlarınızı değmeyecek bir adama harcatmayın. Bu o arkadaşlarınızın umurunda değil ki. Giden sizin duygularınız, emeğiniz. Sizin kendi güzel düşüncelerinize herkes erişemez. Siz bu özel hayatı özel bir adama vereceksiniz. Böyle basit bir arkadaş baskısına gelemeyecek kadar olgun biri olduğunuzu sanıyorum?
Çünkü insanlar sevgiden çok para konuştu ben buluşunca
cidden bana bir öneride bulunur musunuz yıllardır bakıyorum yok öyle birihani sevgiden çok başka şeylere bakıyorlar.
Önce şu fikre kendinizi alıştırın, "Ben kendime değer verdiğim için doğru insanı bekliyorum."İşte yıllardır gerçek sevgiyi aradım bulamadım onun da üzüntüsü var 17 Yaşımdan beri aradığımı varsayarsak 8 yıl olmuş, insan ister istemez üzülüyor , hani doğru yolu bilsem çözüm arayacağım da o da yok
Ben 39 yaşındayım ve doğru insanı bulamadım... Senin daha vaktin var inşallah beyaz atliyla karşilaşirsinBenim hiç inancım kalmadı bulacağıma, ne güzel bulmuşsunuz, Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Çok doğru, aynısını en yakın arkadaşım da diyor, hayır zamanında birinin ahını mı aldım ilişki konusunda diyeceğim ama anımsamıyorum öyle bir durum sadece lisede gelen teklifleri o yaşlarda ilişki düşünmediğim için kabul etmemiştim.Önce şu fikre kendinizi alıştırın, "Ben kendime değer verdiğim için doğru insanı bekliyorum."
Siz kendinizi hala doğru insanla karşılaşmadınız diye değersiz hissederseniz çoktan bütün yaşam enerjinizi bitirmişsiniz. Ne özgüven kalmış ne hayata karşı o duruşumuz, çizgiler. Bu şekilde düşünmeyin. Doğru insan basit bir konu değil ki. Acele etmeye hiç gerek yok genceciksiniz. Değer verin kendinize.
Facebook'tan buldum
Neden hakkin olmasin. Tabiki sorabilirsin. 5 senedir evliyiz. Bebegimizi bekliyoruz son 5 günümüz kaldi insAllahevlendiniz mi peki? merakli olmays hakkim varsa tabi
Yok haklısınız da şirket en iyi 3 mühendislik şirketinden biri adını yazmayayım yasaktır da, cidden iyi maaş veriyor (yani dışarıda zaten biliniyor) , bu şirkette çalışan bayanlarda aynı şeyden şikayetçi, esas kötü tarafı aynı şirkette çalışan adamların da kadınlara para için yanaşması. Tek olumlu taraf bunu fark etmem oldu. Üzüldüğüm şey 80 veya 70 doğumlulara bakıyorum, o yaştaki ablalara soruyorum bizim zamanımızda böyle erkek çok yoktu diyorlar , anlamadım durumu .Yanlış anlamayın ama bu yaşlarda bir mühendis çok uc bir ücret almıyordur.Aileniz zengindir ama bilinsin istemiyorsanız lüks bir arabaya binmezsiniz diyelim ki bindiniz arabayı park edip işe geçiyoruz ben çoğu iş arkadaşımın arabasını bilmem.Yurtdışı tatili konusuna gelince o çok normalleşti, instagram kaynıyor o pozlarla.
Bana kalırsa benim ailemin durumu çok iyi ondan para için yaklaşıyor diye düşünmeyin. İnsanların gözünde zenginliğinizden önce gelen başka bir sıfatınız olsun. Kırmak için demiyorum ama ben para muhabbetini sevmedim.
Haklısınız ama zaten evden işe , işten eve...Arayis icinde olmadiginiz vir anda karsiniza cikacak bence. Ben arkadas ortaminda tanistim erkek arkadasimla, oyle ansizin hayatima girdi. 25 zaten oldukca genc bir yas, acele edip evde kaldim diye dusunmek anlamsiz.
Neden hakkin olmasin. Tabiki sorabilirsin. 5 senedir evliyiz. Bebegimizi bekliyoruz son 5 günümüz kaldi insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?