• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğru insanı bulmak çok zor, nasıl buldunuz?

Doğru insan arayınca bulunan bir şey değil bence hop diye karşına çıkan bir şey:) bir de doğru insan doğru insan diye pek kasmamak lazım. Kaçımızın evlendiği insan gerçekten doğru insan? Yada doğru insan nasıl olur? Neye göre doğru doğrudur? Hatta doğru bir tane midir ki doğru insan diye bir şey olsun gibi pek çok yorum yapılabilir. Gençsin işin gücün var sadece biraz yalnızlık çekiyorsun sevilme ihtiyacın var o kadar. Bu doğru insan işini bu kadar abartma. Seni seven sana değer veren insanlara aç kalbini yeter.

Hesap odetmek nedir kiza ilk bulusmada abi ya...
Bak simdi..evet herkes esit kadin erkek ayrimi yok hesabi iki taraf da odeyebilir ama.. bi erkegin odemesi BANA GORE altinda su anlamlari barindiriyor. ..hic bi zaman senin benim olmaz aramizda,senin yemen icmen bana batmaz, ilerde cocugumuz olunca ona nasil bakcaksam ondan sorumluysam senden de sorumluyum ,en azindan calisma zorunlulugun yok,ben arkandayim,senin ailen olcaksam benim yanimda rahat etmelisin,ben erkegim herseyi bana birak kafan rahat olsun vs vs gibi anlamlari var sanki..bilmem belki sacmalamis da olabilirim. Ama bence ilk bulusmalarda hesaji erkek odemeli. Odeyemiyorsa bulusmasin da.. simit yesinler ama erkek alsin bence.. lukse gerek yok..
Ben esimle tanistgmda ilk yiyip ictigimiz sey teneke visne suyuydu hatta gomlegime dokmustum heyecandan. Hala dikkatli bakinca gorunur o leke. Sonra bi yerlere gidelim mi bi gun oturur vs diye bi teklifte bulunmustu. Zaten o zaman cikma sevgili olma konusmalari yapmisti vay be bu cocuk digerleri gibi degil sanki demistim. O zaman esim hem calisiyor hem okuyordu.babasindan para almamasi hosuma gidiyordu..Agzimdan bi kelime ciksa hemen ger eklestirmek ister gibiydi. Gorunusuyle de etkilemisti beni uzun boylu falandi.. bana sevgiyle bakiyordu ben onun yaninda guvende hissediyordum kendimi.Mesela biri bisey dese bi haksizliga ugrasam diyelim tirsip da kacicak biri degildi. Sonuna kadar beni savuncak biriydi.. Guclu gorundu belki de gozume bilmiyorum.. cunku oyle tirsik tipler de vardi cevremde. Ne biliyim esimle tanismama vesile oldu diyebilrim bi arkadas vardi. Toplu halde onceden baska arkadaslarla bi kafeye gitmistik. Cikacagimiz sirada en onden hizli hizli yuruyup kasaya 1 sicak cikolata ne kadar diye aormus ve kendininkini odemisti. Grupta 2erkeklerdi sadece. Diger arkadas sinir olup hepimizinkini odemisti o gun...Paylasirdik zaten ama en onden gitmek nedir. Bi gun de kir pidesi yiyelim diye basimizin etini yemisti o arkadas, 1 tlydibozaman kir pidesi, goturdugu yerde sadeve kendine almistu kir pidesi .. bana almamisti mesela. Sonra ben o aldktan sonra kendime almistim. Bence bi gorgu bi terbiyedir yanindakine ikramda bulunmak..

Esimle de su an kavgalarimiz oluyo ben uzuluuorum,degistigini dusunuyorum yada anlayissiz oldugunu dusunuyorum. O eski ask bocegi hallerimiz kalmadi. Gerci zaten evlenirken bile kalmamisti. Insan heyecanliyken evlenmeli bence. Ama aileler girince isin icine insanda heyecan valla biralmiyorlar.
Evet bir zamanlar beni heyecanlandiran begendigim guvendigim kisiyle evlendim... ama o heyecan hep surmuyor. Hic heyecan duymadan evlenenlerinki daha da beter bir hal aliyordur bence ...
Kalbinin sesini dinle. 25 yas cok degil. Sanki 45mis gibi anlatmissin.. calisiyorsan is hayatndan birilerini bosver.
Eskiden begendigin lise olur univ olur birileri vardiysa mesela faceden falan ekle bi bak bakalim . Belki tekrar gorusmelere baslarsiniz falan..
Yada arkadaslarin taniatirmak isterse tanis. Yada aklinda biri varsa onun pesinden git ...

Yasin genc henuz boyle bir topic acmak icin bence, hic aceleye gerek yok.
Ask bekledigin zaman degil hic ummadigin zamanda gelir. En azindan bende oyle oldu. Esimin arkadasiyla ayni sirkette calisiyorduk. Arkadasini ziyarete geldigi birgun tanistik ve yildirim aska tutulduk ;)
Sadece sunu salik vereyim sadece bosta kalmayayim diye sacma salak insanlari hayatinda tutma ve vakit kaybi yasama

Doğru insan yok. Doğru zaman doğru yer anlayış ve anlaşmak var. Hepsi denk gelirse oluyor bir şeyler ki bu doğru insan olduğu anlamına da gelmiyor her zaman

Bulamadım evet artık erkeklerde zengin kız peşindeler o yüzden ya evlenmeyeceksin yada katlanacaksın ha bu arada üstelik ben bu kadının parasını yiyorum biraz alttan alayım da demezler

Ki benim eşim öyle baskısı pislik temizlemeside cabası

Yasin genc henuz boyle bir topic acmak icin bence, hic aceleye gerek yok.
Ask bekledigin zaman degil hic ummadigin zamanda gelir. En azindan bende oyle oldu. Esimin arkadasiyla ayni sirkette calisiyorduk. Arkadasini ziyarete geldigi birgun tanistik ve yildirim aska tutulduk :KK66:
Sadece sunu salik vereyim sadece bosta kalmayayim diye sacma salak insanlari hayatinda tutma ve vakit kaybi yasama
İşte bu dediğinizi hep yaptım hiç kimseyi öylesine hayatıma almadım ve kimse yok hala :(

Bulamadım evet artık erkeklerde zengin kız peşindeler o yüzden ya evlenmeyeceksin yada katlanacaksın ha bu arada üstelik ben bu kadının parasını yiyorum biraz alttan alayım da demezler

Ki benim eşim öyle baskısı pislik temizlemeside cabası
Para yiyici erkekler çok itici ya, adam hiç utanmadı ama görseniz...

İşte ne bileyim, benim başka beğendiğim adam vardı, işyerinden başka kızın onda gözü varmış ben gelince adam değerli oldu, onla aramızı bozdular, insanlar bu kadar kötüyken hayat arkadaşı gerek ama :KK43:
Ama yaş erken ve gelecekse gelmesi gereken zamanda gelir zaten :) Yakınmak anlamsız

Esimle de su an kavgalarimiz oluyo ben uzuluuorum,degistigini dusunuyorum yada anlayissiz oldugunu dusunuyorum. O eski ask bocegi hallerimiz kalmadi. Gerci zaten evlenirken bile kalmamisti. Insan heyecanliyken evlenmeli bence. Ama aileler girince isin icine insanda heyecan valla biralmiyorlar.
Evet bir zamanlar beni heyecanlandiran begendigim guvendigim kisiyle evlendim... ama o heyecan hep surmuyor. Hic heyecan duymadan evlenenlerinki daha da beter bir hal aliyordur bence ...
Kalbinin sesini dinle. 25 yas cok degil. Sanki 45mis gibi anlatmissin.. calisiyorsan is hayatndan birilerini bosver.
Eskiden begendigin lise olur univ olur birileri vardiysa mesela faceden falan ekle bi bak bakalim . Belki tekrar gorusmelere baslarsiniz falan..
Yada arkadaslarin taniatirmak isterse tanis. Yada aklinda biri varsa onun pesinden git ...
Yazınız çok iyi geldi, bu devirde işte kızlar erkeklerin peşinden koşuyor ya ek olarak, ondan onu da yapamıyorum :( Ah mı aldık nedir zamanında, bir şey yaptıysam suçumu kabul edeceğim .

Kim doğru insan olur bilmemde ama buluştuğunuz adam en yanlışı imiş:deli:
Bizi görenler heralde bunlar asla beraber yapamaz der ama bir şekilde uyumu yakaladık
Ömür boyu doğru insan mı olur bilemem 17 yıldan sonra bile emin olamıyorum emin olamazsın insan bu belli olmaz

Kim doğru insan olur bilmemde ama buluştuğunuz adam en yanlışı imiş:deli:
Bizi görenler heralde bunlar asla beraber yapamaz der ama bir şekilde uyumu yakaladık
Ömür boyu doğru insan mı olur bilemem 17 yıldan sonra bile emin olamıyorum emin olamazsın insan bu belli olmaz
Yok adam birde sürekli övünüyor, bunu yazmazsam olmaz oğlak burcu erkeği, umarım cezasını bulur, arsanız var mı ? Nedir ya, ailem kaç yıldır çalışmış ona yedireceğimizi sanmış sanırım ...

O halde sende iyi bir kurumda çalışan ve maaşı seninkine denk adaylarla görüşmelisin bence. allah iyilerle karşılaştırsın. Gerçekten bu zamanda zor. Benim uzaktan akrabam olur eşim. bu şehre annemle tasininca hoşgeldiniz demeye gelmişti geliş o geliş:) Ailesini ve kendisini tanıyordum zaten uzaktanda olsa. Kısmet nasip birazda.

Arkadaşlar merhaba, ben 25 yaşında bir mühendisim, yıllardır iş güç diye çabaladım anca yoluna girdi sayılır, ama yıllardır bir türlü doğru insanı bulamadım, benden hoşlandığını arkadaşlarıma söyleyen insanlar oldu ama bana bir adım atmadılar, ailem sağolsun ne baskı yapıyor ne de karışıyor ama iş yerindekiler sürekli biri yok mu diye soruyorlar, birde iş yerinden biri görüşmek istedi benle, bende görüşmeye gittim ama çocuk daha ilk buluşmada arsanız var mı, arabanız ne güzelmiş dedi üstüne de hesabın tamamını ben Ödemiş oldum ( şöyle hesap 40 lira geldi, bende de bozukluk yoktu 50 lira verdim, çocuk teşekkür ederim dedi ), işyerinden grubundakilere sorunca herkes onun için paralı kız arıyor dedi, bu son adamdan sonra iyice aptal buldum kendimi, nasıl buldunuz doğru insanı, nasıl bulunur? Bu devirde kızın maaşı içinde peşinden koşan erkekler görüyor ve duyuyorum, iyice korkmaya başladım, güzel yorumlarınızı bekliyorum.
hahahah daha dün böyle bir konu geçti... var canım böyleleri de öğrenmiş oldun... ama bence dedikodusunu yap aklı başına gelsin en azından kızları uyar da bir yere davet ederse tuvalete gidicem diye kalkıp kaçsın :) ders olur :)
erkek öder diye bir şey yok tabi ama birini bir yere davet ediyorsan hesabı ödemen gerektiğini bileceksin bence bu böyle kız arkadaşlar erkek arkadaşlar için de geçerli.
doğru insan diye bir şey yok bence, uydurmuş birileri...
acaba biraz sert bir imajın mı var yani şöyle arkadaş çevrene ya bende artık düzgün ciddi bir ilişki istiyorum desen tanıştırırlar mutlaka biz kızlar severiz baş göz etmeyi milleti :) belki ilişkiye sıcak bakmadığını düşünen arkadaşların yok T TeraziHanim istemiyor ki diyorlardır.

Universitede tanistim . Hani bir insani bir kere gorur, onu sanki yillarca tanimis gibi hissedersiniz ya oyle oldu iste.
Bu demek degildir ki hic tartismiyorum.
Ama iyi bir baba iyi bir es profili oldugu icin 25 yasindayim ve minicik bir kizim var . Kariyer bir sekilde oluyor ki bende kurumsal bir alan da calisiyorum. Ama es , o omuz hicbir yerde bulunmuyor

Back
X