Doğru insanı bulmak çok zor, nasıl buldunuz?

Ben iyi bir kurumda çalışıyorum, maaş için yanaşıyorlar genelde ve konuşmalardan anlaşılıyor, para konusu açılıyor hemen ilk görüşmede, nasıl bulacağım ben doğru kişiyi :KK43:? Para için erkeklerde çok kötü oldu artık.
Evet doğru.
Çoğu para peşinde resmen yani eş maaşıyla ev araba alırım derdinde. Bu konuda çok dikkat etmek lazım

Bence kimse dört dörtlük degıl sadece zamanla bırbırıne uyum saglayabılırsen doğru ınsanı buldum dıyebılırsın. Sonuçta her ınsan farklı her karakter farklı. Bırbının ısteklerıne önem verıp uzaklaşmaya gönlü olursa her ıkı tarafın da bırbırleri icin doğru ınsan demektir. Biz eşimle görücü usulü tanıştırıldık ve bu benim normalde asla kabul etmeyeceğim bıseydı. Ama demek ki bazen ınsanın dili kıtlenıyor ve yaşaması gerekıyor bazı seyleri. Cok şükür bı daha dünyaya gelsem aynı adamla evlenmek ısterim

Yok haklısınız da şirket en iyi 3 mühendislik şirketinden biri adını yazmayayım yasaktır da, cidden iyi maaş veriyor (yani dışarıda zaten biliniyor) , bu şirkette çalışan bayanlarda aynı şeyden şikayetçi, esas kötü tarafı aynı şirkette çalışan adamların da kadınlara para için yanaşması. Tek olumlu taraf bunu fark etmem oldu. Üzüldüğüm şey 80 veya 70 doğumlulara bakıyorum, o yaştaki ablalara soruyorum bizim zamanımızda böyle erkek çok yoktu diyorlar , anlamadım durumu .

Sizin firmayı anlayamadım ben iyi bir firma diyorsunuz olabilir iyi maaş verdigi bilinen firmalar vardir da böyle bir firmada herkes birbirinin pesinden koşuyor 25 yaşındaki kıza evde kalmış muamelesi falan yapıyorlar enteresan cidden. 25 ne ki çok gençsiniz cidden. Kurumsal iyi bir firmada böyle yaklaşımlar çok garip geldi.

Denk geliyor ya biraz kaderci olacak ama Allah ne yazdıysa o oluyor bir formulü falan yok ama daha çok elit ortamlarda takıl ve arkadaşlarını çok iyi gözlemleyip seç sonrası gelir inşallah

Sizin firmayı anlayamadım ben iyi bir firma diyorsunuz olabilir iyi maaş verdigi bilinen firmalar vardir da böyle bir firmada herkes birbirinin pesinden koşuyor 25 yaşındaki kıza evde kalmış muamelesi falan yapıyorlar enteresan cidden. 25 ne ki çok gençsiniz cidden. Kurumsal iyi bir firmada böyle yaklaşımlar çok garip geldi.
İşte Türkiye’de öyle oluyor her yer :D Ankara’daki en iyi 3 yerden biri diyim internetten bakın neresi olduğunu anlarsınız zaten verdiği ücret bayağı yüksek kalıyor diğer yerlere göre. Bu da ayrı bir konu esasen onu ileriki günlerde açacağım, millet çok iyi yerlerden mezun dışarıda işsiz geziyor, buralara değişik insanları almışlar.

Universitede tanistim . Hani bir insani bir kere gorur, onu sanki yillarca tanimis gibi hissedersiniz ya oyle oldu iste.
Bu demek degildir ki hic tartismiyorum.
Ama iyi bir baba iyi bir es profili oldugu icin 25 yasindayim ve minicik bir kizim var . Kariyer bir sekilde oluyor ki bende kurumsal bir alan da calisiyorum. Ama es , o omuz hicbir yerde bulunmuyor
Aynen katılıyorum, bekar olunca da çevredeki kadınlar işte sürekli baskı yapıyor, eşiyle hava atan Bile oluyor sürekli ama öyle yapıp milleti üzenlerde bir süre sonra ah aldıklarından mıdır nedir eşlerinden çok gürültülü şekilde ayrıldı hava atanlar :(

hahahah daha dün böyle bir konu geçti... var canım böyleleri de öğrenmiş oldun... ama bence dedikodusunu yap aklı başına gelsin en azından kızları uyar da bir yere davet ederse tuvalete gidicem diye kalkıp kaçsın :) ders olur :)
erkek öder diye bir şey yok tabi ama birini bir yere davet ediyorsan hesabı ödemen gerektiğini bileceksin bence bu böyle kız arkadaşlar erkek arkadaşlar için de geçerli.
doğru insan diye bir şey yok bence, uydurmuş birileri...
acaba biraz sert bir imajın mı var yani şöyle arkadaş çevrene ya bende artık düzgün ciddi bir ilişki istiyorum desen tanıştırırlar mutlaka biz kızlar severiz baş göz etmeyi milleti :) belki ilişkiye sıcak bakmadığını düşünen arkadaşların yok T TeraziHanim istemiyor ki diyorlardır.
Valla artık yoruldum da, bilmiyorum ne olacak böyle ama dediğiniz doğru, esasen çevre değiştirmem iyi olacaktır.

Bence kimse dört dörtlük degıl sadece zamanla bırbırıne uyum saglayabılırsen doğru ınsanı buldum dıyebılırsın. Sonuçta her ınsan farklı her karakter farklı. Bırbının ısteklerıne önem verıp uzaklaşmaya gönlü olursa her ıkı tarafın da bırbırleri icin doğru ınsan demektir. Biz eşimle görücü usulü tanıştırıldık ve bu benim normalde asla kabul etmeyeceğim bıseydı. Ama demek ki bazen ınsanın dili kıtlenıyor ve yaşaması gerekıyor bazı seyleri. Cok şükür bı daha dünyaya gelsem aynı adamla evlenmek ısterim
Ne güzel :) inşallah benim de öyle sevdiğim biri olur daha doğrusu beni de koşulsuz seven.

Merhaba bende ayrildim.yasadigim sehirde
Hic arkadasim cevrem yok.yillarca siddet ve sevgisizle yasayan biri olarak kendimi
Cok yanliz hissediyorum.yas 40 oldu.bu
Saatten sonra hic sansim yok diye dusunuyorum.bekar is gic sahibi bir genc kiz bundan dert yaniyorsa biz hep cekilelim kabugumuza o zaman.kisaca umudum beklentim sifir mutluluga dair artik.

Merhaba bende ayrildim.yasadigim sehirde
Hic arkadasim cevrem yok.yillarca siddet ve sevgisizle yasayan biri olarak kendimi
Cok yanliz hissediyorum.yas 40 oldu.bu
Saatten sonra hic sansim yok diye dusunuyorum.bekar is gic sahibi bir genc kiz bundan dert yaniyorsa biz hep cekilelim kabugumuza o zaman.kisaca umudum beklentim sifir mutluluga dair artik.
Benim de yok umudum, kadın- erkek ilişkileri bir tuhaf olmuş, kadınlar koştur koştur adamların peşinden gidiyor, evin maddi manevi sorumluluğunu alıyor, garip !

benimki şans galiba.
yada Allah ' in bir lütfu:dua:
13 yaşında ilk hoşlandığım çocuk şimdi 10 yıllık eşim iki çocuğumun babası.
ve her sabah yeniden asik olduğum yüzüne bakarken heycanlandigim adam.
onunla evlenmeseydim büyük ihtimal mantık evliliği yapardım.
yani maddi olarak rahat edeceğim bir hayat secebilirdim.bu duyguları aşkı belki hiç yasayamazdim.ne çok şey kaybedermisimHoppa
eğer ortada aşk yoksa malesef maddiyat konuşuyor.o yüzden size yaklaşımda bu yüzden böyle.
bir tanıdığım ben bekarken
" yokluk kapıdan girdi mi
aşk bacadan kaçar demişti"
çok yokluk gördük , görüyoruz da.
hiç bir zaman çok iyi şartlarımız olmadi.
ama çok şükür aşkımız hiç eksilmedi.
aksine daha çok kenetlendik.
uzun oldu kusura bakmayın.
sırf evlenmiş olmak için evlenirseniz mutlaka bulursunuz.ama doğru insan dediğiniz kişiyi bulma konusu muamma.
belki hergün gördüğünüz
belki bu güne denk hiç o gözle bakmadiginiz
biridir:110:
belkide bir gün bir yerlerden çıkıp gelecek biridir.
kısmet :)
Allah gönlünüze göre versin.umarım sizin için doğru insanı bulursunuz.

benimki şans galiba.
yada Allah ' in bir lütfu:dua:
13 yaşında ilk hoşlandığım çocuk şimdi 10 yıllık iki çocuğumun babası.
ve her sabah yeniden asik olduğum yüzüne bakarken heycanlandigim adam.
onunla evlenmeseydim büyük ihtimal mantık evliliği yapardım.
yani maddi olarak rahat edeceğim bir hayat secebilirdim.bu duyguları aşkı belki hiç yasayamazdim.ne çok şey kaybedermisimHoppa
eğer ortada aşk yoksa malesef maddiyat konuşuyor.o yüzden size yaklaşımda bu yüzden böyle.
bir tanıdığım ben bakarken
" yokluk kapıdan girdi mi
aşk bacadan kaçar demişti"
çok yokluk gördük , görüyoruz da.
hiç bir zaman çok iyi şartlarımız olmadi.
ama çok şükür aşkımız hiç eksilmedi.
aksine daha çok kenetlendik.
uzun oldu kusura bakmayın.
sırf evlenmiş olmak için evlenirseniz mutlaka bulursunuz.ama doğru insan dediğiniz kişiyi bulma konusu muamma.
belki hergün gördüğünüz
belki bu güne denk hiç o gözle bakmadiginiz
biridir:110:
belkide bir gün bir yerlerden çıkıp gelecek biridir.
kısmet :)
Allah gönlünüze göre versin.umarım sizin için doğru insanı bulursunuz.
Çok teşekkür ederim, inşallah. Aslında düşündüğüm şey işte çocukluktan beri tanışılan kişiler olmadığı için geç mi kaldım düşüncesi, o saf duygular, temiz düşünceler kalmıyor ya insanlarda, hep çıkar için geliyorlarmış gibime geliyor zaten genelde de öyle oldu.

Çok teşekkür ederim, inşallah. Aslında düşündüğüm şey işte çocukluktan beri tanışılan kişiler olmadığı için geç mi kaldım düşüncesi, o saf duygular, temiz düşünceler kalmıyor ya insanlarda, hep çıkar için geliyorlarmış gibime geliyor zaten genelde de öyle oldu.
hiç bişey için geç kalınmış değil.çocukluktan tanıyıp
yıllarca evli kalıp karısına - kocasına bir kez tutkuyla bakmamış sarilmamis evlilikler var.
yada ikinci bahar dedigimiz yaşlarda aşkı yaşayan bulan.
evet günümüz şartları insanları eskiye oranla daha temkinli yaklaşmaya itiyor.
ama ikili ilişkiler bambaşka birşeydir.
dışardan farklı görünen biri evlilik hayatında bambaşka birine dönüşebilir.
olumlu veya olumsuz.
doğru insanı bulmanın formülü var midir bilmiyorum.:)
ama insan hisseder.gerçekten dürüst sadık insanlarda var.Allah iyi insanlarla karsilastirsin.

hiç bişey için geç kalınmış değil.çocukluktan tanıyıp
yıllarca evli kalıp karısına - kocasına bir kez tutkuyla bakmamış sarilmamis evlilikler var.
yada ikinci bahar dedigimiz yaşlarda aşkı yaşayan bulan.
evet günümüz şartları insanları eskiye oranla daha temkinli yaklaşmaya itiyor.
ama ikili ilişkiler bambaşka birşeydir.
dışardan farklı görünen biri evlilik hayatında bambaşka birine dönüşebilir.
olumlu veya olumsuz.
doğru insanı bulmanın formülü var midir bilmiyorum.:)
ama insan hisseder.gerçekten dürüst sadık insanlarda var.Allah iyi insanlarla karsilastirsin.
İnşallah :) Çok sağolun.

Back
X