Olabilir ama dediğin gibi kendini kaptırma.Her şeyi akışına birak tam niyetini anla,dile getirmesini bekle sonrasi hayırlısı.Ama dediklerin yürüyor imajı veriyorMerhabalar 6 ay önce diyetisyene gitmiştim.Neyse kilo vermede başarılı olamadım.Sonra ara vermeye karar verdim.6 ay geçti.Akabinde tekrar diyet yapmaya karar verdim.Sonra aynı diyetisyene gittim.
Diyetisyenim beni heyecanla karşıladı.Sohbet filan ettik.Benimle alakalı hiç bir şeyi umutmamış.Ne kadar zarif ve güzel olduğumu filan söyledi..Sonrasında yürüyüşe çıkarken bana da haber verir misiniz dedi.Çıkarken de tekrar etti.”Mutlaka haber ver.”dedi.Sonrasında mesaj attı..Ne yaptığımı başladığımı filan soruyor..Akşama doğru tekrar yazdı..sosyal medyadan ekledi..Fotolarıma bakmış.Bir tanesini gönderip geçen yazdan mı filan diye sordu.. Daha zayıfmışım filan...biraz da öyle konuştuk..
Kendimi kaptırmak istemiyorum ama yürüyor mu bana acaba?
Yazmamı bekliyor ama yazmadım daha.İki gün sonra haber vercem.Birlikte yuruyelim aksamlari deyururken anlarsin bence o da cesaret bulmus olur durum buysa. Degilse de yuruyus arkadasin olur
Diyetisyen sorarsa nasıl kilo verdin diye sana yürürken verdim dersinBirlikte yuruyelim aksamlari deyururken anlarsin bence o da cesaret bulmus olur durum buysa. Degilse de yuruyus arkadasin olur
Başka ne niyeti olabilir ki..Acaba başarılı olmam için destek öi oluyor.Ne bileyim.82 kiloyum..Biraz özgüvensizim..İlk defa bir erkek kilomu biliyor..Olabilir ama dediğin gibi kendini kaptırma.Her şeyi akışına birak tam niyetini anla,dile getirmesini bekle sonrasi hayırlısı.Ama dediklerin yürüyor imajı veriyor
Merhabalar 6 ay önce diyetisyene gitmiştim.Neyse kilo vermede başarılı olamadım.Sonra ara vermeye karar verdim.6 ay geçti.Akabinde tekrar diyet yapmaya karar verdim.Sonra aynı diyetisyene gittim.
Diyetisyenim beni heyecanla karşıladı.Sohbet filan ettik.Benimle alakalı hiç bir şeyi umutmamış.Ne kadar zarif ve güzel olduğumu filan söyledi..Sonrasında yürüyüşe çıkarken bana da haber verir misiniz dedi.Çıkarken de tekrar etti.”Mutlaka haber ver.”dedi.Sonrasında mesaj attı..Ne yaptığımı başladığımı filan soruyor..Akşama doğru tekrar yazdı..sosyal medyadan ekledi..Fotolarıma bakmış.Bir tanesini gönderip geçen yazdan mı filan diye sordu.. Daha zayıfmışım filan...biraz da öyle konuştuk..
Kendimi kaptırmak istemiyorum ama yürüyor mu bana acaba?
Ne alaka kiloyla yaaBaşka ne niyeti olabilir ki..Acaba başarılı olmam için destek öi oluyor.Ne bileyim.82 kiloyum..Biraz özgüvensizim..İlk defa bir erkek kilomu biliyor..
Niyetinin kötü olma ihtimali sizi etkilemeyecekse gönlünüz ne istiyorsa onu yapın. Yaralanirim diyorsaniz ölçüp tartın. Sizinle ilgili şeyleri unutmamasi normal. Sistemlerinde kayıtlı çünkü her seyiniz.
Bilemiyorum.Ben de çok diyetisyene gittim.Ama böylesini ilk defa gördüm..Bu arada sevjilim olup olmadığını da sordu.Bence diyetisyen böyle olmali takipte kalmalı arti gecen sene kilo veremedin diye adam hirs yapip sana bile kilo verdirdim diye paylasim yapabilir genelde basari icin uğraşırlar ama bence cok umutlanma bise yok
Ya sevgilim olup olmadığını sordu,kendisinin de sevgilisinin olmadığını söyledi.İyi öyleyse rahat rahat yürürüz dedi..Hiç bir diyetisyen bu kadar ilgili olmaz var bunda bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?