Doğru mu anlıyorum?

Belki spor takibinizi yapiyordur. Kilo verirseniz before after fotografi paylaşacaktır. Musteri kaybetmemek icin ilgili duruyordur...
Size baska turlu bir ilgisi olsaydi aradan gecen 6 ay icinde mutlaka iletisim kurardi diye düşünüyorum

Bence adam işini iyi yapan bir danışman. Profesyonel mi, sana mı yürüyor bir kaç görüşmeden sonra belli olur bence

Merhabalar 6 ay önce diyetisyene gitmiştim.Neyse kilo vermede başarılı olamadım.Sonra ara vermeye karar verdim.6 ay geçti.Akabinde tekrar diyet yapmaya karar verdim.Sonra aynı diyetisyene gittim.
Diyetisyenim beni heyecanla karşıladı.Sohbet filan ettik.Benimle alakalı hiç bir şeyi umutmamış.Ne kadar zarif ve güzel olduğumu filan söyledi..Sonrasında yürüyüşe çıkarken bana da haber verir misiniz dedi.Çıkarken de tekrar etti.”Mutlaka haber ver.”dedi.Sonrasında mesaj attı..Ne yaptığımı başladığımı filan soruyor..Akşama doğru tekrar yazdı..sosyal medyadan ekledi..Fotolarıma bakmış.Bir tanesini gönderip geçen yazdan mı filan diye sordu.. Daha zayıfmışım filan...biraz da öyle konuştuk..
Kendimi kaptırmak istemiyorum ama yürüyor mu bana acaba?
kosuyor gfllfgflşfg

diyetisyen arkadaşım var+yaşam koçluğu da yapıyor o da danışanlarıyla böyle konuşuyor
eğer sizin ilginiz varsa ilgisi de varsa görüşürsünüz eğer ilginiz yoksa yürüyüşe çıkarken haber etmezsiniz sorarsa yalnız yürümeyi seviyorum dersiniz zaten birdaha haber ver demez sıkıntı olmaz ;)

Ya sevgilim olup olmadığını sordu,kendisinin de sevgilisinin olmadığını söyledi.İyi öyleyse rahat rahat yürürüz dedi..
bunu şimdi gördüm açıkca ilgisini belli etmiş madem böyle bir cümle kurmuş gayet açık :)

Merhabalar 6 ay önce diyetisyene gitmiştim.Neyse kilo vermede başarılı olamadım.Sonra ara vermeye karar verdim.6 ay geçti.Akabinde tekrar diyet yapmaya karar verdim.Sonra aynı diyetisyene gittim.
Diyetisyenim beni heyecanla karşıladı.Sohbet filan ettik.Benimle alakalı hiç bir şeyi umutmamış.Ne kadar zarif ve güzel olduğumu filan söyledi..Sonrasında yürüyüşe çıkarken bana da haber verir misiniz dedi.Çıkarken de tekrar etti.”Mutlaka haber ver.”dedi.Sonrasında mesaj attı..Ne yaptığımı başladığımı filan soruyor..Akşama doğru tekrar yazdı..sosyal medyadan ekledi..Fotolarıma bakmış.Bir tanesini gönderip geçen yazdan mı filan diye sordu.. Daha zayıfmışım filan...biraz da öyle konuştuk..
Kendimi kaptırmak istemiyorum ama yürüyor mu bana acaba?
Bence hastasını (müşterisini)memnun etmeye çalışan bir diyetisyen sadece 🙃

Bilemiyorum.Ben de çok diyetisyene gittim.Ama böylesini ilk defa gördüm..Bu arada sevjilim olup olmadığını da sordu.🤦Yani bilemedim..
Benim yasadigim sehirlerden birinde boyle bir danışmanın (beslenme ya da psikolog, emin degilim) danışanına asıldığıyla ilgili bir konu vardi. Ben samimi bulmadim bu tavri. İyi bir niyeti olsa sizi huzursuz etmeden yaklaşırdı, guven verirdi. Danışan-Danışman ilişkisine çok ters bu. Etiğe aykırı.

Benim yasadigim sehirlerden birinde boyle bir danışmanın (beslenme ya da psikolog, emin degilim) danışanına asıldığıyla ilgili bir konu vardi. Ben samimi bulmadim bu tavri. İyi bir niyeti olsa sizi huzursuz etmeden yaklaşırdı, guven verirdi. Danışan-Danışman ilişkisine çok ters bu. Etiğe aykırı.
Yani bilemedim.Sosyal medyadan takip isteği atmış.Eski bi fotomu gönderip detayları sordu.

Çok kaptırmayın bence. Daha önce de pes ettiğiniz için destek olmak istemiş olabilir.

Erkek yani normal ben şaşırmam beğenisi varsa şansını deniyor olabilir zamanla daha iyi anlarsınız niyetini

Diyetisyenler böyle olmuyor mu zaten?
Benim diyetisyenim sürekli arar sorar mesaj atar her yaptığımdan haberdar olurdu. Kaçta spora yaptım ne zaman yürüyüşe çıktım
Bence çokta ümitlenmeyin

Back
X