Doğru mu düşünüyorum

tardiss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2016
227
57
48
41
Merhabalar arkadaşım ev bakıyor kiralık bende kendi çapında yardımcı oluyorum .ama huzursuzum oturdukları çoğu evden kira ödemedikleri için atıldılar.şuan oturdukları evden ev sahibi atıyor 6 7 aydır kira ödenmemiş. Napmam lazım

Siz neden huzursuzsunuz?

Yardımcı olmak zorunda degilsiniz ki. Olmayıverin. Hayırlısı olsun deyin geçin...

Neden odemiyorlar? Hic bulasmayin. Yarin bigun ev sahibi ile karsilasinca adamin yuzune bakacak yuzunuz olmaz

Sizin önceki konunuz da biraz değişikti.
Çok mu iyi niyetlisiniz acaba ??

Ev sahibine arkadaşın için kefilim demediğine göre mesele yok.Ha bu kira ödememe huylarını bilip kefilim diyorsan da huzursuz olmalısın zaten.Bırak kendi bulsun evini.

Ev sahibine arkadaşın için kefilim demediğine göre mesele yok.Ha bu kira ödememe huylarını bilip kefilim diyorsan da huzursuz olmalısın zaten.Bırak kendi bulsun evini.
Kefil olmam emlakçı dan ev buluyodum .oda küçük bebeği var ona üzüldüm .ama içim huzursuz bulamadım.dixcem

Çok sağolun yardımcı oldunuz .

Emlakçıya, Yen’i ev sahibine
Aracı oldunuz
Bundan mı mahcupsunuz?

Niye huzursuzsunuz? Bebeğe ayda 1 paket bez, 1 kutu mama alırsınız. Daha ne yapılacak?

Onların saçma sapan davranışları size dert olmasın

Hiç bulaşma,kirayı ödemezlerse ev sahibi senin arkadaşın sen getirdin diye söylenir.Ben bulamadım deyip işin içinden çıkın,ama şunu merak ettim neden ödemiyorlar kiralarını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…