Doğru mu yaptım

minnosxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2023
58
16
3
20
Sevgilim bana daha önce öpüştün mü yada ilerisini yaşadın mı diye soruyor ben önceki ilişkimde böyle şeyler yaşamıştım ama sonra çok tövbe ettim bir daha ilişkide bu kadar ileri gitmeyeceğim diye o yüzden ona aramızda senin bilmen gereken bişey geçmedi diye cevap verdim şimdide vicdanım hiç rahat değil sizce doğru mu yaptım

Dogru yaptin. O hic opusmemis mi mesela? Gecmis gecmiste kalmistir boyle muhabbetlere ne gerek var?

Öpüşmemiş ama ben daha önce çok inandığım bi insanla bunları yaşamıştım
Yasi kac? Cok mu muhafazakar niye hic opusmemis ki? Ben bir problemi oldugunu dusunurdum acikcasi hic opusmemis birini gorsem. Ya da yalan soyluyordur.

Bunu bende düşündüm yanlış bi insanla beraber miyim diye ama kendisinin daha önce böyle bir geçmişi olmadığını söyledi

Gecmişi olmamasi tanistigi kişinin her seyini sorgulayabilecegi anlamina gelmiyor bana göre. Ayrica bir şey yaşamadim dedigine siz nasil inanabilirsiniz ki? Belki yaşadi belki de yaşayabilecek birini bulamadigi için yaşayamadi ve kompleks yapiyordur. Herkes kapisina dizilmiş O mu yapmamiş...

Boyle öpüşmem, dokunmam diyen insanlarin sevgililikle işi olmaz genelde, gorucu usulu tanisilir konusulur olursa adi konulur zaten.
Boyle dertleri varsa sevgili edinmeseymiş.

Yasi kac? Cok mu muhafazakar niye hic opusmemis ki? Ben bir problemi oldugunu dusunurdum acikcasi hic opusmemis birini gorsem. Ya da yalan soyluyordur.
Özel olduğunu düşünüyor ve dinine çok bağlı bende bağlıyım ama zamanında dinime ters bi davranış yaptım ve tövbemi ettim şimdi de doğal olarak söylemek istemiyorum

Niye rahat değil vicdanın hesap mı verecektiniz bir de? Size böyle sorular soran biriyle devam etmeniz de ayrı olay ya neyse.

Özel olduğunu düşünüyor ve dinine çok bağlı bende bağlıyım ama zamanında dinime ters bi davranış yaptım ve tövbemi ettim şimdi de doğal olarak söylemek istemiyorum
Öncelikle geçmiş geçmişte kalır bence kimseyi ilgilendirmez.
Senin durumuna gelince biraz takıntılı galiba.Bunu ileride öğrenebilir mi ve öğrenirse o zaman sorun yapabilir mi.Cinsel ilişki ise ortaya çıkar zaten.Ve bunu saklandığın için vicdan yapmışsın bunu atlatabilir misin?Bunları düşünmelisin.

Söylemeyin tabi ki.Bunu sormanın bir adabı olur " Ben hiç ilişki yaşamadım hayatıma girecek kadininda benim gibi olmasını dilerim" bu bir tercih dir ,saygı duyarım hiç ilişkisi olmamış bir genç kızın fa kendiyle aynı durumda bir erkek seçme hakkı var Yani bu erkeye tapulu bir durum değil.Bu tarz erkekler genelde görücü usulü ile evlenir bu kadar hadsiz soruyorsa adamda sıkıntı var Uzaklasmaniz sizin açınızdan iyi olur ........

Bakireyim ama eski sevgilimle bi çok şeyi yaşadım bunun hesabını da vermek istemiyorum bilsin de istemiyorum

Bu şekilde sorgulamaları doğru bulmuyorum. Sevgilim olamazdı böyle biri.

Bakireyim ama eski sevgilimle bi çok şeyi yaşadım bunun hesabını da vermek istemiyorum bilsin de istemiyorum
Canım bak yukarıdada dediğim gibi ben geçmiş geçmişte kalır kimseyi ilgilendirmez düşüncesinde bir insanım.
Senin için sadece durum tahlili yapabilirim.Eski konularına baktım.Eski sevgilinle aynı ünideymişsin galiba.Onun şu anki erkek arkadaşına bunları söyleme ihtimali veya sana bunlarla ilgili baskı yapma gibi durumu olur mu.Yani sevgilinin bunları öğrenme ihtimali var mı demek istediğim bu.
Hesabını vermek istemiyorum diyosun ki bence haklısın kimseye hesap verilmemeli bu konularda. o zaman neden vicdan azabı yaptın onu çözemedim.

Ondan önce ne yaşadığınız onu hiç ilgilendirmez, kendi hiçbir şey yaşamamış mı öyle olsa bile size geçmişinizi sorma ve yargılama hakkı yok, gayet de doğru yapmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…