Dogru yaptin. O hic opusmemis mi mesela? Gecmis gecmiste kalmistir boyle muhabbetlere ne gerek var?Sevgilim bana daha önce öpüştün mü yada ilerisini yaşadın mı diye soruyor ben önceki ilişkimde böyle şeyler yaşamıştım ama sonra çok tövbe ettim bir daha ilişkide bu kadar ileri gitmeyeceğim diye o yüzden ona aramızda senin bilmen gereken bişey geçmedi diye cevap verdim şimdide vicdanım hiç rahat değil sizce doğru mu yaptım
Bunu bende düşündüm yanlış bi insanla beraber miyim diye ama kendisinin daha önce böyle bir geçmişi olmadığını söylediBoyle soru soran birini sevgilim yapmazdim
Öpüşmemiş ama ben daha önce çok inandığım bi insanla bunları yaşamıştımDogru yaptin. O hic opusmemis mi mesela? Gecmis gecmiste kalmistir boyle muhabbetlere ne gerek var?
Yasi kac? Cok mu muhafazakar niye hic opusmemis ki? Ben bir problemi oldugunu dusunurdum acikcasi hic opusmemis birini gorsem. Ya da yalan soyluyordur.Öpüşmemiş ama ben daha önce çok inandığım bi insanla bunları yaşamıştım
Yalandır. Yalandan bol ne varBunu bende düşündüm yanlış bi insanla beraber miyim diye ama kendisinin daha önce böyle bir geçmişi olmadığını söyledi
Tabiii canım, eline kız eli değmemiştirÖpüşmemiş ama ben daha önce çok inandığım bi insanla bunları yaşamıştım
Bunu bende düşündüm yanlış bi insanla beraber miyim diye ama kendisinin daha önce böyle bir geçmişi olmadığını söyledi
Özel olduğunu düşünüyor ve dinine çok bağlı bende bağlıyım ama zamanında dinime ters bi davranış yaptım ve tövbemi ettim şimdi de doğal olarak söylemek istemiyorumYasi kac? Cok mu muhafazakar niye hic opusmemis ki? Ben bir problemi oldugunu dusunurdum acikcasi hic opusmemis birini gorsem. Ya da yalan soyluyordur.
Öncelikle geçmiş geçmişte kalır bence kimseyi ilgilendirmez.Özel olduğunu düşünüyor ve dinine çok bağlı bende bağlıyım ama zamanında dinime ters bi davranış yaptım ve tövbemi ettim şimdi de doğal olarak söylemek istemiyorum
Söylemeyin tabi ki.Bunu sormanın bir adabı olur " Ben hiç ilişki yaşamadım hayatıma girecek kadininda benim gibi olmasını dilerim" bu bir tercih dir ,saygı duyarım hiç ilişkisi olmamış bir genç kızın fa kendiyle aynı durumda bir erkek seçme hakkı var Yani bu erkeye tapulu bir durum değil.Bu tarz erkekler genelde görücü usulü ile evlenir bu kadar hadsiz soruyorsa adamda sıkıntı var Uzaklasmaniz sizin açınızdan iyi olur ........Özel olduğunu düşünüyor ve dinine çok bağlı bende bağlıyım ama zamanında dinime ters bi davranış yaptım ve tövbemi ettim şimdi de doğal olarak söylemek istemiyorum
Bakireyim ama eski sevgilimle bi çok şeyi yaşadım bunun hesabını da vermek istemiyorum bilsin de istemiyorumÖncelikle geçmiş geçmişte kalır bence kimseyi ilgilendirmez.
Senin durumuna gelince biraz takıntılı galiba.Bunu ileride öğrenebilir mi ve öğrenirse o zaman sorun yapabilir mi.Cinsel ilişki ise ortaya çıkar zaten.Ve bunu saklandığın için vicdan yapmışsın bunu atlatabilir misin?Bunları düşünmelisin.
Canım bak yukarıdada dediğim gibi ben geçmiş geçmişte kalır kimseyi ilgilendirmez düşüncesinde bir insanım.Bakireyim ama eski sevgilimle bi çok şeyi yaşadım bunun hesabını da vermek istemiyorum bilsin de istemiyorum
Ondan önce ne yaşadığınız onu hiç ilgilendirmez, kendi hiçbir şey yaşamamış mı öyle olsa bile size geçmişinizi sorma ve yargılama hakkı yok, gayet de doğru yapmışsınızSevgilim bana daha önce öpüştün mü yada ilerisini yaşadın mı diye soruyor ben önceki ilişkimde böyle şeyler yaşamıştım ama sonra çok tövbe ettim bir daha ilişkide bu kadar ileri gitmeyeceğim diye o yüzden ona aramızda senin bilmen gereken bişey geçmedi diye cevap verdim şimdide vicdanım hiç rahat değil sizce doğru mu yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?