- 3 Eylül 2012
- 21.921
- 57.970
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
neyden tam olarak emin değilsin? evlilikte 5 senede oturmayan ne? 3 sene uzun bir süre belkide o sorunla çocuk sahibi olamamanız sebep ilk 2 senede böyle bir şey var mıydı? 2 sene sonra çocuk istemiyordunuz ama korunmayı bırakmışsınız ve bu süreçte kaldım mı kalmadım mı bir sorun mu var hasta mıyız hem kadın için hem erkek için stressli bir dönem belkide bundan dolayı oturmayan sorunlarınız vardır.
burda çok görüyoruz erkek direk kadına suç atıyor gitmiyor bile. istemiyorsanızda ben anne olmak istemiyorum diyin direk 2 kişide devam edebilirsiniz ama kişinin benim çocuğum olmuyor diye endişelenmeside acı verici
sizi elbet zorlayamaz ama siz çok isteyip onun bir çare aramadığınızı düşündüğünde kötü hissetmez miydiniz
Hissederdim tabi ki.. :)
Eşim hiç baskı yapmıyor.
Hayirlisi olsun ama yaş geçmeden peşine düşsek mi diyor ama en son adetim 10 gün geçtiğinde o kadar havaya girmiş ki ertesi gün regl oldugumda gözleri dolu dolu oldu..
Bir kaç saat ağzını bıçak açmadı.
Konuya pek üzülmuyorum hayırlısı diyerek ama onun o hâline üzüldüm gerçekten.
Ilk iki sene istemedik.
Sonra olabilir artık dedik 1 sene olmayınca dra gidip baktirdik. Sorun yok dediler oluruna bıraktık .
Aylar sonra sorunlar patlak verdi.
Çocuk konusundan uzaklaştık.
Sorunlara alıştık güya derken birikmisler etkiliyor içimde bir şeyler kırık ama yaş gibi bir gerçek de var ortada.
Eşim için bizim ayrılık gibi bir sonumuz olmayacağı için hava hoş aslında. Kararsız olan benim.
Ben kişilik olarak fazla stresliyim onun da işi çok stresli. Sorunlarımız da bonus olmuştur muhakkak. Stresten dolayi çocuğumuz olmuyor diye düşünmüşumdur hep..