- 29 Aralık 2017
- 11
- 6
- 36
- 42
merhaba parayı verdi mi merak ettim....
Henüz herhangi bir ses yok arkadaşlar. Sabah gördüm gelmişti işe. Bakalım akşama ses çıkacak mı, eğer akşama doğru da getirmezse mutlaka mesaj atacağım kendisine.merak içindeyim
Bakışlarınla rahatsız et...Henüz herhangi bir ses yok arkadaşlar. Sabah gördüm gelmişti işe. Bakalım akşama ses çıkacak mı, eğer akşama doğru da getirmezse mutlaka mesaj atacağım kendisine.
durum ne..:)Bakışlarınla rahatsız et...
durum ne..verdi mi ???Henüz herhangi bir ses yok arkadaşlar. Sabah gördüm gelmişti işe. Bakalım akşama ses çıkacak mı, eğer akşama doğru da getirmezse mutlaka mesaj atacağım kendisine.
evet insan kıyamıyor inş geri verir yüzünüzü kara çıkarmaz. benim de yakın bi arkadaşım var hep pervasızca harcar, bi kez 300 tl gibi bi paraya sıkışmış, zor durumdayım gelecek ay ödiycem dedi verdim. aylar geçti hiç ses gelmedi, başka bir arkadaşım hatırlattı N.sana borcunu ödedi mi hayır dedim, iste diye ısrar etti utana utana istedim aynı gün yolladı. Demekki varmış niye istenmeden vermiyor hiçbir zaman anlamıyorum böyle insanları.Aynı yerde çalıştığımız bir abi var. Evli çocuklı birisi. Kendisi bir yakınına kredi çektiği için borç içerisinde olduğu söyleniyordu. Bir yıla yakın oldu benden 100 lira borç istedi ben de verdim. Acil lazım olduğunu daha sonra vereceğini söyledi. Tabi uzun süre oldu ben onu unuttum. Birkaç ay önce bir konu açılmıştı arkadaş ortamındaki ve bu şahsın geldiği yerde daha önce birçok kişiden borç aldığını ve geri ödemediğini söyledi bir arkadaş. Uyarmak amaçlı söyledi. Aynı ortamda bulunan başka bekar bayan arkadaşımız da 4 bine yakın borç istediğini kendisinin de verdiğini söyledi tabi o ne zaman müsait olursan o zaman öde demiş. Bu arkadaş beni aradı bugün çok zor durumda kaldım bana 750 lira kadar borç verir misin üç gün sonra geri vereceğim dedi. Ben de var ama sadece o civarda param kaldı dedim. O da iki gün idare edebilir misin geri vereceğim dedi. Ben de hayır diyemeyip verdim. Toplamda 800 lira verdim önceki ile birlikte. Ama bir yandan da geri ödenmeme ihtimalini düşünüyorum arkadaşımın uyarısını dinlemeli miydim bilmiyorum. Aklıma arkadaşımın uyarısı geldi hatta borç istediğinde ama yok diyemedim. Parayı kendisine verirken abi başka param yok bak seni tanıdığım için veriyorum dedim ama tam anlamıyla tanımıyor da olabilirim. Siz kosaydınız bu durumda borç istediğinde verir miydiniz? Ben zor durumda kalacağımı bile bile verdim. Umarım hayal kırıklığı yaşamam.
Alemsiniz :) Gerek kalmadı çok şükür :)Bakışlarınla rahatsız et...
ödedi miAlemsiniz :) Gerek kalmadı çok şükür :)
durum ne..:)
durum ne..verdi mi ???
Arkadaşlar öğleden sonra biraz bekledim. Ses çıkmayınca mesaj attım. O da çıkışta vereceğini söyledi tamam dedim. Bir miktar eksik de olsa büyük bir bölümünü verdi. Kalanını sonra hallederiz olur mu dedi tamam dedim. Çok şükür güvenim tamamen boşa çıkmadı. Burada bana nasihatlerde bulunan, fikrini kırmadan incitmeden paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum.Insallah vermistir..
buna sevindim. ama kalan paranı da unutma. onu da al. yine de bir daha verme. bu adam iyi niyetlı değil. baksana hepsini niye vermiyo. 50 tl bile olsa kalan az değilArkadaşlar öğleden sonra biraz bekledim. Ses çıkmayınca mesaj attım. O da çıkışta vereceğini söyledi tamam dedim. Bir miktar eksik de olsa büyük bir bölümünü verdi. Kalanını sonra hallederiz olur mu dedi tamam dedim. Çok şükür güvenim tamamen boşa çıkmadı. Burada bana nasihatlerde bulunan, fikrini kırmadan incitmeden paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum.
Neyse bir kismini kurtarmissin buna da şükür sevindimArkadaşlar öğleden sonra biraz bekledim. Ses çıkmayınca mesaj attım. O da çıkışta vereceğini söyledi tamam dedim. Bir miktar eksik de olsa büyük bir bölümünü verdi. Kalanını sonra hallederiz olur mu dedi tamam dedim. Çok şükür güvenim tamamen boşa çıkmadı. Burada bana nasihatlerde bulunan, fikrini kırmadan incitmeden paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum.
Haklısınız tabii. Çok şükür büyük bölümünü verdi. Kalanı verir mi bilmiyorum zaman gösterecek. Önceki 100 liranın üzerinden bir yıla yakın bir zaman geçti. Onu hatırlıyor mu bilmiyorum. Ama bir daha kimseye özellikle çok tanıyıp çok güvenmediğim birine büyük miktarda borç vermeyi düşünmüyorum.buna sevindim. ama kalan paranı da unutma. onu da al. yine de bir daha verme. bu adam iyi niyetlı değil. baksana hepsini niye vermiyo. 50 tl bile olsa kalan az değil
Aynen. Çok şükür güvenimi boşa çıkarmadı. Önceden birçok kişiden borç alıp ödemediğini duyduğum ve daha önceden verdiğim borcu ödemediği için tereddüt etmiştim. Çok teşekkür ediyorum hepinize yorumlarınızdan dolayı.Neyse bir kismini kurtarmissin buna da şükür sevindim
Haklısınız öyle de olabilir. Kesinlikle bir daha yüksek ve ödenmediğinde beni zor durumda bırakacak bir meblağ borç vermem.Yalnız dikkat et şimdi güvenini kazanmak için geri ödemiş olabilir. Belki önümüzdeki ay çok ister ve bu sefer ödemez. O yüzden bir dahaki sefere yok de mutlaka.
Arkadaşlar öğleden sonra biraz bekledim. Ses çıkmayınca mesaj attım. O da çıkışta vereceğini söyledi tamam dedim. Bir miktar eksik de olsa büyük bir bölümünü verdi. Kalanını sonra hallederiz olur mu dedi tamam dedim. Çok şükür güvenim tamamen boşa çıkmadı. Burada bana nasihatlerde bulunan, fikrini kırmadan incitmeden paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?