Doğru olanı mı yaptım sizce?

evet insan kıyamıyor inş geri verir yüzünüzü kara çıkarmaz. benim de yakın bi arkadaşım var hep pervasızca harcar, bi kez 300 tl gibi bi paraya sıkışmış, zor durumdayım gelecek ay ödiycem dedi verdim. aylar geçti hiç ses gelmedi, başka bir arkadaşım hatırlattı N.sana borcunu ödedi mi hayır dedim, iste diye ısrar etti utana utana istedim aynı gün yolladı. Demekki varmış niye istenmeden vermiyor hiçbir zaman anlamıyorum böyle insanları.

durum ne..verdi mi ???

Insallah vermistir..
Arkadaşlar öğleden sonra biraz bekledim. Ses çıkmayınca mesaj attım. O da çıkışta vereceğini söyledi tamam dedim. Bir miktar eksik de olsa büyük bir bölümünü verdi. Kalanını sonra hallederiz olur mu dedi tamam dedim. Çok şükür güvenim tamamen boşa çıkmadı. Burada bana nasihatlerde bulunan, fikrini kırmadan incitmeden paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
buna sevindim. ama kalan paranı da unutma. onu da al. yine de bir daha verme. bu adam iyi niyetlı değil. baksana hepsini niye vermiyo. 50 tl bile olsa kalan az değil

Neyse bir kismini kurtarmissin buna da şükür sevindim

buna sevindim. ama kalan paranı da unutma. onu da al. yine de bir daha verme. bu adam iyi niyetlı değil. baksana hepsini niye vermiyo. 50 tl bile olsa kalan az değil
Haklısınız tabii. Çok şükür büyük bölümünü verdi. Kalanı verir mi bilmiyorum zaman gösterecek. Önceki 100 liranın üzerinden bir yıla yakın bir zaman geçti. Onu hatırlıyor mu bilmiyorum. Ama bir daha kimseye özellikle çok tanıyıp çok güvenmediğim birine büyük miktarda borç vermeyi düşünmüyorum.

Neyse bir kismini kurtarmissin buna da şükür sevindim
Aynen. Çok şükür güvenimi boşa çıkarmadı. Önceden birçok kişiden borç alıp ödemediğini duyduğum ve daha önceden verdiğim borcu ödemediği için tereddüt etmiştim. Çok teşekkür ediyorum hepinize yorumlarınızdan dolayı.

Bende vermezdim borc isteyenlere bende acayip sinir oluorum ne borc alma taraftariyim nede verme...aile harici

Yalnız dikkat et şimdi güvenini kazanmak için geri ödemiş olabilir. Belki önümüzdeki ay çok ister ve bu sefer ödemez. O yüzden bir dahaki sefere yok de mutlaka.

Yalnız dikkat et şimdi güvenini kazanmak için geri ödemiş olabilir. Belki önümüzdeki ay çok ister ve bu sefer ödemez. O yüzden bir dahaki sefere yok de mutlaka.
Haklısınız öyle de olabilir. Kesinlikle bir daha yüksek ve ödenmediğinde beni zor durumda bırakacak bir meblağ borç vermem.

Cok sukur cok sevindim. Insallah kalan kismini da verir. Ama olur da vermezse üzülme. Kücük zararla atlatmis oldun sonucta. Ve eminim ki de bu olaydan kendine ders cikarmissindir. Kal saglicakla <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…