Dogru olani mi yaptim?

Yasi 35. Meslekten gectim calisana benim herzaman saygim vardir. Ama bu her gûn alisveris merlezlerinde olmayan parasini kiyafetlere harcayip, dügünü nasil yapsak yada yapmasakmi diye bana sizlaniyor.
Zaten Anne ve babasiyla bu sebeblerden dolayi cok tartisiyor, cok bunalmis tatile gidesi varmis o yüzden. Ben sok ben iptal ya...

Yasi 35. Meslekten gectim calisana benim herzaman saygim vardir. Ama bu her gûn alisveris merlezlerinde olmayan parasini kiyafetlere harcayip, dügünü nasil yapsak yada yapmasakmi diye bana sizlaniyor.
E işte...
Adamın gönlü yok bir iş tutmaya..
Yaş olmuş 35,taşı sıksa suyunu çıkarmalıyken...

Valla hiç geri bakmayın bile, siz ne güzel iş güç sahibiymişsiniz. Üstelik 2. Evlilik olacak daha bir ihtimam göstermelisiniz, bu çocuğu adam etmeye uğraşmayın, olmaz.

Aslinda bu bana 8 sene önce de cikma teklif etmisti, ozamanlar meslegim yoktu okula bile gitmiyordum. Sana 8 senedir asigim diyor, bu yüzden acabalarim var galiba.

Aslinda bu bana 8 sene önce de cikma teklif etmisti, ozamanlar meslegim yoktu okula bile gitmiyordum. Sana 8 senedir asigim diyor, bu yüzden acabalarim var galiba.
Ask, hicbir ise elini atmayan ve ustelik calisip eve katkisi olmayan adam uzanip tv karsisina gecip bir de ustune size "ne yemek vaaarr?" diye seslendigi an duyacaginiz tiksinti ve ofkeyle yer degistirir merak etmeyin.

Dogru olani yapmissin uzulme ve pisman olma
Dugunu nasil yapcam diye dusunup yapmasak mi diyor yanlis anlamadiysam.Hadi dugun olmasin bu adam nasil bi ev gecindirecek.
Normal erkekler evlenme niyeti varsa isini kurup para biriktiriyor

ay lütfen bundan sonra acabaların olmasın.
asalak herif.
bu bir tesadüf sadece.
sana iklinci kez ulaşmış olması.
sakın bunun sebep romantik hayaller kurma ya.
senin gelirin kazancın iyi durumda ya bunu öğrenince düşmüştür peşine
ipsiz sapsız.
sana ödetecek borçları.
tatile neyle gidecek.
en çekilmez erkek tipi.
o da seni bulmuş.

Cok dogru söylüyorsunuz, rahatladim biraz bu yorumlari okuyunca. Allah razi olsun verdiginiz akillar icin, hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.

Dogru olani yapmissin uzulme ve pisman olma
Dugunu nasil yapcam diye dusunup yapmasak mi diyor yanlis anlamadiysam.Hadi dugun olmasin bu adam nasil bi ev gecindirecek.
Normal erkekler evlenme niyeti varsa isini kurup para biriktiriyor
Evet normal erkekler öyle yapar, bizimki hala (!) borc alip yapma niyetinde. Aman calisma sen, aman terlemesin o kiymetli kicin. Olmaz ki bu is..

Kesinlikle doğru olanı yaptın.

yazdıklarını bir daha oku. zaten en büyük problemler bu adamda. tembel, müsrif, yalancı, bencil, umursamaz.
seni yaşatabileceği bir evi, işi, parası ve en önemlisi çabası yok.
bu adamın nesi iyi?

Kuzenimi hatırlattınız bana. 32 yaşında, öğretmen, hiç evlenmemiş güzel bir bayandır. Geçen ay ailesinin itirazlarına rağmen 41 yaşında, ortaokuldan terk, belirli bir mesleği olmayan, ilerisi için de bir planı bulunmayan biriyle nişanlandı. Borcu da vardır belki bilemem. Yaza da düğün varmış. İzleyip göreceğiz bakalım, ben pek ümitli değilim.

Sizinkisi bunun az değişiği işte.

Kaldı ki bence borç da mesele değildir, eşimin de önceki evliliğinden kalan neredeyse 100bin borcu vardı, hiç tereddütsüz kabul ettim çünkü adam biliyorum çalışır çabalar, taşı sıkar suyunu çıkarır. Sizdeki böyle değil ki, paralı hatunu tavlayayım, yatışa devam.

Ayrıca ablanız dost mu düşman mı belli değil. Size tekrar "sen onu adam ederdin" gibilerinden bir şey derse "Ben dadı değilim, hayvan terbiyecisi hiç değilim" dersiniz.

Size denk gelen insan hayatı yemek ve yatmaktan ibaret görüyor, bu durumda ahıra kadar yolu var.

Rica ediyorum kendinize azıcık kıymet verin, aklınızı kullanın.

Bu adam belediyeye hastayim numarasi yapip devletten sosyal yardim aliyor. Yaninda da 2 saatlik kacak bir isi var. Bu güne kadar da o ise belese gitmis, zira patronunada borcu varmis beyefendimizin. O iki saatlik isede is demem ben.
bu adamda sizin gibi yurt dışında mı yaşıyor ? ve türk mü ?
yurt dışında bile çekiyoruz hanzoları yeminle.
kız Hollanda da yaşıyormuşsun bi sürü çıtır vardır orada bırak şunun arkasından ağlamayı. mesleğin var yurtdışında yaşama imkanın var. gez toz ne diye ağlayıp kendini heder ediyorsun.

Hayatının belki de en dogru kararını vermişsin, hiç ağlama, sızlama.

Sen bu yaşına kadar öğrendiğin hayat tecrübesiyle; tembel, işgüzar, uyanık adamın tekinin, eğlencesi için yediği parayı ödemek için mi evleniyorsun?

Yoksa huzurlu, mutlu, alın teriyle çalışan, senin boğazından bir lokma haram geçirmeyip, senin paran, benim param muhabbetine girmeyecek bir adamla mı evlenmek istersin?

HAYAT SENİN, KARAR SENİN

Daha ne problemin olsun ablacım. Haciz memurlarını mı görmek isterdin evinde , adamı mı beslemek isterdin , aç kalmayı mı ?
En iyisini yapmışın inşallah geri dönmezsin.

Simdi annesi aradi, söyleyemedim birsey. Cok iyi insanlar ne diyecegimi bilemedim, oda birsey söylememis henüz ailesine. Cok zor durumdayim.

Simdi annesi aradi, söyleyemedim birsey. Cok iyi insanlar ne diyecegimi bilemedim, oda birsey söylememis henüz ailesine. Cok zor durumdayim.
niye zor durumda olacaksın ki.
böyle defolu bir adamı reddetmek en doğal hakkın.
güçlü ol ya bu kadar duygusal olma.
yarın mağdur olacak olan elinden herşeyi alınacak olan sensin.
o zaman sana hiiç acıyan olmayacaktı

çok doğru yapmışsınız şevkati şunu bunu kullanmasın sakın size ! o ne öyle keyfi... kendinizi ateşe atmayın sakın.. şevkatle hayat geçmez.. çok düşünceli adam seven adam sevdiğine bi düğünden kaçmaz.. olayı dramatize etmesin.. çok istiyosa iş bulsun borç ödesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…