- 4 Mart 2025
- 77
- 8
- 1
- 21
- Konu Sahibi Mun1sattr5
-
Yanlış yere açmişsin açtığın konuya aç dediya bir abla yanlış konuya açmışım şimdi önceki yazdığım konunun üzerine açtımmdaLa havle vela her yere açacak mısın bu konuyu? Ayrıca ne yazalım yani bitmiş gitmiş akıllı ol bundan sonra
Abla deme bence ex sevgilin burdaki çoğu kadından büyüktü çünkü yavrumYanlış yere açmişsin açtığın konuya aç dediya bir abla yanlış konuya açmışım şimdi önceki yazdığım konunun üzerine açtımmda
Profilimde gezme aşkımTamam Sen haklısın okey
Yanlış yere açmişsin açtığın konuya aç dediya bir abla yanlış konuya açmışım şimdi önceki yazdığım konunun üzerine açtımmda
Hakli oldugumuzu iddia edemezsiniz, kabul edebilirsiniz (dogrusu bu).Merhaba 3 ay önce buraya kendimden 20 yaş büyük insanle evlilik düşündüğümü yazmiştim Siz haklı çıktınız adam beni bıraktı gitti ne şartlari varsa razı olmama rağmen aileme karşı çıkarım gerekirse dediğime rağmen bıraktı giderken şey dedi birde ben 2004 doğumluyum 21 yaşındayım bak oğlum dedim senin karşına artık 21 yaşında çıtır bir kız çıkmayacak Sen bilirsin tüm şansini kaybettin beni bırakarak dedim Adam şey dedi bana bak gör ben bu sene evleneceğim hatta 2005 doğumlu kız bulup ona evleneceğim dedi hadi dedim 2005 doğumlu kız seninle evleneceğim diyorsa ben gider düğünde cumhuriyeti takacağım dedim
Siz haklı çıktınız ilk başta açtığım konuda iptal yemiştim sonradan hesap kayb olmuştu şimdi tekrar buraya gelip Siz haklı olduğunuzu iddia ediyorum
Hakli olsak nolucak ki ? Siz bu kafayla farkli bi dede daha bulursunuz merak etmeyin. İgrenc ya konusmalara bak
Ben kal dersem Adam kalırdı ama ben istemedimAklın yerine gelmedi adam seni terk etti
Bunu ben yazdım tabi haklısınSiz haklı çıktınız adam beni bıraktı gitti ne şartlari varsa razı olmama rağmen aileme karşı çıkarım gerekirse dediğime rağmen bıraktı
Sen bilirsin tüm şansini kaybettin beni bırakarak dedim
Kart horozların şu özgüvenine hastayım. Tüm 20lik çıtırlarda onları bekliyodu. Siz böylelerini pohpohlayarak totosunu kaldırıyosunuz. Sapıklık bu resmen. Kızı yaşında bir kıza o gözle bakmak sapıklıktır.Merhaba 3 ay önce buraya kendimden 20 yaş büyük insanle evlilik düşündüğümü yazmiştim Siz haklı çıktınız adam beni bıraktı gitti ne şartlari varsa razı olmama rağmen aileme karşı çıkarım gerekirse dediğime rağmen bıraktı giderken şey dedi birde ben 2004 doğumluyum 21 yaşındayım bak oğlum dedim senin karşına artık 21 yaşında çıtır bir kız çıkmayacak Sen bilirsin tüm şansini kaybettin beni bırakarak dedim Adam şey dedi bana bak gör ben bu sene evleneceğim hatta 2005 doğumlu kız bulup ona evleneceğim dedi hadi dedim 2005 doğumlu kız seninle evleneceğim diyorsa ben gider düğünde cumhuriyeti takacağım dedim
Siz haklı çıktınız ilk başta açtığım konuda iptal yemiştim sonradan hesap kayb olmuştu şimdi tekrar buraya gelip Siz haklı olduğunuzu iddia ediyorum
Sen daha konuşamıyorsun ne evliliği yapacaksın acaba?Yanlış yere açmişsin açtığın konuya aç dediya bir abla yanlış konuya açmışım şimdi önceki yazdığım konunun üzerine açtımmda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?