Doğru söylemişsiniz Siz haklı çıktınız

Mun1sattr5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2025
77
8
1
21
Merhaba 3 ay önce buraya kendimden 20 yaş büyük insanle evlilik düşündüğümü yazmiştim Siz haklı çıktınız adam beni bıraktı gitti ne şartlari varsa razı olmama rağmen aileme karşı çıkarım gerekirse dediğime rağmen bıraktı giderken şey dedi birde ben 2004 doğumluyum 21 yaşındayım bak oğlum dedim senin karşına artık 21 yaşında çıtır bir kız çıkmayacak Sen bilirsin tüm şansini kaybettin beni bırakarak dedim Adam şey dedi bana bak gör ben bu sene evleneceğim hatta 2005 doğumlu kız bulup ona evleneceğim dedi hadi dedim 2005 doğumlu kız seninle evleneceğim diyorsa ben gider düğünde cumhuriyeti takacağım dedim
Siz haklı çıktınız ilk başta açtığım konuda iptal yemiştim sonradan hesap kayb olmuştu şimdi tekrar buraya gelip Siz haklı olduğunuzu iddia ediyorum

La havle vela her yere açacak mısın bu konuyu? Ayrıca ne yazalım yani bitmiş gitmiş akıllı ol bundan sonra
Yanlış yere açmişsin açtığın konuya aç dediya bir abla yanlış konuya açmışım şimdi önceki yazdığım konunun üzerine açtımmda

Yanlış yere açmişsin açtığın konuya aç dediya bir abla yanlış konuya açmışım şimdi önceki yazdığım konunun üzerine açtımmda
Mune hanım yardımcı olabilir misiniz? Arkadaş yanlış başlığa konu açmış. Konuları birleşebilir mi vs.

Umarım ceza almadan düzeltirler konunu. Şifreni kullanıcı adını bir yere not et. Sürekli üyelik almak da sıkıntı bu arada.

Hakli oldugumuzu iddia edemezsiniz, kabul edebilirsiniz (dogrusu bu).

20 yas buyuk adamlarla gorusmek yerine kendinizi gelistirin lutfen.

Gecmis olsun.

midem bulandi sabah sabah falan yazanlar oluyor ama ben yanı çok gördüm 20 yaş büyük konusunu açan kızları örnek olsun onlara da diyerek konuşuyorum biz zaten son 2 haftadir hiç anlaşamadık evet güzel onlardan genç olduğumuz için bırakmak istemez kendilerini daha da olgun göstermeye çalışırlarmiş ama gerçekten kendi yaşıtları onlara çok yaşlı gibi geldiği için daha da gençleri ile sevgili olmak istiyorlarmiş ben çok pişmanim keşke bu aklım daha önce olsaydı hatırladıkça utanıyorum gerçekten şu an

Kart horozların şu özgüvenine hastayım. Tüm 20lik çıtırlarda onları bekliyodu. Siz böylelerini pohpohlayarak totosunu kaldırıyosunuz. Sapıklık bu resmen. Kızı yaşında bir kıza o gözle bakmak sapıklıktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…