Doğru söylemişsiniz Siz haklı çıktınız

Adam sübyancı sapıgın teki aklınızı başınıza alıp uzak durun. Sidik yarıstırmayın bu bısey kazandırmaz.

Adam sübyancı sapıgın teki aklınızı başınıza alıp uzak durun. Sidik yarıstırmayın bu bısey kazandırmaz.
Ya ben bugün bir şey öğrendim O Adam da denılmez ki ona O Herif 2024 Kasım ayında benden 2 yaş küçük olan tanıdığım bir kız arkadaşıma instagramdan dm den kıza Voow kız bombaa gibisin diye mesaj atmış ben kıza dün gece söyledim ayrıldık diye ama kız o Adami hiç görmemişti bende bir tane fotoğrafı vardi onu da sildim sonra onu gösterdim a bu Adam bana instegram dm den yazmıştı diye gösterdi hatta baktık dm mesajlarına tekrar tekrar yazmış tanışalim mi diye bugün öğrendim bunu

Ona yazdığı zaman benimle gül gibi konuşuyordu ölüyorüm Seviyorum diye Kasım ayında

İşte adam sapık uzak durun

Yanlış anlamadım değil mi?20 yaşındasın,hatta belki daha,girmedin ve 40 yaşında adamla mı evlenecektin yuh yani.

2005 dogumlu biriyle mi evlenmek? oha bu adam tam bi kart zampara igrenc. ben 2006 dogumluyum benim babam 81li igrenc yaa. boyle adamlar toplumdan dislanmali

Konudan bağımsız 21 yaşında olup yüksek lisans nasıl yapıyorsunuz? Mezun olur olmaz ben de yüksek lisansa başladım ama yaşım 23tü. Yüksek lisans için en az 4 yıl lisans mezunu olmanız lazım.

Konudan bağımsız 21 yaşında olup yüksek lisans nasıl yapıyorsunuz? Mezun olur olmaz ben de yüksek lisansa başladım ama yaşım 23tü. Yüksek lisans için en az 4 yıl lisans mezunu olmanız lazım.
Anlamadım dedığını canım Ben 17 yaşımda Liseyi tamamladım üniversite mezunu değilim ama okuyacağım inşallah kendi ayaklarım üzerinde durmaya çalışacağım

Keşke böyle senden de genci bulacağım tarzında saçmalamak yerine "ölümlü dünya hakkını helal et amcacım, torun sevecek yaşta yordum seni" diyip bıraksaydınız en azından komik olurdu.

Keşke böyle senden de genci bulacağım tarzında saçmalamak yerine "ölümlü dünya hakkını helal et amcacım, torun sevecek yaşta yordum seni" diyip bıraksaydınız en azından komik olurdu.
Ben kimseye senden gencini bulacağım demedim ki o bana ben senden daha gencini bulup evleneceğim dedi

Tabi ki sen evlenir, neden evlenmesin. Sizin gibi bir tane daha vardır. Siz cumhuriyeti hazırlayın.

Gençlik çabuk geçer canım hepimiz geçtik o yaşlardan nasıl oldu anlamadık bile gençliğin yüzünden seninle evlenseydi 10 seneye kalmaz yine boşardı seni bence böylesi iyi olmuş şükret.

yaşı büyük erkekler genç kızlara kalpleri temiz yada aşık olduğu için değil akıllarından başka şeyler de geçiyor insanlığı olan namazı olan biri 2005 kız arar mı ? Sapığın teki kalbi temiz olanlar da da bunlar değil kıldığı namaza bakmayın herkes göründüğü gibi değildir

Eklentiler

• IMG_20250719_120222.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 42
herif surekli daha kucuk dogumlu insanlara yoneliyor sence de bu anormal degil mi? hala neden bu konuyu konusuyorsun Allah kurtardi belki de seni sal bence

Buraya neler yazardım neler ama..Bir kulağından girip bir kulağından çıkacak biliyorum.26 yaşına geldiğinde tekrar yaz buralara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…