doğrulukmu cesaretlikmi

mrv10

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2014
41
11
13
Balıkesir
kızlar, bugun arkadaşlarla cafede yemek yiyiyoruz 3 kişi.ben yaşlarda(24) yaşlarında yanıma yan masadan bi oğlan geldi.bana,pardon hangi kuaföre gidiyorsunuz dedi ben baştan algılayamadım ne diyo bu falan diye,pardon anlamadım dedim .tekrardan,hangi kuaföre gidiyorsunuz dedi.bu sizi neden ilgilendiriyorki dedim.yanımdaki kızlarla dogrulukmu cesaretlikmi oynuyorduk dedi sonra uzaklaştı.hey allahım dedim içimden.dert değil ama ne insanlar var ya saçımı begenmedi dalga geçti bilmiyorum artık ( açık kumral,biraz seyrek dalgalı saçlarım var.)

24 yaşında doğruluk mu cesaret mi oynanır mı en son lisede oynadım 10 yıl önce o da boşver dalga geçtiklerini sanmam

Hic takma kafana o cahilleleri salla gitsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

24 yaşında doğruluk mu cesaret mi oynanır mı en son lisede oynadım 10 yıl önce o da boşver dalga geçtiklerini sanmam

yani ben de 8.sınıfta oynamıştım en son,gülünç geldi bana da :) dedim ya saçımla dalga geçiyorlar ya da bunlar başlı başına bi dalga

Cesaretlik ne ya?
Hem ergen hem cahillermiş... Konuşmayı bile bilmeden akıllarında oyun oynamışlar :))))))))

Eehehe o da bir şey mi, bir keresinde okulda lavabodaydım, kızın teki gelip "Çok tatlısınız, size hayranım, bir kere sarılabilir miyim?" demişti

Ben de oynayalı uzun zaman oldu en son lisede oynayanları izlemiştim ama bir sorudan iğrendim izlemeyi bile bıraktım

Liseye gidiyordum, kantine indim -çok da havalı bi kızdım yani lisede :)- neyse kantinde ilerlerken birden önüme kalın dudaklı esmer bir çocuk geçti ve ne olduğunu anlamadan yanağımdan öptü hiç bir şey yapamadım şaşkınlıktan öyle bakakaldım, tabi o öpünce uzaktan bir masada oturan 5-6 kişilik öğrenci grubunun kahkaha seslerini duydum. anladım ki böyle bir oyuna denk geldim.. Çok ciddiye alma, kişisel değildir yani

Son düzenleme:
Böyle şeyler için konu açmanız çok ilginç ,insanın başına günlük gelebilecek olaylar ,yani wc ye gittim su yoktu,karnım acıktı cafe bulamadım gibi günlük bir mevzu yani nedir.dert mi şimdi bu.

Bende sizle aynı yaştayım bir onu en son ilkokul 3. sınıfta oynuyorduk

nasıl bir kafa varmış bunlarda

Saçını beğenmediğinden değildir canım, bunu kafaya takmana bile değmez. Kesin kızlar ona daha arsızca bir şey söylemesini emretmiştir de, o sadece hangi kuaföre gidiyorsun deyip kapatmıştır meseleyi.

Ya yaşa başa bakmıyor bu işler, ben burada yabancı bir gruba rastladım öyle. Sosyal alan diye bir büyük salon var oyunlar filan oynanan, oraya girdim bir gün. 26-27 yaşlarında bir adam diyeyim artık, gelip "it's a dare!" (cesaret!) dedi, elimi sıktı, sonra da kıpkırmızı olup koltuğuna koşup oturdu. Baktım, güldüm, "çok çılgınmışsınız siz, wuuuu" dedim bunlara geçtim, gittim. Bu da böyle bir anım işte

Bizde oynuyoruz arkadaslarda 20-35 arasi. Cokda eglenceli oluyo.
Ama kalkipta tanimadik birini hic karistitmadik yani oyuna.
Üstüne alinma hic bence dalga gecme
Falan degildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…