Ayy jeton şimdi düştü, bu ne ahlaksızca aman allahım..
Ben olsam söylerdim gerçekleri..
Çok mu gerekli o arkadaşınız size konu sahibi..
O çocuğun ne günahı var ya çok sinir oldum...
Ayy jeton şimdi düştü, bu ne ahlaksızca aman allahım..
Ben olsam söylerdim gerçekleri..
Çok mu gerekli o arkadaşınız size konu sahibi..
O çocuğun ne günahı var ya çok sinir oldum...
peçeteye silip gösterdiyse adama..
nerden bilicek ki regl kanını da erkekler bilmez
kısaca 2 kelime.benim 5 yıllık yakın bir arkadaşım var kendisi 16 yaşında bi bayanın yaşayacağı en kötü şeyi yaşamış. 5 yıldır evleneceğim insana nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım, söylesem ilerde yüzüme vurur gibi şeyler söyleyip durdu. bir yıl önce hayatına birini aldı ilişkinin daha ikinci ayında bir şekilde ayarlayıp adetinin son gününde ilişkiye girdiler. 5. ayda arkadaşımın sürekli ısrarları yüzünden çocuk mükemmel bir evlilik teklifinin ardından nişanlandılar. eee kız bi şekilde kandırmış işte sorun ne derseniz.
çocuk yetiştirme yurdunda büyümüş ailesi yok şimdi tek ailesi benim arkadasım olacak, ama arkadasım çok üzülerek söylüyorum bu çocuğu sevmiyor sürekli aşağılıyor, ufacık bişeyden kavga çıkarıyor, sürekli çocuğun hayatına müdahale ediyor, hani burda dert yandığımız erkekler var ya işte onların kız versiyonu. benim düşüncem arkadasım bu çocuğu bi obje olarak görüyor maksadı sadece evlenmek, evlenip telli duvaklı düğünü oldu namuslu kızmış dedirtmek arkasından. o çocuk olmasa başkasıda olurdu, evlenip boşanmak umrunda değil. işin açıkcası şu sıralar vicdanım sızlıyor çocuğun doğruları bilmeye hakkı var diye düşünüyorum. ki bu kadar büyük bi yalan asla sonsuza kadar saklı kalmıyor. çocuk arkadasımı cok seviyor onunla aile olmak için elinden geleni yapıyor, ama bazen arkadasım o mülayim çocuğuda çıldırtabiliyor. evlendiklerinde arkadasım bu kafayla giderse asla mutlu olamycaklar. bi de ben şöyle düşünüyorum acaba çocuk vicdan yapıp ayrılamıyor mu? çünkü ne kadar severse sevsin böyle bi muameleye kimse katlanamaz. sizin fikrinizi almak istedim sizce çocuk bilmeli mi yoksa bilmese daha mı iyi.
Hadı kan meselesini halletmiş ee o ilk giriş ?
Konu sahibi anlattı mı detayları sana
böyle yapmasını o zaman da tasvip etmemiştim içime sinmiyor artık. o çocuk bi ailede büyümüş olsaydı aile sevgisini görseydi belki bu kadar düşündürmezdi beni. anlayabiliyorsunuz dimi hem çocuğa kumpas kurup hem de bu derece davranması can sıkıcı.
bana anlattığı ilişki sırasında iğrenerek birlikte olduğu ve kanı peçeteye sildiği.
Bence de çok can sıkıcı. Ya eğer arkadaşınız o çocuğa insan gibi davransaydı üzmeseydi ozaman insan belki çok iyiler anlaşıyorlar derdin belki zorda olsa sesini çıkarmazdın. Ama bu kişi hiç haketmiyor bunu, yani arkadaşınız!böyle yapmasını o zaman da tasvip etmemiştim içime sinmiyor artık. o çocuk bi ailede büyümüş olsaydı aile sevgisini görseydi belki bu kadar düşündürmezdi beni. anlayabiliyorsunuz dimi hem çocuğa kumpas kurup hem de bu derece davranması can sıkıcı.
Ya erkekler bunu pek düşünmez aslında, başka cin gibi bir erkek olsaydı o kızın karşısında derdi ki;Orta da bir yalan var evet bu kötü bir şey ama demek ki adam da bu konulara yabancı değil.
Yani bekaret kavramı hala tabuysa bu adam da haketmiş diyorum valla..
Hadı kan meselesini halletmiş ee o ilk giriş ?
Konu sahibi anlattı mı detayları sana
Arkadaşını da düşünsene biraz..
Erkeklerin bu konuda ki tavrı belli.
yoo nerden anlatıcak?
ben anladığımı yazıyorum.
Arkadaşın güvenmiş anlatmış sen niye ihanet etmek için çabalıosun
Yarın öbür gün o çocuğa acıdım ben evleniorumda dersen hiç şaşırmıcam
Abartmayın yawArkadaşın güvenmiş anlatmış sen niye ihanet etmek için çabalıosun
Yarın öbür gün o çocuğa acıdım ben evleniorumda dersen hiç şaşırmıcam
Benim merakım zevki değil hangi erkek tam inanır o şüpheli.
2 ay lık bir ilişki hoop yatak .
Adam farkındadır belkide?
Yani demem o ki adam böyle kabullenmiş bu hatunu sen de karışma
ben de bakire değilim arkadasımı anlıyorum tabi ki en iyi ben anlayabilirdim ben olsam napardım acaba diye kaç kez düşündüm belki bende aynı şeye başvurabilirdim. ama anlatmak istediğim nişanlısını kandırması değil. nişanlısına karşı sergilediği tavırlar.
Ya erkekler bunu pek düşünmez aslında, başka cin gibi bir erkek olsaydı o kızın karşısında derdi ki;
"Banane kızım sen zorladın beni ilişkiye girdik yapmasaydın ozaman" derdi.
Bu kızın karşısına böylesi düşmemiş işte..
çocuk saf şimdiye kadar ilişki yaşamamış arkadasımın anlattığı bu. çocuk muhtemelen beni çok seviyor benimle yattı evleneceğim kişi diye düşünmüştü. bilmiyorum gerçekten üzülüyorum sadece.
Bence de çok can sıkıcı. Ya eğer arkadaşınız o çocuğa insan gibi davransaydı üzmeseydi ozaman insan belki çok iyiler anlaşıyorlar derdin belki zorda olsa sesini çıkarmazdın. Ama bu kişi hiç haketmiyor bunu, yani arkadaşınız!
Ya erkekler bunu pek düşünmez aslında, başka cin gibi bir erkek olsaydı o kızın karşısında derdi ki;
"Banane kızım sen zorladın beni ilişkiye girdik yapmasaydın ozaman" derdi.
Bu kızın karşısına böylesi düşmemiş işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?