doğrusu nedir?

Ayy jeton şimdi düştü, bu ne ahlaksızca aman allahım..
Ben olsam söylerdim gerçekleri..
Çok mu gerekli o arkadaşınız size konu sahibi..
O çocuğun ne günahı var ya çok sinir oldum...

böyle yapmasını o zaman da tasvip etmemiştim içime sinmiyor artık. o çocuk bi ailede büyümüş olsaydı aile sevgisini görseydi belki bu kadar düşündürmezdi beni. anlayabiliyorsunuz dimi hem çocuğa kumpas kurup hem de bu derece davranması can sıkıcı.

Ayy jeton şimdi düştü, bu ne ahlaksızca aman allahım..
Ben olsam söylerdim gerçekleri..
Çok mu gerekli o arkadaşınız size konu sahibi..
O çocuğun ne günahı var ya çok sinir oldum...

Orta da bir yalan var evet bu kötü bir şey ama demek ki adam da bu konulara yabancı değil.
Yani bekaret kavramı hala tabuysa bu adam da haketmiş diyorum valla..

kısaca 2 kelime.
size ne

Arkadaşını da düşünsene biraz..
Erkeklerin bu konuda ki tavrı belli.

bana anlattığı ilişki sırasında iğrenerek birlikte olduğu ve kanı peçeteye sildiği.

Benim merakım zevki değil hangi erkek tam inanır o şüpheli.
2 ay lık bir ilişki hoop yatak .
Adam farkındadır belkide?
Yani demem o ki adam böyle kabullenmiş bu hatunu sen de karışma

Bence de çok can sıkıcı. Ya eğer arkadaşınız o çocuğa insan gibi davransaydı üzmeseydi ozaman insan belki çok iyiler anlaşıyorlar derdin belki zorda olsa sesini çıkarmazdın. Ama bu kişi hiç haketmiyor bunu, yani arkadaşınız!
Orta da bir yalan var evet bu kötü bir şey ama demek ki adam da bu konulara yabancı değil.
Yani bekaret kavramı hala tabuysa bu adam da haketmiş diyorum valla..
Ya erkekler bunu pek düşünmez aslında, başka cin gibi bir erkek olsaydı o kızın karşısında derdi ki;
"Banane kızım sen zorladın beni ilişkiye girdik yapmasaydın ozaman" derdi.
Bu kızın karşısına böylesi düşmemiş işte..

Arkadaşın güvenmiş anlatmış sen niye ihanet etmek için çabalıosun
Yarın öbür gün o çocuğa acıdım ben evleniorumda dersen hiç şaşırmıcam

Arkadaşını da düşünsene biraz..
Erkeklerin bu konuda ki tavrı belli.

ben de bakire değilim arkadasımı anlıyorum tabi ki en iyi ben anlayabilirdim ben olsam napardım acaba diye kaç kez düşündüm belki bende aynı şeye başvurabilirdim. ama anlatmak istediğim nişanlısını kandırması değil. nişanlısına karşı sergilediği tavırlar.

Ya erkekler bunu pek düşünmez aslında, başka cin gibi bir erkek olsaydı o kızın karşısında derdi ki;
"Banane kızım sen zorladın beni ilişkiye girdik yapmasaydın ozaman" derdi.
Bu kızın karşısına böylesi düşmemiş işte..
[/QUOTE]

Kim kimi zorlamış pardon ?
Erkek istemese zorla ne yapacak tövbe tövbe..

Arkadaşın güvenmiş anlatmış sen niye ihanet etmek için çabalıosun
Yarın öbür gün o çocuğa acıdım ben evleniorumda dersen hiç şaşırmıcam

teşekkür ederim düşünceleriniz için. ben de bunu anlamıyorum bir erkek kıza bu tavırları sergilediğinde o erkeğe ağzı alınmayacak laflar edersiniz. ama bir bayan bi erkeğe bu şekilde davranması gayet doğal gerçekten teşekkürler.

Benim merakım zevki değil hangi erkek tam inanır o şüpheli.
2 ay lık bir ilişki hoop yatak .
Adam farkındadır belkide?
Yani demem o ki adam böyle kabullenmiş bu hatunu sen de karışma

çocuk saf şimdiye kadar ilişki yaşamamış arkadasımın anlattığı bu. çocuk muhtemelen beni çok seviyor benimle yattı evleneceğim kişi diye düşünmüştü. bilmiyorum gerçekten üzülüyorum sadece.

Ee en iyi sen anlarsın ilk ilişki yaşadığın kişiyle birliktesin hala sanırım?
Diyelim ki ayrıldınız ne yapıcaksın?
Anlatıcakmısın ?
Ya da kandırıp adama harika mı davranıcaksın ?

Kim kimi zorlamış pardon ?
Erkek istemese zorla ne yapacak tövbe tövbe..[/QUOTE]
Yaniiii bekareti bozuldu sanıyorya çocuk, konu sahibide konuyu anlatırken dediya bir şekilde kandırdı 5.gün ilişkiye girdiler diye. Bu saf çocuk yerine başkası olsaydı banane ya sen istedin derdi çekilirdi kenara demek istiyorum.

İçinden üzülsene bacım ?

çocuğa insan gibi davransaydı şuanki düşüncelerimi asla düşünmezdim. onu sevseydi o benim arkadasım ve mutlu olmasını cok istiyorum ama böyle yaparak hem kendni hem o çocuğu üzüyor. ne kadar sahipsiz de olsa o çocuğuda bir ana doğurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…