Bu dun actıgınız konuya yorumum....kızlar havuza girmezsen gitcem diye tehdit edip üstüne sorgulayınca küfür etmesine ne diyosunuz peki
Bu dun actıgınız konuya yorumum....
Evet sızı tehdıt eder gibi konusması. küfür etmesi saygısızlık. buna hakkı yok.
ama ben kendi fikrimi soylemem gerekırse sızden aldıgım ızlenım sızınde cok bunalttıgınız.
ne demek odadan cıkmayacaksın? bakın sızde ona ıstemedıgı seylerı zorla yaptırıyorsunuz??
sız yaparken kıskanclık o yaparken tehdıt.??
aclıktan oldum cıkmadım dıye kavga eder bakın sızde sımdı edıyorsunuz baskı yaptın dıye.
daha oncekı konunuzuda okumustum.
arkadasınızın dekoltesınde gibisi nasıl oluyor? gozlerını mı dikmiş?
objektıfe bakmıyormu? ya sevgılınız baskarına bakan gozlerını dıken biri yada sız gercekten abartıyorsunuz??
her hareketını sorguluyorsunuz sanki.belkide ben yanlıs dusunuyorum tahmın yurutuyorum yorumlar uzerınden.
ama sızınle ılgılı boyle kanıya vardım.
bu konuda haklı olabılırsınız. suan hatalı olan o olabılır ama normalde sızı %100 haklı goremedım.
(sadece tartısma konunuza yorum yapıyorum küfür etmesi size kalmıs.)
foto habersiz çekilmiş gözleri dekoltede tek kaşını kadlrımış :'(
tek kasını kaldrıp gozlerını dıkmıs dıyorsunuz ılgınc..
benım fıkrım yazdıgım yorumdan yana. ama sız dıyorsanız ki, ben bılıyorum kufurbaz, arkadaslarımın dekoltesıne göz dikip bakan bırı
bılemem.
tesadüfen öyle çekilmiş olabilir. bnce büyütme bunu. hem 2 yıllık bir ilişkimiz var diorsun bu sebepten dolayı bitirmek mantıklı olmaz. % 50 hatalısınız. snde çok üstüne gitmişsin. tmm sahiplenmiş olablrsn ama erkkler sıkılır baskıdan brde kıskançlığın dozunu kaçırınca.... alttan almaya bak braz. 2 yılınızı çöpe atma. ufak şeyleride sorun haline getirme
ya benimde hatalarım var biliyorum zaten
mesela bi kere bi kızın telefonu düştü yolda sevgilimin tarafına o da refleks olarak eğilip alıp verdi bende nasıl verirsin sanane diye bile kavga ettim
ben hayırlı olanı doğru olanı yapmak istiyorum bendede hata var ondada
sızın kuruntularınızdan sıkılmıs, sızı sevdıgı ıcın yanınızda kendisi bır hata yapınca sızın bu kadar tepkı vermenızden rahatsız olmustur.
cunku sız kendı yaptıklarınız ıcın kavga edıp zorluyorsunuz, o sıze bısey demıyor.
o yapınca sız hemen hatalı adam halıne getırıyorsunuz..
ha,bu demek degıl ki %100 haksızsınız evet sızınde haklı kısımlarınız var ama tamamen haklı degılsınız ıkı tarafında hataları var.
ben sızın gıbıydım sevgılıyken ılk zamanlarda her seye kavga cıkarır mı bır ınsan o bendim.
ama sonrasında anladım sacmaladıgımı. bence sız kendı hatalarınızı gozden gecırın.
onun hatalarını yargılarken kafanız karısmaz en azından.
haklısınız ama ben bunları yaparken o da susmuyor tabiki susmayacak da o da yeter artık falan diyip devam ettiriyor
ama dün sevgilimede aşkım ben ne zama sana öyle yaptım ne zaman tehdit ettim desem kavga etmezdi büyük ihtimal..ben soğuk mmsj atıp sordum onunda en sini olduğu şey soğuk davranmam
Yani, hatta bır keresınde sevgılıyız esım artık benım bıtmek bılmeyen triplerımden sıkıldım demıstı.
ben tabı sıkıldım dedı ya kavga bahanesi nasıl ortalıgı kaldırdım sıkıldım demıstı ne hakla benden sıkılırdı di mi? yıl 2008 mi ne.
sonrasında gunlerce konusmadık. ben en sonunda oturdum dusundum dedım ki sen manyakmısın yaptıgın triplere bak bırde burda bır yorum okumustum onun etkısınde kaldım. demıstıkı bır uye baska konuda bır yakınımızın kız arkadası kaprisliydi cocuk herseyını cektı sımdı ayrıldılar cok mutlu bır ılıskısı var. kız nasıl mutlu edıyor gıbı bırsey yazmıstı. bana bır dank ettı. dedım ne yapıyorum ben?
kendımı topladım. duzene gırdık. yaptıgım tripleri duysan gulmekten olursun tahmınımce:)
ben ustune dusmedıkce trip yaptıgım seylerı baktım normalce yerıne getırılıyor. abartan benim.
bakın gene dıyorum, haksız degılsınız tamamen sadece sız kendınızı ne kadar törpülerseniz, karsı tarafa a bende yapmıstım normal demezsınız. ben ona boyle mı yapıyorum saygısızlık ettı dersınız ve onunuze bakarsınız.:)
sizin yaptığınız birkaç anlatımla ayrıl yada ayrılma kararı verilemez buradan..bunları kendinizin dengesini kurup karar vremeniz gerekir.ayrıldığınızda kendinizi nasıl hissedeceğinizi düşün..onsuz bir ömrü..ona göre kararınızı verin.ayrıca kıskançlıklar dozunda kalmalı..
evet önce benimde tripsiz olmam lazım :)
peki şuan için öneriniz ne hala aramadı afec girdim o vardı hemen çıktım
bilmiyorum ne yapacağımı
telefonum açık mecburen işyerinden arayabilirler
aynen oyle. ben konunu okuyunca dırek sende hata gordum cunku bunaltmıs ızlenımı verıyorsun.
havuza gır dıye tehdıt edıyor dıye kızıyorsun ama aynısını sende yapmıssın celişkiye dusuyorsun.
adamda bu ne boyle dıyor?
telefonunu kapatıcak bır durum yok ki.
Suan tam olarak kızmıs oldugu ne?
yanı sen ölç tart kafanda ılıskınız normal seyrini bılemem ama oturup konusarak cozmeye calısmanız daha mantıklı.
bırde sen sevgılıne hıc guvenmıyormusun?
yanı guvensızlık ıcın fotograftan otobus dısında duran kızlardan daha gecerlı bır guven sarsıntısı sebebın varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?