doğruyu bulamıyorum

meltem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
1.224
3
46
Ankara
evet bulamıyorum kızlar sevgilimle ayrılmak mı doğru devam etmek mi lütfen fikirlerinizi esirgemeyin. 2 yıldan fazla süren bi ilşkim var.çok kıskancım sevgilimde öyle.arkadaşlarının sevgilisiyle aynı ortamda olduğu zamanlar kavga ettim. 2 yıl içinde çok şey yaşadık.sevgilimin adı x olsun. o 2 yılın önceside var ben zamnında xden ayrıldım ve o zamanlar okuldan biriyle sevgili oldum ondanda ayrıldım ve x bana ne olursa olsun seni seviyorum yanındayım hata yaptın ben unuturum dedi ve barıştık o zamandan bu zamana 2 yıl geçti işte

çıkmamızın 1.yılında facede bi kızla yazışmasını okudum başta yalan söyledi akrabam dedi ama gerçekleri ortaya çıkardım asılma yoktu ama belki sonradan olacaktı yalvardı affettim..
ve ilk kez onla birlikte oldum.ona dahada bağladı bu olay beni.birlikte olduk diye şıımarmadı bence hiç mesela sadece ben istediğimde birlikte olduk bi kez bile benden cinsel beklentiye girip trip atmadı çünkü sayılıdır ilşkiye girmemiz

her boş anında ben görmek istedi halada öyle..15 dk için bile görmeye geldiği oldu.

benle çıkm ak için ağlayan yalvaran adam gitti resmen gitti :'(

çok tartışmamız oldu çok küstük ama hiç ayrılmadık..ayrılık lafını zamanında çok ettik am ayrılmadık
sevgilim artık çok sinirli biri oldu çıktı

bazen kızlara baktığını yakalıyorum en son bi fotoda benim yakın arkadaşımın dekoltesine bakarken çıkmış daha göstermedim ona ama içim acıyor

son olaydada çocukca tehdit etmişti beni havuza girmezsen giderim diye yalvardım gitme korkuyorum giremem diye banane gitcem dedi bende mecbur havuza girdim bu olay içime oturdu tehdit ediyosun diye tamam etmem ama sen hep ediyosun dedi akşamına ben ne zaman tehdit ettim diye sordum takıntılısın s...m böle tartışmayı yeter falan diye hem küfür edip hem üste çıktı bende terbiysizsiz dedin akşmdan beride konuşşmadık..hem suçlu hem güçlü yani

daha öncede öylesine aa biliyomusun ayşenin arkadaşı sevgilisine bilmem kaç tlye yüzük almış her dediğini yapıyomuş dedim ama sevgilimle kıyaslamak için değil bunun için bana nasıl bağırdı anlatamam elin adamlarıyla beni kıyaslama falan diye

bana sabrettiğide oldu ama daha çok ben sabrettim..ayrılmak mı doğru devam mı sizce

benle çıkmak için ağlayan yalvaran adam değilde başka biri artık sanki :'(

Son düzenleme:
kiyaslamak icin degilde ne icin soylediniz bilmem kimin kime kac paralik yuzuk aldigini?
gereksiz olmus.

Sizin kiskanclik takintilarinizdan baska sorun goremedim ben...

Gereksiz şeylere takılarak yok yere canınızı sıkmışınız

Son düzenleme:
Kıskançlık mevzusunda biraz kontrollü olmak/olabilmek lazım.

kızlar havuza girmezsen gitcem diye tehdit edip üstüne sorgulayınca küfür etmesine ne diyosunuz peki

kızlar havuza girmezsen gitcem diye tehdit edip üstüne sorgulayınca küfür etmesine ne diyosunuz peki
Bu dun actıgınız konuya yorumum....

Evet sızı tehdıt eder gibi konusması. küfür etmesi saygısızlık. buna hakkı yok.
ama ben kendi fikrimi soylemem gerekırse sızden aldıgım ızlenım sızınde cok bunalttıgınız.
ne demek odadan cıkmayacaksın? bakın sızde ona ıstemedıgı seylerı zorla yaptırıyorsunuz??
sız yaparken kıskanclık o yaparken tehdıt.??
aclıktan oldum cıkmadım dıye kavga eder bakın sızde sımdı edıyorsunuz baskı yaptın dıye.

daha oncekı konunuzuda okumustum.
arkadasınızın dekoltesınde gibisi nasıl oluyor? gozlerını mı dikmiş?
objektıfe bakmıyormu? ya sevgılınız baskarına bakan gozlerını dıken biri yada sız gercekten abartıyorsunuz??
her hareketını sorguluyorsunuz sanki.belkide ben yanlıs dusunuyorum tahmın yurutuyorum yorumlar uzerınden.
ama sızınle ılgılı boyle kanıya vardım.
bu konuda haklı olabılırsınız. suan hatalı olan o olabılır ama normalde sızı %100 haklı goremedım.
(sadece tartısma konunuza yorum yapıyorum küfür etmesi size kalmıs.)

Son düzenleme:

foto habersiz çekilmiş gözleri dekoltede tek kaşını kadlrımış :'(

foto habersiz çekilmiş gözleri dekoltede tek kaşını kadlrımış :'(

tek kasını kaldrıp gozlerını dıkmıs dıyorsunuz ılgınc..
benım fıkrım yazdıgım yorumdan yana. ama sız dıyorsanız ki, ben bılıyorum kufurbaz, arkadaslarımın dekoltesıne göz dikip bakan bırı
bılemem.

ya benimde hatalarım var biliyorum zaten
mesela bi kere bi kızın telefonu düştü yolda sevgilimin tarafına o da refleks olarak eğilip alıp verdi bende nasıl verirsin sanane diye bile kavga ettim
ben hayırlı olanı doğru olanı yapmak istiyorum bendede hata var ondada

tesadüfen öyle çekilmiş olabilir. bnce büyütme bunu. hem 2 yıllık bir ilişkimiz var diorsun bu sebepten dolayı bitirmek mantıklı olmaz. % 50 hatalısınız. snde çok üstüne gitmişsin. tmm sahiplenmiş olablrsn ama erkkler sıkılır baskıdan brde kıskançlığın dozunu kaçırınca.... alttan almaya bak braz. 2 yılınızı çöpe atma. ufak şeyleride sorun haline getirme

ben çok seviyorum birde ama dünkü konumda arkadaşlar onu çok hatalı buldu bende ne oluyor dedim evlenince dahada kötü olmasın tek isteğim bu

sızın kuruntularınızdan sıkılmıs, sızı sevdıgı ıcın yanınızda kendisi bır hata yapınca sızın bu kadar tepkı vermenızden rahatsız olmustur.
cunku sız kendı yaptıklarınız ıcın kavga edıp zorluyorsunuz, o sıze bısey demıyor.
o yapınca sız hemen hatalı adam halıne getırıyorsunuz..

ha,bu demek degıl ki %100 haksızsınız evet sızınde haklı kısımlarınız var ama tamamen haklı degılsınız ıkı tarafında hataları var.
ben sızın gıbıydım sevgılıyken ılk zamanlarda her seye kavga cıkarır mı bır ınsan o bendim.
ama sonrasında anladım sacmaladıgımı. bence sız kendı hatalarınızı gozden gecırın.
onun hatalarını yargılarken kafanız karısmaz en azından.

haklısınız ama ben bunları yaparken o da susmuyor tabiki susmayacak da o da yeter artık falan diyip devam ettiriyor
ama dün sevgilimede aşkım ben ne zama sana öyle yaptım ne zaman tehdit ettim desem kavga etmezdi büyük ihtimal..ben soğuk mmsj atıp sordum onunda en sini olduğu şey soğuk davranmam

Yani, hatta bır keresınde sevgılıyız esım artık benım bıtmek bılmeyen triplerımden sıkıldım demıstı.
ben tabı sıkıldım dedı ya kavga bahanesi nasıl ortalıgı kaldırdım sıkıldım demıstı ne hakla benden sıkılırdı di mi? yıl 2008 mi ne.
sonrasında gunlerce konusmadık. ben en sonunda oturdum dusundum dedım ki sen manyakmısın yaptıgın triplere bak bırde burda bır yorum okumustum onun etkısınde kaldım. demıstıkı bır uye baska konuda bır yakınımızın kız arkadası kaprisliydi cocuk herseyını cektı sımdı ayrıldılar cok mutlu bır ılıskısı var. kız nasıl mutlu edıyor gıbı bırsey yazmıstı. bana bır dank ettı. dedım ne yapıyorum ben?

kendımı topladım. duzene gırdık. yaptıgım tripleri duysan gulmekten olursun tahmınımce:)
ben ustune dusmedıkce trip yaptıgım seylerı baktım normalce yerıne getırılıyor. abartan benim.

bakın gene dıyorum, haksız degılsınız tamamen sadece sız kendınızı ne kadar törpülerseniz, karsı tarafa a bende yapmıstım normal demezsınız. ben ona boyle mı yapıyorum saygısızlık ettı dersınız ve onunuze bakarsınız.:)

Son düzenleme:

evet önce benimde tripsiz olmam lazım :)
peki şuan için öneriniz ne hala aramadı afec girdim o vardı hemen çıktım
bilmiyorum ne yapacağımı
telefonum açık mecburen işyerinden arayabilirler

sizin yaptığınız birkaç anlatımla ayrıl yada ayrılma kararı verilemez buradan..bunları kendinizin dengesini kurup karar vremeniz gerekir.ayrıldığınızda kendinizi nasıl hissedeceğinizi düşün..onsuz bir ömrü..ona göre kararınızı verin.ayrıca kıskançlıklar dozunda kalmalı..

onsuz çok üzülürüm dayanamam çok seviyorum çünkü benim ilk kez uzun süreli ilşkim oluyor 1 ay 2 ay çıkıp ayrılırdım ama bu sefer sevdim gerçekten
karşımdaki adamla bi ömür geçer mi bide bunu düşünmem lazım
şimdiden küfür var
eskiden bend eediyordum ama hata yaptığımı anladım aylardır hiç etmedim

evet önce benimde tripsiz olmam lazım :)
peki şuan için öneriniz ne hala aramadı afec girdim o vardı hemen çıktım
bilmiyorum ne yapacağımı
telefonum açık mecburen işyerinden arayabilirler

aynen oyle. ben konunu okuyunca dırek sende hata gordum cunku bunaltmıs ızlenımı verıyorsun.
havuza gır dıye tehdıt edıyor dıye kızıyorsun ama aynısını sende yapmıssın celişkiye dusuyorsun.
adamda bu ne boyle dıyor?
telefonunu kapatıcak bır durum yok ki.
Suan tam olarak kızmıs oldugu ne?
yanı sen ölç tart kafanda ılıskınız normal seyrini bılemem ama oturup konusarak cozmeye calısmanız daha mantıklı.

bırde sen sevgılıne hıc guvenmıyormusun?
yanı guvensızlık ıcın fotograftan otobus dısında duran kızlardan daha gecerlı bır guven sarsıntısı sebebın varmı?

a bana konuyu uzattım diye sinirlenip küfür etti şu tehdit olayını
1 yıl önce facebook konuşması dışında güven problemi yaramadı ondada kıza uyudun mu falan dşye sormuştu çok kötüydü
bu arada yardımlarınız için çok teşekkürler

tehdit küfür fln çirkin şeyler...
insanlar zamanla sıkılabilir ilgisi başka yönlere kayabilir ama bunu insan gibi anlatıp ayrılmak istiyorsa ayrılması lazım..
ne hakkı var seni üzmeye...
tamamen kendi fikrimi söylüyorum bence ayrıl...
ama tabi hayat senin tatlım...
düzeleceğine inanıyorsan zamana bırakıp ilgini ve kıskançlığını kesebilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…