Bence siz geçmiş ilişkinizden ve babanızla ilişkinizden kendi değerinizle ilgili çok şey öğrenmişsiniz. Bundan sonra karsiniza kim çıkarsa ciksin ; ogrendiginiz seyleri unutmayin ve kendi değerinizi farkında olun hep. Gerisi hep güzel gelecekİnşallah sizin gibi aklı başında aile fertleri olan kişilerle olurum.
Ahahahahahah bizimkiler de farklıMesela siz benden daha iyi bilirsiniz mezhepsel durumlar bile olabiliyor.
Yani ikimizin mezhep farklı. Bana diyor ki bana sorun yok senin mezhebe geçiş dahi yapabilirim diyor.
Çünkü onlara göre eşinle temasa geçtiğin an abdestin bozuluyor. E bizde el ele tutuşuyoruz sonuçta ve evlenince de eşimle el ele tutuşmak isteyeceğim. Ramazanda özellikle iftar zamanında çok zorlanıyordu. Çünkü elimi tutarsa abdesti idecek. E yeniden abdest alması in dar bir zaman olacak çünkü akşam namazı hemen geçiyor vs vs.
Bu arada evet Karadenizlilerde de ben bu ayrı oturup, düğün yapma işini görmüştüm.
Araya giricem ama evde tayt giymenizin sorun olduğu aile de başınızı kapatmanız için baskı falan oluyor mu birde çalışmanızı problem ediyorlar mı
Ben rizeliyim 3 kardeşiz hepimiz istanbulda doğduk büyüdük ama rizeli olduğumuz anlaşılır rizeliyizdir yani
Ben doğulu biriyle evlenmeyi tercih etmezdim şehirde de büyüse memleketinde de büyüse
Bildiğim kadarıyla ikisi arasında çok fark olmadığı için geçebilir.Şafi, ama normalde mezhep değiştiremez ya zaten bu mezhep konusu da sonradan cıkarılan şeyler de neyse.
O aşmış bazı durumları e aıle de cok mıc mıc degılse ayrı yasıyorsa mutlu olursun ınsallah canısı
Hahahah
Senden elektrik almayana trafo bile az gelir canım!
Babamın o çıldırma dönemi nasıl oldu anlamadım ama sona erdi.Bence siz geçmiş ilişkinizden ve babanızla ilişkinizden kendi değerinizle ilgili çok şey öğrenmişsiniz. Bundan sonra karsiniza kim çıkarsa ciksin ; ogrendiginiz seyleri unutmayin ve kendi değerinizi farkında olun hep. Gerisi hep güzel gelecek
Bildiğim kadarıyla ikisi arasında çok fark olmadığı için geçebilir.
Sağol ballısı aşiretimin gıralıçası
4 mezhepten biri ise bir şekilde yapar da bızde ona bıle bır ton laf olur vallahi.Araştırdım ben bu geçiş yapma olayını. Ekstra bir şey yapmasına bile gerek yok. Sadece bunu kalben söylemesi yeterliymiş.
Evet canım. Bizim ailede de uygulayanlar var.Araştırdım ben bu geçiş yapma olayını. Ekstra bir şey yapmasına bile gerek yok. Sadece bunu kalben söylemesi yeterliymiş.
Hep rizeli biriyle evlenmek istemişimdir ki annem babamda öyle ve anlaşamazlar babam uyuzdurbende rizeliyimama gönüller bir olduktan sonra samanlık seyranlıktır
Hep rizeli biriyle evlenmek istemişimdir ki annem babamda öyle ve anlaşamazlar babam uyuzdurneyse ki Allah eşimi çıkardı karşıma
Kibleyebilirler sorun degil , ben hakaret etmedim sevmiyorum dedim , baskasi da bati kulturunu sevmez ki bu forumda sevmeyen dolu insan varCanım Milana merhabalar.
Aslında kafa karışıklığındam daha çok merak benimkisi. Çünkü 1 seneyi aşkın zamandır birbirimizleyiz ve sürekli görüşüyoruz.
Biliyorsun ailesini de tanıma fırsatım oldu hemde yakınen.
Dün akşam böyle bir muhabbet geçince ve burada da bir kaç konuda ayy doğulularla evlenmek çok zor , aman uzak durun tarzı yorumlar görünce bir danışayım dedim.
Yoksa elbette herkesin yapısı , karakteri farklıdır. Ama en fazla ne fark olabilir ki ?
Bu arada sevmem falan demişsin ama inşallah şahsi algılayıp kib yapmazlar. !
bu dedıklerınız turkıyenın genelınde var aslında malesefKibleyebilirler sorun degil , ben hakaret etmedim sevmiyorum dedim , baskasi da bati kulturunu sevmez ki bu forumda sevmeyen dolu insan var
Yine turkiyeden bagimsiz soyluyorum dogu kulturu erkek egemendir , baski vardir , pek cok sey ayip , gunah , yasaktir , fazlasiyla kisitlama vardir , ozgurluk yoktur , mesela senin ornegin bacak bacak ustune atma mevzusu , kimi insan icin cok basit bir meseledir aman ne olacak atmayiver buyugunun yaninda denir ama benim icin kisitlamadir , ve kisitlamanin her turune karsiyim
Ben bu konularda kendimi bildim bileli cok netim , ozgurlugume duskun insanim , hicbir kisitlama ve baskiya gelemem bu yuzden mesafeliyim dogu kulturune
Hangi ülkenin Antep ilindensinizhangı sehır orası ya cok merak ettım
ben erkek arkadasımı ılk babama soylemıstım annemden cekınırım babamla daha samımıyız
benım evlenmeden oncekı erkek arkadasımla da aılece gorusurduk aksamları yemek sonrası cay faslı babalı annelı
sımdıkı esımde evımıze az gelmedı aksam 12 ye kadar babamla tavla oynarlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?