doğum fotoğrafçısı hakkında düşünceleriniz nedir?

wish-hope-love

kız annesi + kız babası :)
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
991
457
73
35
evet sevgili anne adayları doğum fotoğrafçısı hakkında ne düşünüyorsunuz, gerekli mi gereksiz mi olarak görüyorsunuz. bana kalsa kesin olsun istiyorum ama eşim istemiyor bi türlü ikna edemiyorum evlere şenlik bir kocam var anlayacağınız

ay çok güzel bir şey bence en özel anlardan biri ikna et
dimiii yaa hep biz kadınlar mı böyle düşünüyoruz acaba, düğün fotoğrafında çok istekliydi çok güzel resimler çekildik şimdi yok ben konuşamam, o an duuygularımı belli edemem, ya ters giden bişi olursa allah korusun o fotoğraflar bize oa anı hatırlatırsa diye saçma sapan sebepler sunuyor deli ediyo beni yaaa

Allah korusun ne güzel moral veriyor size eşiniz.
ya siz ikna etmeye çalışın bence ama hani kendinizi de yormayın olması şart değil ama bence olsa güzel olur :) bebişim olursa ben de yaptiriyim

bence gereklide ama esim istemedi bir turlu yola getiremedim zaten hic fotografla hic ilgisi olmaz benide kedisine benzetti bu 2 yilda

Biz dogumda yalnizdik. Aslinda diyorum olsa iyi olurdu hicbirsey hatirlamiyorum. Ama esim kizimin dogdugu ani öyle iyi hatirliyor ki.. Onun icin cok özel anlar. Aslinda emin degilim. Cok özel anlar gercekten de. Araya fotografci girince sanki büyü bozulacakmis gibi. O saf ani yalniz yasadik. Hersey esimin hafizasinda. Belki fotograflar olsa daha mi iyi hissederdim bilemedim. Fotograf olsa da olmasa da o anlar bizimdi ama. Ne eksik ne fazla.
Bazen özel anlarin altini fotografla cizmek ani yastamiyor ve anlamsizlastiriyor.
Bazen plansiz yasamak gerekir.. Bunlar da benim düsüncelerim =)

Ben de istemiyorum ilginç miyim Neyim benim kiz kardeşim bi sorun olmazsa dogumun sonuna kadar bulunacak . çocuk çıkınca eşimi de cagirttirip birkaç foto çekebilir kardeşim ama başka yabancı birinin okadar özel anımda yanımda fotoğraf çekmek için bile bulunması beni rahatsız eder gibi hissediyorum

valla canım doğum sırasında hemşiresi anestezi uzmanı bilmem ne derken o kadar yabancı insan olacak ki bi fotoğrafçı o kadar çok görünmez gözüne bana kalırsa

valla canım doğum sırasında hemşiresi anestezi uzmanı bilmem ne derken o kadar yabancı insan olacak ki bi fotoğrafçı o kadar çok görünmez gözüne bana kalırsa

Aslında haklısın ama bu sezeryan icin olabilir . Dusunsene normal doğum olduğunu ki benimki şimdilik hala normal görünüyor

tabi canım tercih meselesi sonuçta :) senin doğuma da az kalmış alllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bişi sorucam canım bebeğin döndüyse eğer kaçıncı haftada döndü.

tabi canım tercih meselesi sonuçta :) senin doğuma da az kalmış alllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bişi sorucam canım bebeğin döndüyse eğer kaçıncı haftada döndü.

Amin canım inşallah cumlemize nasip etsin hayırlı kolay doğumlar. Ben 30. Haftada bi gittim bebek kafası yukardaydi bir hafta sonra gel yine bakalım demişti 31 de dönmüştü şükür. Ondan sonra da hep aşağıda şimdi iyice dayamis kafasını. Salı günkü ultrason da yüzünü göremedik bile düşün :)

ayy maşallah nazar değmesin ne güzel kolay olacak desene :) peki döndüğünü sen hissemiş miydin

bende çok ıstıyordum esım ıstemıyordu bende careyı doguma gıren bı hemsıreye telefon vermekte buldum an an sanıye sanıye fotograf cekmıstı gayette guzel bence sende bole bır yol ızleyebılırsın

Bugün muayene sirami beklerken bi çift karşımda oturuyordu doğum sonrası kontrole gelmişler galiba, ellerinde bebek albümleri vardı bakarken çok mutluydular çok. Durumu müsait olanların kacirmamasi gereken bi fırsat doğum fotoğrafları bakarken gözleri parladı resmen.

Kolay olur mu yada son anda ne olur bilmiyorum ama umarım kolay olur :) döndüğünü de hiç hissetmedim hatta dönmez diye korkuyordum ki çok şükür dönmüş.
merhaba cedric bugün doktor kontrolüm vardı bizim kız da dçmnüş çok şükür doktor şu an için her şey normal görünüyor doğum da dahil dedi döndüğünü gerçekten hissedemiyormuşsun onu anladım allah hepimize hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…