- 16 Şubat 2012
- 991
- 457
- 73
- 35
- Konu Sahibi wish-hope-love
-
dimiii yaa hep biz kadınlar mı böyle düşünüyoruz acaba, düğün fotoğrafında çok istekliydi çok güzel resimler çekildik şimdi yok ben konuşamam, o an duuygularımı belli edemem, ya ters giden bişi olursa allah korusun o fotoğraflar bize oa anı hatırlatırsa diye saçma sapan sebepler sunuyor deli ediyo beni yaaaay çok güzel bir şey bence en özel anlardan biri ikna et
Allah korusun ne güzel moral veriyor size eşiniz.dimiii yaa hep biz kadınlar mı böyle düşünüyoruz acaba, düğün fotoğrafında çok istekliydi çok güzel resimler çekildik şimdi yok ben konuşamam, o an duuygularımı belli edemem, ya ters giden bişi olursa allah korusun o fotoğraflar bize oa anı hatırlatırsa diye saçma sapan sebepler sunuyor deli ediyo beni yaaa
bence gereklide ama esim istemedi bir turlu yola getiremedim zaten hic fotografla hic ilgisi olmaz benide kedisine benzetti bu 2 yildaevet sevgili anne adayları doğum fotoğrafçısı hakkında ne düşünüyorsunuz, gerekli mi gereksiz mi olarak görüyorsunuz. bana kalsa kesin olsun istiyorum ama eşim istemiyor bi türlü ikna edemiyorumevlere şenlik bir kocam var anlayacağınız
valla canım doğum sırasında hemşiresi anestezi uzmanı bilmem ne derken o kadar yabancı insan olacak ki bi fotoğrafçı o kadar çok görünmez gözüne bana kalırsaBen de istemiyorum ilginç miyim Neyimbenim kiz kardeşim bi sorun olmazsa dogumun sonuna kadar bulunacak . çocuk çıkınca eşimi de cagirttirip birkaç foto çekebilir kardeşim ama başka yabancı birinin okadar özel anımda yanımda fotoğraf çekmek için bile bulunması beni rahatsız eder gibi hissediyorum
valla canım doğum sırasında hemşiresi anestezi uzmanı bilmem ne derken o kadar yabancı insan olacak ki bi fotoğrafçı o kadar çok görünmez gözüne bana kalırsa
tabi canım tercih meselesi sonuçta :) senin doğuma da az kalmış alllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bişi sorucam canım bebeğin döndüyse eğer kaçıncı haftada döndü.
ayy maşallah nazar değmesin ne güzel kolay olacak desene :) peki döndüğünü sen hissemiş miydinAmin canım inşallah cumlemize nasip etsin hayırlı kolay doğumlar. Ben 30. Haftada bi gittim bebek kafası yukardaydi bir hafta sonra gel yine bakalım demişti 31 de dönmüştü şükür. Ondan sonra da hep aşağıda şimdi iyice dayamis kafasını. Salı günkü ultrason da yüzünü göremedik bile düşün :)
ayy maşallah nazar değmesin ne güzel kolay olacak desene :) peki döndüğünü sen hissemiş miydin
bende çok ıstıyordum esım ıstemıyordu bende careyı doguma gıren bı hemsıreye telefon vermekte buldum an an sanıye sanıye fotograf cekmıstı gayette guzel bence sende bole bır yol ızleyebılırsınevet sevgili anne adayları doğum fotoğrafçısı hakkında ne düşünüyorsunuz, gerekli mi gereksiz mi olarak görüyorsunuz. bana kalsa kesin olsun istiyorum ama eşim istemiyor bi türlü ikna edemiyorumevlere şenlik bir kocam var anlayacağınız
her hemşire kabul eder mi ki bunu ?bende çok ıstıyordum esım ıstemıyordu bende careyı doguma gıren bı hemsıreye telefon vermekte buldum an an sanıye sanıye fotograf cekmıstı gayette guzel bence sende bole bır yol ızleyebılırsın
valla bizde kendisi teklif etmsti cektkten snrada harclik verdi esim cebine gonul aldik tesekktr ettkher hemşire kabul eder mi ki bunu ?
şanslıymışsınız :) onu ben bi araştırim bakalım denk getirebilecek miyim teşekkürler cevap içinvalla bizde kendisi teklif etmsti cektkten snrada harclik verdi esim cebine gonul aldik tesekktr ettk
rica edermşanslıymışsınız :) onu ben bi araştırim bakalım denk getirebilecek miyim teşekkürler cevap için
merhaba cedric bugün doktor kontrolüm vardı bizim kız da dçmnüş çok şükür doktor şu an için her şey normal görünüyor doğum da dahil dediKolay olur mu yada son anda ne olur bilmiyorum ama umarım kolay olur :) döndüğünü de hiç hissetmedim hatta dönmez diye korkuyordum ki çok şükür dönmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?