Benim evladima yanimda kocasi olacak sığır laf ederse ben de ederim. Karaktersiz birde küstü mü kadina.Sebebi eşimin ettiğimiz kavgada bana çok ağır şeyler söyleyip annemin de haklı olarak laf söylemesi
Eşi ne demiş mantıklı olan. Ben kör oldum galibaEşinizin dediğini yapın en mantıklısı o . Birde çocuk anlamayacak zaten milleti bir araya toplayıp bir daha büyük kavga etmeyin tadiniz iyice kaçar
Arkadaşlarla kutlayalım sonra ayrı ayrı ailelerle kutlayalım demiş Jes . Ama en mantıklı sen dedin benceEşi ne demiş mantıklı olan. Ben kör oldum galiba
Bence ailenizde gelsin ama sürekli konuşmak yan yana olmak zorunda değiller saygı duysun iki tarafta sonuçta 1 gün ve torunlarının ilk yaş günü olcak bence ortayı bulun bu şekildeHanımlar o kadar çok üzülüyorum ki. Kızımın 1 yaş günü iin çok büyük hayallerim vardı. Partı hazırlayıp herkesi çağıracaktım ama annemler kaynanamlar birbirleryile görüşüp konuşmuyorlar. Sebebi eşimin ettiğimiz kavgada bana çok ağır şeyler söyleyip annemin de haklı olarak laf söylemesi. Şimdi annem kızım biz gelmeyiz ortam bozulmasın kimse anlamasın diyor ama olur mu öyle ben nasıl ailemsiz yaparım. Eşime o zmaan sadece arkadaşlar olarak kutlayalım ailelerde ayrı kutlarız dedim kabul etmiyor suçlu oldugu halde ne yapmam gerekir
Kiz deli 3 defa okudum yahu nerde adma dememis ki oyle biseyArkadaşlarla kutlayalım sonra ayrı ayrı ailelerle kutlayalım demiş Jes . Ama en mantıklı sen dedin benceben kimseyle görüşmüyorum ben olsam yapmam
Bunu konu sahibi demiş K KIR PAPATYASII doğru söyle bebe uyutmadı dimi kaç gündürEşime o zmaan sadece arkadaşlar olarak kutlayalım ailelerde ayrı kutlarız dedim
Ben uykusuzum biliyon mu anayım ben anaKiz deli 3 defa okudum yahu nerde adma dememis ki oyle bisey
Kadın demiş adam kabul etmemişKiz deli 3 defa okudum yahu nerde adma dememis ki oyle bisey
Benim kayınpeder ortamda kendini göstermeyi çok sever. babacığım ın da hiçbişeyden haberi yok ama babamla asla konuşmuyor kayınpederBence ailenizde gelsin ama sürekli konuşmak yan yana olmak zorunda değiller saygı duysun iki tarafta sonuçta 1 gün ve torunlarının ilk yaş günü olcak bence ortayı bulun bu şekilde
Hanımlar o kadar çok üzülüyorum ki. Kızımın 1 yaş günü iin çok büyük hayallerim vardı. Partı hazırlayıp herkesi çağıracaktım ama annemler kaynanamlar birbirleryile görüşüp konuşmuyorlar. Sebebi eşimin ettiğimiz kavgada bana çok ağır şeyler söyleyip annemin de haklı olarak laf söylemesi. Şimdi annem kızım biz gelmeyiz ortam bozulmasın kimse anlamasın diyor ama olur mu öyle ben nasıl ailemsiz yaparım. Eşime o zmaan sadece arkadaşlar olarak kutlayalım ailelerde ayrı kutlarız dedim kabul etmiyor suçlu oldugu halde ne yapmam gerekir
Kalp kalbe karşı
Bende böyle düşünmeye başladım o kadar emek edip özenip hazırlandığım günde acaba n iş ey olacak mı diye gerilmektenn daha iyi olacağını düşünüyorum yapmamayıÇok önemsemeyin/büyütmeyin böyle günleri. Amaç sevgiyi hissetmek/hissettirmek değil mi. Ee gerginlik var, o sevgi hissedilemeyecek, huzur bulunamayacak. Daha küçük/huzurlu bir organizasyon düşünün. Böyle şeyler için gerilmeye/düşünmeye değmez.
Sen az uyusana fink atma buralarda bebe uyaninca başını vurursun taslara ben aylarca vurdum 1 yas sonrasi aklim basima geldiKalp kalbe karşı
Aslinda cok mantikli dusunuyorsun. Şu cümleni kendine tekrar oku ve çözümü bul. Çok basit değil mi.Bende böyle düşünmeye başladım o kadar emek edip özenip hazırlandığım günde acaba n iş ey olacak mı diye gerilmektenn daha iyi olacağını düşünüyorum yapmamayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?