Doğum günü meselesi

Sen az uyusana fink atma buralarda bebe uyaninca başını vurursun taslara ben aylarca vurdum 1 yas sonrasi aklim basima geldi
Yeni uyudu miziiir miziir beynimi mahvetti hemen uyku gelmiyor en iyisi uyumak doğru valla

Ortada berbat bir salgin var bugun komsu teyzem aradi agliyordu kadincagiz. Cocuklardan bulasmis. Bosverun partiyi filan. Anne baba bebek kutlayin işte
Ornek ben bugun 9. Gunum gun gectikce iyilesirim diye umut etmekden biktim
Influenza ...

1 yaşında çocuk zaten partiden doğum gününden anlamaz ki. Biraz daha büyüsün hatırlayacak yaşa gelsin daha güzelini yaparsınız. Takma kafana

Şu konuya bi bakın. Ve vazgeçin ne gerek var. Gergin gergin.
Tatlı anı olarak kalsın istiyorsanız muhabbetli bir şekilde küçük kutlama yapın.
Ayrıca 1 yaş çocuğu zaten anlamıyor ki.

Önemli olan güzel bir anı yaratmaksa eşinizle ve bebeğinizle başbaşa kutlarsınız. Güzel fotoğraflar ve videolar çekip ailenizle paylaşırsınız. Çocuğunuz büyünce de bak senin birinci yaşını böyle güzel kutlamıştık diye gösterirsiniz. Anı yaratmak budur. Üstü tıka basa yiyecek dolu bir masanın arkasında tüm sülaleyle teker teker fotoğraf çektirmek değildir. Bu 1 yaş partileri çığrından çıktı, tamamen gösteriş haline geldi.

Benim ailemin istenmediği bir ortamda onun ailesi de istenemez, ama burda dogru hareket etmek lazım.Cok guzel bir ortam hazırlayın ve kendi çekirdek ailenizle kutlayın.Ailesini cok istiyorsa ,iki ayrı partiye razi olacak.

Eşiniz özür dilesin dilemezse bir daha onun ailesi ile görüşmeyeceğinizi söyleyin veya ailenizle kutlayın. Anneniz haklı ve sizin bu konuda dik durmanız gerekiyor eşinizin de özür dilemesi ve gönüllerini alması gerekiyor ama anladığım kadarıyla eşiniz bencil ve ailesi de oğlumuz ne yaparsa yapsın haklıdır modunda. Siz daha çoook problem yaşarsınız. Eğer anneniz babanız arkanızda olmasa sizi ezerlerdi.

gidin güzel bi fotograf çektirin, kendinizde güzel bi pasta kesin mis gibi hatıra işte, böyle bi ortamınız varken atraksiyona hiç gerek yok.

İleri ki doğum günlerine inşallah sulh olur herkes sizde çocuğunuzun isteği doğrultusunda güzel bi parti yaparsınız, boşuna üzmeyin kendinizi.

Ay biz de tam böyle yaptık ailelerin arasında bir tatsızlık olmamasına rağmen.
Bir yaş fotoğrafı çektirdik çok makul bir fiyata. Sonrada anne baba bebek ailecek yemek yedik. Kızımın da yiyebileceği bir restoranda o günü zaten o hatırlamayacak ki. Dedesi 2 kişilik bi pasta almış hediye olarak bize bir de ne kadar güzel bir jest olmuştu.

Biraraya gelmesinler bencede. Gerginlik hissedilir ve güzel geçmez partiniz. Ben ayrı ayrı yapmıştım. Annemlerle yaptıgımı finansal olarak annem karsıladıgı için eşimden izin bile almadım

Ailem olamayacaksa eşimin ailesini de davet etmezdim. Kendileri düşünüp onlara gittiğinizde bir kutlama yaparlarsa ne ala. Yoksa bir kutlamayı evde, bir kutlamayı da eşimsiz annemlerde yapardım.

Gerçi doğum gününden başka sorunlarınız var aslında. Eşiniz size kötü davranırsa annenizin de sizi savunması normal. Önce eşiniz ailenizin gönlünü alsın.

Bence karı koca bir pasta alıp üstüne mum.yakin üfleyin herkesi ayrı ayrı gönülleyemezsiniz

Ben olsam kutlamazdim. Cocuk zaten kücük kimseyi tanimiyor.

Ha esinizle anneniz arasindaki problem halolmasi gereken bisey. O ayri

Ben olsam, kimseyi çağırmadan çekirdek aile kutlarım.

Ama ondan önceki günde kendi annem babamla bir pasta kesip, mum üfler, bu arada boy boy foto çeker, doğumgününde de kayın ailenin gözüne sokarcasına her yerden annem/babamla çektiğim fotoları nispet yaparcasına paylaşırım.

Kutlamayin,o yaştaki çocuk zaten birsey anlamaz kim geldi kim gelmedi.
Eşinizle kizinizla beraber bir mum üfleyin şarki söyleyin oynayin yeter.
1 yaş kutlamalari anneler daha çok kendeleri için yapiyor

Öyle büyük organizasyonları ben kapitalist sistemin bir parçası olarak görüyorum. Doğum günü dediğiniz iyi dilekler, hayır dua ve minik bir pastadır bence. Üstelik bebeğiniz doğum günü olduğunu bile anlamayacak. O partiye yapılacak masrafı bebeğiniz için harcarsanız daha güzel olur diye düşünüyorum naçizane
Yeni yaşı sağlık, güzellik getirir umarım. İyi ki doğmuş.

Eşin belli ki sinirine hakim olamayan, nerede ne dediğini bilemeyen bir insan . İnsan içine sokup ne yapacaksın, ya bir şeye kziip bağırıp cagiririsa? Millete de rezil olacaksin.
Zaten çocuk 1 yaş doğum gününü hatırlamaz bile aile arasında kutlayin. Annene gittiğin bir gün de teyzelerini,sevdiklerini falan cagirirsin annen pasta yapar,sen sarma sararsin ,börek morek , birkaç balon tekrar kutlarisniz.
Esinin ailesiyle de kutlamayin,eksik kalsın,önemli değil:)

Aileler kavgaliysa ne gerek var partiye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…