- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.474
- 548
Yeni uyudu miziiir miziir beynimi mahvettiSen az uyusana fink atma buralarda bebe uyaninca başını vurursun taslara ben aylarca vurdum 1 yas sonrasi aklim basima geldi
Ornek ben bugun 9. Gunum gun gectikce iyilesirim diye umut etmekden biktimOrtada berbat bir salgin var bugun komsu teyzem aradi agliyordu kadincagiz. Cocuklardan bulasmis. Bosverun partiyi filan. Anne baba bebek kutlayin işte
1 yaşında çocuk zaten partiden doğum gününden anlamaz ki. Biraz daha büyüsün hatırlayacak yaşa gelsin daha güzelini yaparsınız. Takma kafanaHanımlar o kadar çok üzülüyorum ki. Kızımın 1 yaş günü iin çok büyük hayallerim vardı. Partı hazırlayıp herkesi çağıracaktım ama annemler kaynanamlar birbirleryile görüşüp konuşmuyorlar. Sebebi eşimin ettiğimiz kavgada bana çok ağır şeyler söyleyip annemin de haklı olarak laf söylemesi. Şimdi annem kızım biz gelmeyiz ortam bozulmasın kimse anlamasın diyor ama olur mu öyle ben nasıl ailemsiz yaparım. Eşime o zmaan sadece arkadaşlar olarak kutlayalım ailelerde ayrı kutlarız dedim kabul etmiyor suçlu oldugu halde ne yapmam gerekir
gidin güzel bi fotograf çektirin, kendinizde güzel bi pasta kesin mis gibi hatıra işte, böyle bi ortamınız varken atraksiyona hiç gerek yok.
İleri ki doğum günlerine inşallah sulh olur herkes sizde çocuğunuzun isteği doğrultusunda güzel bi parti yaparsınız, boşuna üzmeyin kendinizi.
Biraraya gelmesinler bencede. Gerginlik hissedilir ve güzel geçmez partiniz. Ben ayrı ayrı yapmıştım. Annemlerle yaptıgımı finansal olarak annem karsıladıgı için eşimden izin bile almadımHanımlar o kadar çok üzülüyorum ki. Kızımın 1 yaş günü iin çok büyük hayallerim vardı. Partı hazırlayıp herkesi çağıracaktım ama annemler kaynanamlar birbirleryile görüşüp konuşmuyorlar. Sebebi eşimin ettiğimiz kavgada bana çok ağır şeyler söyleyip annemin de haklı olarak laf söylemesi. Şimdi annem kızım biz gelmeyiz ortam bozulmasın kimse anlamasın diyor ama olur mu öyle ben nasıl ailemsiz yaparım. Eşime o zmaan sadece arkadaşlar olarak kutlayalım ailelerde ayrı kutlarız dedim kabul etmiyor suçlu oldugu halde ne yapmam gerekir
Bence karı koca bir pasta alıp üstüne mum.yakin üfleyin herkesi ayrı ayrı gönülleyemezsinizHanımlar o kadar çok üzülüyorum ki. Kızımın 1 yaş günü iin çok büyük hayallerim vardı. Partı hazırlayıp herkesi çağıracaktım ama annemler kaynanamlar birbirleryile görüşüp konuşmuyorlar. Sebebi eşimin ettiğimiz kavgada bana çok ağır şeyler söyleyip annemin de haklı olarak laf söylemesi. Şimdi annem kızım biz gelmeyiz ortam bozulmasın kimse anlamasın diyor ama olur mu öyle ben nasıl ailemsiz yaparım. Eşime o zmaan sadece arkadaşlar olarak kutlayalım ailelerde ayrı kutlarız dedim kabul etmiyor suçlu oldugu halde ne yapmam gerekir
Ben olsam kutlamazdim. Cocuk zaten kücük kimseyi tanimiyor.Hanımlar o kadar çok üzülüyorum ki. Kızımın 1 yaş günü iin çok büyük hayallerim vardı. Partı hazırlayıp herkesi çağıracaktım ama annemler kaynanamlar birbirleryile görüşüp konuşmuyorlar. Sebebi eşimin ettiğimiz kavgada bana çok ağır şeyler söyleyip annemin de haklı olarak laf söylemesi. Şimdi annem kızım biz gelmeyiz ortam bozulmasın kimse anlamasın diyor ama olur mu öyle ben nasıl ailemsiz yaparım. Eşime o zmaan sadece arkadaşlar olarak kutlayalım ailelerde ayrı kutlarız dedim kabul etmiyor suçlu oldugu halde ne yapmam gerekir
Kutlamayin,o yaştaki çocuk zaten birsey anlamaz kim geldi kim gelmedi.Hanımlar o kadar çok üzülüyorum ki. Kızımın 1 yaş günü iin çok büyük hayallerim vardı. Partı hazırlayıp herkesi çağıracaktım ama annemler kaynanamlar birbirleryile görüşüp konuşmuyorlar. Sebebi eşimin ettiğimiz kavgada bana çok ağır şeyler söyleyip annemin de haklı olarak laf söylemesi. Şimdi annem kızım biz gelmeyiz ortam bozulmasın kimse anlamasın diyor ama olur mu öyle ben nasıl ailemsiz yaparım. Eşime o zmaan sadece arkadaşlar olarak kutlayalım ailelerde ayrı kutlarız dedim kabul etmiyor suçlu oldugu halde ne yapmam gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?