- 13 Ocak 2016
- 250
- 243
- 103
- 33
Yok canim. Benim beklentim degil. Icim cook sismisti. Ailesi cook ustume gelip duruyordu. Her seyi stres edip dolmustum. Esime patladi.. hataliyim iste. Ama esimi su an diger odaya gonderdim.gormek de istemiyom.
Elime vurmamaliydi. Ben ki evi terkedecektim. Vazgectim haksiz oldugumu anlayinca. Herkes burda haksiz oldugumu soleyince. O an ki duygu karisikligi ofkemle bunu anlamadim haksizdim. Ama ilk kez bu kadar tepki verdim. Sasirip anlamaya calissaydi. Benim esim bunu yapmaz neden desedyi elime yapistirmasaydi.
Ve ekleme,Eşin haklı! Cidden hak etmiyorsun!
Bu nedir ya pastayı fırlat mahvet, balonları patlat, hediyeyi at... Nesin sen ali kıran baş kesen mi???
Eşine sabır dilerim.
Ve bu davranışları eşin sergilemiş olsa burada ne linç edilirdi varya ...
+1benim eşim balonları patlatsa, hediyeyi fırlatsa, pastayı fırlatsa benim bununla ne işim var derim ve ayrılırım hemen. çok ciddiyim. ne yapacağı belli olmayan fevri insanlar bana çok tuhaf geliyor, aynı ortamda bulunulamayacak kadar tuhaf. ben de böyle bir şey yapsam bir daha yüzüne bakamam heralde utancımdan.
Kusura bakmayin ama eşinız hakli icindn gelmis balon sisirmis ne var ki bunda.ayrica gene sizinkinde pijama benimki atletle bile kutladgı olur erkekler boyle ince degıl takılmayın benceBugun dogum gunum ama icim cook aciyor. Hungur hungur agliyorum ve yaziyorum. Sabah kalkip dershneme gittim ordan kuafore. Kuaforden ciktim esim aradi. Nerdesin dedim geliyorum dedim. 10 dakka sonra kapinin onundeydim. Karsi komsuyla konusurken 1 kere caldim zili acmadi kapiyi. Ayakabilarimi actim tekrar caldim. Geldi acti iceri girer girmez kapi zaten acik neden caliyon ki dedi. Bilmedim acik oldugunu insan evin kapisini acik birakirmi dedim. Sonra digum gunumu kutladi optu sarildi. Bende sarildim. Iceri gectim 3 5 tane balon sisirmis. Sonra dedimki canim ustundeki pijamalari degistirseydin pjamaylami kutlama yapicaz. Birde3 5 tane balon sisirmissin. Ben cocukmuyim dedim. Baktim esim diyorki. Sen hic bsy haketmiyosun. . O an icim parcalandi. Yapma haketmiyosam dedim. Sus cik bu odadan dediysemde dinletmedim. Ilk kez bole kavga ettik 8 aydir evliyiz ilk kez bole davrandi bana birde dogum gunumde . O odadan cikmayinca bende aldim hedyesini firlattim balonlari patlattim. Sonra konusmaya devam edince mutfaga gectim. Baktim pasta dolapta pastayi firlattim tezgahin ustun. En son pastayi ole yapinca. Insan degilsin deyip elerime vurdu. Elim mosmor oldu agladim. Gelip sarilmaya calisti. Bende kendimi disari attim. Hic bsy yapmasaydi opseydi sarilsaydi yeterdi. Ama haketmiyosun demeseydi. Bende sitem ettim bisyler giyseydin ustune pjima ilemi kutlucaz dedim. Her kadin gibi guzel bsyler bekledim. Kapidan girince kapik acik neden zile basiyon demesini degil. Kizlar esim bana ilkbkez bagirdi ilk kez vurdu. Bugun ne oldu bize bilmiyorum. Bende ona ilk kez bu kadar sert davrandim. Ben onun ailesinden zaten cook bunalmistim. Birde haketmiyosun deyince... cok uzgunum
Sürekli elinize vurmasını koz olarak ortaya sürüyorsunuz ama elinize vurması şiddet anlamında değildi, ben dahi oturduğum yerden bunu çok net görüyorum, sizde biliyorsunuz ama olaydaki tek dayanağınızda bu olduğunu için kabul etmek zor tabi.Elime vurmamaliydi. Ben ki evi terkedecektim. Vazgectim haksiz oldugumu anlayinca. Herkes burda haksiz oldugumu soleyince. O an ki duygu karisikligi ofkemle bunu anlamadim haksizdim. Ama ilk kez bu kadar tepki verdim. Sasirip anlamaya calissaydi. Benim esim bunu yapmaz neden desedyi elime yapistirmasaydi.
İnsan hakikaten çok öfkeleniyor değil mi? Eşimin ailesi çok üzerime geliyordu ona patladım diyor ama bence eşinin ailesiyle sorun yaşama nedeni de şımarıklıkları büyük ihtimalle. Sevdiğim adam yanımdaysa, sevgisinden eminsem, ve gerçekten onu seviyorsam onu almış bunu giymiş bilmem ne gözüm hiç görmez, beklemem de.. Benimkine doğum günümden bir ay önce sakın bir şey alma gerek yok sen yanımda ol yeter derim. Pastayı da oturur beraber yaparız. Zaten beklenen günde gelen hediyenin anlamı mı olur? Sürprizi yok ki. Bir de yazmış konu sahibi bir şey almadığı da oldu bişey demedim diye. Bence zaten asıl bunlara dolmuş birikmiş, beklediği kadar şımartılmamış ne eşi ne de eşinin ailesi tarafından. O yüzden bu aşırılıkları. İlgi çekme çabası. Hala hatalı olduğunu anladığı halde görmek istemiyorum diyor. Pes yani. Elime vurmasaydı çok acıdı bilmem ne. Evet yanlış mı yanlış. Ama senin içinde de var aynı şiddet tarafı. Sen de eline geçeni fırlatıp durmuşsun. Sen de adamın canını yakabilirdin. Velhasıl kelam belirli bir akıl, kalp ve ruh olgunluğuna erişmeyenler evlenmemeli. Düşünsenize böyle bir ortamda çocuk yetiştiğini?+1
ayrıca o eline vurmasıda şiddet uygulama değildir kesinlikle. Hani düşünün karşınızda böyle çıldırmış ortalığı yıkan bir tip var ve doğum günü pastasını fırlatıyor, ve gayri ihtiyari napıyorsun sen diye eline vuruyorsunuz, bu şiddet uygulamakmı şimdi? Hayır değil.
Asıl şiddet konu sahibinin yaptığıdır, hem fiziksel hem psikolojik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?