Dogum gunum ama cok üzgünüm :(((

3 5 balon diye niye kucumseyerek anlatiyorsunuz isterse bir tane balon olsun ne fark eder..hic sevmem bu tur insanlari nankorluk bu bence..adam kendince sana ozel seyler yapmis zaten pastayi firlatmakta ne demek cok buyuk ayip..esiniz adina cok uzuldum yazik adama valla

o halde bile sizi anlamaya çalışsın değil mi siz pastayı fırlatmışken hediyeyi parçalayıp balonu patlatmışken...
gerçekten eşinizin yerinde olsam asla vurmak değil ama anında evden çıkar giderdim anlamaya bile çalışmazdım, hayat böyle ani krizler geçirebilen biriyle birlikte çile çekmek için çok kısa.

Eşin haklı! Cidden hak etmiyorsun!
Bu nedir ya pastayı fırlat mahvet, balonları patlat, hediyeyi at... Nesin sen ali kıran baş kesen mi???
Eşine sabır dilerim.
Ve bu davranışları eşin sergilemiş olsa burada ne linç edilirdi varya ...

Son düzenleme:
Üzgünüm ama haksızsınız.
Hüngür hüngür ağlıyorum diyince bende adam hatırlamadı bile sandım.
Yani adam kendince bişeyler yapmaya çalışmış niye üç beş balon diyip beğenmiyorsunuz ?
Üstüne birde pastayı tezgaha fırlatmalar falan gerçekten skandalsınız.
Adam sinir olmakta haklı bi pijamayı dert etmişsiniz değişirdi ne olacak 10 dk geç değişse dünyanın sonu mu?
Kusura bakmayın kendi doğum gününüzü kendiniz zehir etmişsiniz.
Eşinizde de istek heves bırakmamışsınız bundan sonra yapacağı varsa da yapmaz böyle jestler.

Belki de eşiniz kapıyı bilerek açık bıraktı ki sürprizin devamı vardı ?Siz bir sürpriz hazırlamış olsaydınız eşiniz için ,kendi imkanlarınız doğrultusunda ve heyecanla bekleseydiniz eve gelmesini ve ardından yapa yapa bunu mu yaptın vs sözlerle emeğinizi küçümsese ya da böyle hissettirse ve sonra hazırladığınız emek verdiğiniz şeyleri ,pastasına kadar paramparça etse Siz nasıl bir tepki verirdiniz?

Ve ekleme,
hadi bunları sinirden yaptın kendini kaybettin bla bla bla falan filan tabi yersen! fakat "üç beş balon" diyerek adamın yaptıklarını küçümsemekde neyin nesi? Bu da mı sinirden?

+1
ayrıca o eline vurmasıda şiddet uygulama değildir kesinlikle. Hani düşünün karşınızda böyle çıldırmış ortalığı yıkan bir tip var ve doğum günü pastasını fırlatıyor, ve gayri ihtiyari napıyorsun sen diye eline vuruyorsunuz, bu şiddet uygulamakmı şimdi? Hayır değil.
Asıl şiddet konu sahibinin yaptığıdır, hem fiziksel hem psikolojik.

Kusura bakmayin ama eşinız hakli icindn gelmis balon sisirmis ne var ki bunda.ayrica gene sizinkinde pijama benimki atletle bile kutladgı olur erkekler boyle ince degıl takılmayın bence

Adam kendince bir seyler yapmaya çalışmış kusura bakmayın da Icine etmissiniz

Insan böyle zamanlarda şımartılmak ister normal ama karşınızda ki insanın neler yapıp yapmayacağını da az çok tahmin edersiniz bence. Daha yeni evlisiniz bir birinizi zamanla tanırsınız ama bu zamanı daha sakin, daha anlayışlı geçirmeye bakın.
Beklentilerinizi belirtin mesela?
Öyle bir sarilsaydi yeterdi değil demek ki:)

Yok kapıyı açsaydın açıktı demiş, yok pijamayla karşılamış kendin etmişsin hüngür hüngür aglamayida olanlarida haketmişsin. Birtek senin doğum gununmu oluyor nekadar simarik davranislar bunlar boyle?! Esin sonuna kadar hakli burada neler okuyoruz kutlamasi biryana yuzune bakmayan kocalar gorduk! Balonlara takılmış cocukmuymus bu davranışları çocuk bile sergilemez. Allah eşine sabır versin özür dileyip gönlünü almalısın yazık adamın onca yaptığını aldığını mahvetmişsin

Sürekli elinize vurmasını koz olarak ortaya sürüyorsunuz ama elinize vurması şiddet anlamında değildi, ben dahi oturduğum yerden bunu çok net görüyorum, sizde biliyorsunuz ama olaydaki tek dayanağınızda bu olduğunu için kabul etmek zor tabi.
Herneyse o elinize vurması şiddet uygulamak değildir.
Düşünün, karşınızda çıldırmış ortalığı yıkan birisi var, hediyeyi atıyor balonları patlatıyor pastayı fırlatıyor. en son pastayıda mahvedince mecburen dur sen napıyorsun ya diye eline vuruyorsunuz, ee bu şiddet mi şimdi?
Asıl şiddet sizin yaptığınız. Maşallah hem fiziksel hemde psikolojik olarak!

İnsan hakikaten çok öfkeleniyor değil mi? Eşimin ailesi çok üzerime geliyordu ona patladım diyor ama bence eşinin ailesiyle sorun yaşama nedeni de şımarıklıkları büyük ihtimalle. Sevdiğim adam yanımdaysa, sevgisinden eminsem, ve gerçekten onu seviyorsam onu almış bunu giymiş bilmem ne gözüm hiç görmez, beklemem de.. Benimkine doğum günümden bir ay önce sakın bir şey alma gerek yok sen yanımda ol yeter derim. Pastayı da oturur beraber yaparız. Zaten beklenen günde gelen hediyenin anlamı mı olur? Sürprizi yok ki. Bir de yazmış konu sahibi bir şey almadığı da oldu bişey demedim diye. Bence zaten asıl bunlara dolmuş birikmiş, beklediği kadar şımartılmamış ne eşi ne de eşinin ailesi tarafından. O yüzden bu aşırılıkları. İlgi çekme çabası. Hala hatalı olduğunu anladığı halde görmek istemiyorum diyor. Pes yani. Elime vurmasaydı çok acıdı bilmem ne. Evet yanlış mı yanlış. Ama senin içinde de var aynı şiddet tarafı. Sen de eline geçeni fırlatıp durmuşsun. Sen de adamın canını yakabilirdin. Velhasıl kelam belirli bir akıl, kalp ve ruh olgunluğuna erişmeyenler evlenmemeli. Düşünsenize böyle bir ortamda çocuk yetiştiğini?

Saçma davranmışsın eski eskide kalır yazık ya benim oğlum olsa biri ona öyle davransa yıkarım orayı saygısızca olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…