Doğum Günüm

ebruli12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
94
45
88
31
Merhaba kızlar bugün benim doğum günüm ve hiç bir Allah'ın kulu kutlamadı ilk defa böyle birşey geliyor başıma 3 senelik erkek arkadaşım bile kutlamadı süpriz yapar belki filan diceksiniz ama yapmaz yani adım gibi biliyorum bu zamana kadar da zaten karıştırırdı hep sonra bugün olduğunu hatırlardı şimdi benim buna tepkim nasıl olmalı kızgın filan değilim ama çok kırgınım...

Onemsiyorsan kizgin ol. Onemsemiyorsan takma. Ama onemsiyorsan asla kafana takmiyormus gibi yapma. Gerçek düşüncemi ve duygunu belirt.

3 yıldır zaten birlikteymişsiniz. Artık huyunu bilmeniz ve böyle şeylere üzülmemeniz gerekiyordu bence. Bu kadar takıyorsanız böyle şeyleri bir kaç gün öncesinden şakasınada olsa aaa benim doğum günüm ne yapsak ki gibi göndermeler yapabilirdiniz. Bu kadar samimiyetiniz olduğunu düşünüyorum/umuyorum.
Mutlu yıllar.

Genelde unuttugunu sonra hatırladığını belirttim zaten huyunu da biliyorum bilmesem böyle birşey demem aaa benim doğum günüm ne yapsak gibi şeyler bana yüzsüzlük geliyor ben sadece ondan kutlamasını bekledim

İçinizden nasıl geliyorsa öyle tepki verin.Kizginsaniz bağırın çağırın,kirginsaniz anlatın ne biliyim..Burada birisinin doğrultusunda tepki verilmez ki..
Mutlu yıllar bu arada :)

İçinizden nasıl geliyorsa öyle tepki verin.Kizginsaniz bağırın çağırın,kirginsaniz anlatın ne biliyim..Burada birisinin doğrultusunda tepki verilmez ki..
Mutlu yıllar bu arada :)
Teşekkür ederim :)
İşte ne yapicami bilemedigim için kadınlar kulübü arkadaşlarıma bir sorayim dedim:)

Doğum günün kutlu olsun:))

Birazdan onunla telde konuşurken bi arkadasım arıyor döneyim de kapat. Sonra sorunca doğumgünümü kutladı dersin

Hayatta kutladığım tek şey doğum günü geri kalan hiç bir günün benim için önemi yok.Bu yüzden sevgilim unutursa aşırı tepki veririm ben.
Sen de böyle düşünüyorsan kirginsan veya kızginsan bunu belirtmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…