Doğum günümde annemle ve babamla kavgalıyım

mimgzm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
3
0
36
K.K.T.C.
2 gün önce buraya üye olurken başka bi soruma cevap bulmak istemiştim ama şimdi yanlızlığımı gidermek istiyorum bu gün benim doğum günüm ama berbat bi doğum günü geçiriyorum dün annemle kavga ettik iki gündür yüzüme bakmıyo bugün de babamla bıktım artık doğum günümü bile kutlamadılar keşke ölüm günüm olsaydı bugün..
sizden rica ediyorum bana güzel bişeyler söyleyin çok ihtiyacım var

öncelikle hayırlı ve güzel,sağlıklı yaşlar diliyorum..hayat o kelimeler kadar basit değil,ölümde...herkesin yii kötü günü olabiliyor ama doğum günlerinin de çok ama çok önemi yok ki...yaşamayı bilmiyorsa insan...
yaş nedir peki?

ahhhh ahhhhh biraz daha yaşlandın ...:90::90:
canım bunlar ufak tefek seyler anne babayla küs olunurmu barısırsınz merk etme.. :):)
benimde bu yıl doğumgünümde güya bana doğumgünü yaptılar hesabı bana ödettler ..:60::60:
bence en kötüsü benm basıma geldi:60::60:

mutlu yuıllar sanaaaaaaaa:71::71:

2 gün önce buraya üye olurken başka bi soruma cevap bulmak istemiştim ama şimdi yanlızlığımı gidermek istiyorum bu gün benim doğum günüm ama berbat bi doğum günü geçiriyorum dün annemle kavga ettik iki gündür yüzüme bakmıyo bugün de babamla bıktım artık doğum günümü bile kutlamadılar keşke ölüm günüm olsaydı bugün..
sizden rica ediyorum bana güzel bişeyler söyleyin çok ihtiyacım var

öncelikle doğum günün kutlu olsun..
ölüm günü falan niyeymiş o her ailede olur böyle tartışmalar..
git sarıl ikisine gönüllerini al..
anne baba evladına küsmez..

iyiki doğdun. nice yaşalr gör inşallah. aile için böyle şeyler olur üzülme sakın. düzelir her şey içini ferah tut olumlu şeyler düşün. göreceksin. onlara sitem etmek yerine nedenlerini anla. belki sen birşeyleri yanlış yapıyorsundur

öncelikle mutlu yıllar canım Allah sağlıklı huzurlu güzel bir ömür nasip etsin sana
ama şunu unutma hayatına başkalarının renk katmasını beklersen daha çok beklersin bu ailen dahi olsa kimseden bişey bekleme bu senin hayatın renklendirecek olanda zehir edende sensin.mutsuzlukta mutlulukta insanın hayatına çektiği kadardır sen izin vermezsen ben seni mutlu yada mutsuz edemem bu tamamen senin onayına bağlı.sen mutlu olmayı seç ki herşey daha güzel olsun

git annenin boynuna sarıl annecimmmm bugün benim dogum günüm kutlamıycakmısın de öp onu sonra babanı..
Kutlamadıklarına göre çok kırdın onları kalplerini...
Sonra çok ararsın onları kavgaların gelir aklına pişman olursun.... :31:

:103:
dogum günün kutlu olsun canim yeni yasin tüm güzellikleride beraberinde getirir insallah:71:

Doğumgünün...
Annen,bugün seni doğurdu,anne oldu.
Onun için de özel bir gün.
İnşallah günü kurtarırsınız.

ay deliii
töbe de kız öyle ölüm günü falan aman haaa Allah korusun
her anne baba ile yaşanan kavgalar gayet normal
arkanı dön unut
biz barışıkken bile hatırlanmıyordu:52:
oturup evde kendime pasta yapardım
bide evin tek kızıyım hani olsa şöle 3-5 çocuk akıllarında tutamadılar derim oda değil
onlar canın senin sende onların bir kızgınlıkla olmuştur
başka gün kutlarlar

bizde burada kocaman bir aileyiz kutlarız herkezin yerine
iyiki doğdun bak biraz daha ihtiyar oldun:1:

kızlar hepinize çok teşekkür ederim uzunca bir süre siteye giremedim sonra unutmusum bu konuyu şimdi bakıp gülüyorum çocukmusum işte o zamanlar 22 idi yaşım :))

Back
X