doğum haritası

myskybeatsyours

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
1.404
3.641
33
Merhaba güzel kadınlar,

3 ay önce nuray sayari hanımefendi doğum haritamı yorumladı. Geçmiş ile alakalı herşeyi gördü doğum haritamda.
gelecek ile alakalı ise yapmak istediğim herşey den bahsetti.

Sorum daha önce den doğum haritası yaptıran oldu mu ?
Söylenen herşey %100 çıkıyor mu ?

Teşekkürler :)

Yaptırmayı düşünüyorum.21 yaştan sonra açılmalı diye duydum bekliyorum.Nuray Sayarı'yı beğenmem bu arada.Davalık olmuş yani Nuray Hanım doğru yorumlayabildi mi sorun orada bence.

Yaptırmayı düşünüyorum.21 yaştan sonra açılmalı diye duydum bekliyorum.Nuray Sayarı'yı beğenmem bu arada.Davalık olmuş yani Nuray Hanım doğru yorumlayabildi mi sorun orada bence.

AAAA ben kendisini çok beğenirim ama bilemedim şimdi... şüphe duymaya başladım :(

Ya ben de kendisini beğenmiştim bir programda güzel konuştu başlarda sonra kendini övmeye başladı çok fazla konuşmaya başladı ben samimiyetsiz buldum sonra da geçenlerde davası varmış Şenay Yangelle onu duydum. Erkek kardeşinin de bir durumu varmış onla patlak verdi galiba ama piyasadaki çoğu astrolog işini güzel yapmıyor gibi gelmeye başladı bana bir iki ismi beğenmiyorum şahsi görüşüm onlardan biri de Nuray hanım.

Ya ben de kendisini beğenmiştim bir programda güzel konuştu başlarda sonra kendini övmeye başladı çok fazla konuşmaya başladı ben samimiyetsiz buldum sonra da geçenlerde davası varmış Şenay Yangelle onu duydum. Erkek kardeşinin de bir durumu varmış onla patlak verdi galiba ama piyasadaki çoğu astrolog işini güzel yapmıyor gibi gelmeye başladı bana bir iki ismi beğenmiyorum şahsi görüşüm onlardan biri de Nuray hanım.

Umarım haritamı güzel yorumlamıştır çünkü gerçek olmayacak kadar güzel şeyler söyledi ....

Back
X