- 24 Haziran 2016
- 7.461
- 26.464
- 548
- Konu Sahibi Dolunay2018
-
Evet duydum ama ozelde yapmayi dusunmuyorum malesefPrenses doğum denen doğumu dene eğer maddi problemin yoksa. Çevremde yapan var .Böyle bir rahatlık yok .
Amin tesekkur ederim.4buçuk kilo olarak normal doğumla dünyaya gelmişim hemde evde ebe eşliğinde. Korkmayın doktorunuz yönlendirir.. Allah şifa versin..
Aslinda durum soyle doktorumun olacagi hastanede dogum yapmayi dusunmuyorum. Sirf kadin dogum.uzerine olan baska yerde dogum yapicam carsamba gunu kontrole gittigimde bunlari sormak da o an aklima gelmedi ayagimin agrisi ile o an beynim doluydu. Sancim geldiginde dedigim hastaneye gidicem artik orda ne derler bilemiyorum. Ama yine buyuk ihtimal normal dogum yapicam.Doktorunuzla konusun ayaginiz normal doguma uygun degilde sezaryen olursunuz.ben sezaryenle dogum yaptim ve tek bi agri hissetmedim.ameliyattan 5 saat sonra yuruyuslere basladim.ucuncu gun evi supurdum dusunun yani.ayrica ben asiri nazli ve hassas biriyim bende bile agri yapmadi.
Amin tesekkur ederim. Evet annem on gun kalacak oda calisiyor. Esim de izne cikacaj mecbur aileside var onlarda yardimci oluyor sagolsunlar. Bende durumu kabullenmeye basladim yapacak baska bisey yok dediginiz gibi hersey AllahtanOlan olmuş artık. Bu durumu değiştiremeyeceğinize göre daha çok yardım alın. Anneniz iyice toparlayana kadar yanınızda kaldın. Gerekirse eşiniz izin alsın. Bu da gelip geçer inşallah. Allah beterinden korusun.
Bir ay kalacak 12 gun dur ayagım kırık evde acı cektım hem ozele hem araştırmaya gittik rontgen cekmedıler riskli diye dinde kadın dogum cuma Gıttım o dedi cekılır kursun yelek giydirdiler oyle cektıler. O hastanenin sorumsuzluğu yuzunden iki haftam bosuna gectı mahvoldum. Iyı arastırılsa en azından alcıda iki haftalık olacaktı.
Evet o 12 gun anamdan emdigim süt burnumdan geldi hatrlamak bile istemiyorum. İnsallah sizinde dogumunuz guzel.gecer dua edin banada lutfenIki hafta seni kırık ayakla mi beklettiler inanılır gibi değil. Yazık o ayakla acı çektin o süre zarfinda. Mecbur kalınınca kurşun yelekle çekiliyor. Insallah senin ve bebegin icin en sağlıklı hayırli bir doğum şekli olur.
Cok tesekkur ederim. Evet bebegim saglikli.cok sukur bunu dusunerek guclu kalmaya calisiyorum her ne kadar dogumu dusunsemde mecbur dogacak.Nedense adına sevindin ikinci bebeğin erken doğmuyacağı için. Prematüre bebeğin zorluğu ayak kırığı dogum sancısı hepsinden zor bence canını sıkma iyi doğumlar
Tabiki ederim Allah isteyen herkese bu duyguyu yasatsin insallah Rabbim yoklugunu aratmasinsağlıklı dogumun olsun canım
sancı çekerken olmayanlara isteyenlere dua edermisin @birazhuzur2008
Aynen öyle:)Sezeryanda ilk hafta çok kötüydü evde ufak tefek işler yaptım sadece.Normal doğumda aynı gece tek başıma yürüdüm,ağrısız sızısız wc ye gittim.2. Gün eve gidince bende evi topladım ve temizledim,kızımla ilgilendim market alışverişimi yaptım yani normale döndüm.Sancıyı çekerken acıyor tabi, o anda ölmek dahi istiyorsun.Ama birkaç saat sonra hersey bitiyor.Dayanılmayacak bir acı olsa kimse 1. Den sonra 2. Ciyi doğurmaz ki normal doğumla 5-6 bebek doğuran var.Eskiden evde tek başına doğururmuş analarımız.Şimdi cidden hersey çok rahat.Beni epidural çok rahatlattı .Tabiki daglar var yaa ben 2.cocugumu dogurdum bir gece hastanede kaldim sabah eve gelince buyuk kizimi banyi ettirdim dusunun evi ocagi topladim yavas yavas heo yürüdüm banyo yaptım ama seeryan olsaydim hem ameliyat yerimden korkardim.hemde dayanamzdim nirmal dogum normal dogum sonuna kadar :)
Kesinlikle normal doğum!Ben Belçikadayım burada sadece devlet hastaneleri var ve tüm inisiyatif dr da.Parası olanda olmayanda normal doğuruyor burada.Eğer sezeryan normal doğumdan daha iyi olsaydı burada onu yaptırırlardı.Türkiyede çok yaygın olmasının sebebi özel hastaneler başka mantıklı açıklama aklıma gelmiyor.Gercek mi? O kadar cok guzel anlatanlar varki:) nerdeyse normal yaptigima pisman ediyolar:)
Bence bu ayrimi zaten ancak hem sezeryan hende normal yapmis biri bilir. Tabii hersey normal seyrinde devam edecek. Sade sezeryan olan birinin normal dogumu kotulemesi bise ifade etmez mesela, ya da tam tersiKesinlikle normal doğum!Ben Belçikadayım burada sadece devlet hastaneleri var ve tüm inisiyatif dr da.Parası olanda olmayanda normal doğuruyor burada.Eğer sezeryan normal doğumdan daha iyi olsaydı burada onu yaptırırlardı.Türkiyede çok yaygın olmasının sebebi özel hastaneler başka mantıklı açıklama aklıma gelmiyor.
Farketmez o andada olur ben oncesinde sancilarda aralarda okumustum:) dogum aninda olmuyo zaten..Bilmiyorum o andamı okumamız gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?