Evet soyluyorum. Benim canim sezaryen dogurmak istiyor, siz normal dogum istiyosaniz bi cocuk daha yapin diyorum ama gulerek soyluyorum. Diretirlerse soguk soguk bakiyorum tek kasimi hafifce kaldirip gulumsuyorum. Bozulup susuyorlar.Ben de aynen böyle söylemek istiyorum siz söylüyor musunuz
İlk bebeğini bekleyen anneler hep fazla şeyler alıyor. İhtiyaç sanıyor başta ama zamanla anlıyorsun ki gereksiz. Ama sanırım ikinci olsa benim yine alırım. Ozaman ki aldığım ve pişman olduğum onca şeye rağmen. Konuşan ları boşver. Aynen dediğin gibi çocuk olunca da konuşacaklar. Sen sadece anne sütü alsın diye uğraşır ken ağzına reçel çay tıkıp aaa ne var bizimkiler hep yedi denecek. Ben annem de dahil en çok bu olaya kızdım hep. Çok büyük tepki verdim pişman değilim.38 haftalik Hamileyim daha şimdiden lohusa bunalimina giriyorum.
Sağolsun çevremde ki herkes uzman Jinekologmus yeni öğrendim..
Sürekli aynı sorular artık birinin çok kötü kalbini kiracam o olacak.
Yok sen dogurmadin mi ?
Ay bu çıktı çıkacak, normal mi yoksa sezeryan mi?!!!
En güzeli normal doğum hemen iyilesirsin bla bla bla bla. .
Kayinpeder bile 2 güne bir arayip inşallah normal olur diyor.
Artık herkesten nefret ettim sürekli benim altım ağızlarında gibi geliyor.
Bu hadsizliklere hayret ediyorum ya. Sürekli hayırlısı Dr karar verecek demekten usandim.kendimi yalancı gibi hissediyorum bu açıklamayi yapmak.zorundayım sanki
Sonrasında ay bu çocuk aç ,sutün yetiyor mu mahabbetlerine girerlerse sağlam döşerim gibime gelior çünkü bu kadarına sabrim kalmadi
Oda için bir sürü hazırlık yaptım. Asla normal doğum istemiyorum .planlibi sekilde gidip bebeğim alıp gelmek istiyorum.Herşeyde olduğu gibi bunu da burnumdan getiriyorlar.Suna ne gerek var buna ne gerek var biz söyle yaptık zamanında vs vs.. Cahillikte zirvedeler ama asıl dert para harcadigim şeylerin onlara göre gereksiz olması.
Kulaklarimi tikiyorum duymazdan geliyorum kalp kırmayayim diyorum olmuyor olmuyor .. Allahım sabır versin
valla bende sezeryan doğurdum hemide keyfiii canım birde bunu denemek istedi bitti nokta.Ben de sezaryen doguracagim, hem de keyfi. Oh canima degsin.
Normal falan dogurmuyorum, 38 ya da 39 haftalikken gidip planli gunumde bebegi dogurup gelecegim.
Suyum erken patlarsa yine kosa kosa sezaryen doguracagim.
Kime ne?
söliceksin tabikide sen sölemessen onlar her şeyi söler.Ben de aynen böyle söylemek istiyorum siz söylüyor musunuz
Ayyy hepimizin ortak derdi bu canim. Ayni seylerden bende bıktım dün kaynim diyo niye beşik aldiniz bizde vardı o kadar dedim ilk bebegim ozeniyorum diye yok anlamiyolar. Hele o dogurmadin mi diyenler. Yok dogurmicam ben boyle gezdircem icimde diyorum38 haftalik Hamileyim daha şimdiden lohusa bunalimina giriyorum.
Yok sen dogurmadin mi ?
Bu hadsizliklere hayret ediyorum ya. Sürekli hayırlısı Dr karar verecek demekten usandim.kendimi yalancı gibi hissediyorum bu açıklamayi yapmak.zorundayım sanki
Sonrasında ay bu çocuk aç ,sutün yetiyor mu mahabbetlerine girerlerse sağlam döşerim gibime gelior çünkü bu kadarına sabrim kalmadi
Oda için bir sürü hazırlık yaptım. Asla normal doğum istemiyorum .planlibi sekilde gidip bebeğim alıp gelmek istiyorum.Herşeyde olduğu gibi bunu da burnumdan getiriyorlar.Suna ne gerek var buna ne gerek var biz söyle yaptık zamanında vs vs.. Cahillikte zirvedeler ama asıl dert para harcadigim şeylerin onlara göre gereksiz olması.
Kulaklarimi tikiyorum duymazdan geliyorum kalp kırmayayim diyorum olmuyor olmuyor .. Allahım sabır versin
Vajinamdan devasa bir sey cikacak, nasil korkmayalim, cildirmis bu insanlar !En güzeli normal doğum, niye korkuyorsun, yok su bu, kısacası bende biktim :)
Ay kesinlikle. Sezaryen olunca sut gelmiyomus diyen cahiller de var. Normal doguran kadinlar bebege daha cok baglaniyomus aci cektikleri icin.valla bende sezeryan doğurdum hemide keyfiii canım birde bunu denemek istedi bitti nokta.
Ne güzel olurdu yaa:) tuttum bu fikriAslinda hamileleri dogumdan 3 ay once ve 3 ay sonra olmak uzere insanlardan uzak tutsunlar. Boyle kamp gibi bir yerde toplayip kimseyle gorusturmesinler.
8.5 aylik hamile gobegim burnuma cikmisken ve sahte dogum kasilmalariyla ugrasirken 'Normal dogur en guzeli o bak hemen ayaga kalkarsin korkak olma' diye nutuk ceken biri olunca pek normal muhabbet gelmiyor...Çok abartmışsınız. Bunlar gayet normal muhabbetler. Siz sıkıntılı olduğunuz için batmıştr muhtemelen.. Bana daha şimdiden soruyorlar nsıl doğum istediğimi bnde gayet guzel cevap veriyorum.. Hatta bi anne gordummu kendim sorular yoneltiyorum.. Bunlar bilgi alışverişidir.. Ayıplanıcak bişey olduğunu sanmıyorum...
Normal diye gittim suni sanci verdiler bebeğim ilerlemedi sezeryana aldılar.Çok rahat geçti benimki biraz dikiş yerlerine dikkat ediceksin ama öyle aman aman bir acısı olmadı üstelik ben ikinci gün ayaktaydım.38 haftalik Hamileyim daha şimdiden lohusa bunalimina giriyorum.
Yok sen dogurmadin mi ?
Hangi ulke?Neyseki benim oyle bi problemim yok.yasadigim ulkede dogum sekline doktor karar veriyo.ve hayati bi tehliken olmadigi surece yada bebek son anda ters donup doguma engel teskil etmedigi surece sezeryan dogum yasak.istesende istemesende normal dogum yapmak zorundasin.benim fikrim normal dogumdan yana.ve suan bi problem olur da sezeryan olmak zorunda kalirsam diye korkuyorum acikcasi.ben sezeryan yaptim ayaga kalktim normal dogum yapip ayaga kalkamayanlar var yazmis bazi arkadaslar.her dogum birbirinden farklidir.ben ilk dogumumu yapip 2 saat sonra sacimi basimi duzeltip makyajimi yapmis gezinirken ortalikta gorumcem 1 hafta yataktan kalkamazdi sezeryan yapmis gibi. O an dogumun sekli de onemli ve normal dogum gercekten hic kolay degil.ama dogum sonrasi cok cabuk toparlaniliyo.anne ve bebek sagligi icin yurtdisindaki doktorlar mecbur kalmadigi surece sezeryan yapmiyo.benim sezeryan olan arkadaslarim da vardi mecburi oldugu icin.korkutmak istemem tabi ama onlarin o hallerini gorunce normal dogum yaptigim icin sukretmistim.
Hollanda ama belcika sinirina yakiniz.ordaki bi hastaneye gidiyorum.ilk dogumumu orda yaptim.bunu da belcikada yapcamHangi ulke?
Evet bencede neyseki insana deger veren bir yerde yasiyorsunuz...Neyseki benim oyle bi problemim yok.yasadigim ulkede dogum sekline doktor karar veriyo.ve hayati bi tehliken olmadigi surece yada bebek son anda ters donup doguma engel teskil etmedigi surece sezeryan dogum yasak.istesende istemesende normal dogum yapmak zorundasin.benim fikrim normal dogumdan yana.ve suan bi problem olur da sezeryan olmak zorunda kalirsam diye korkuyorum acikcasi.ben sezeryan yaptim ayaga kalktim normal dogum yapip ayaga kalkamayanlar var yazmis bazi arkadaslar.her dogum birbirinden farklidir.ben ilk dogumumu yapip 2 saat sonra sacimi basimi duzeltip makyajimi yapmis gezinirken ortalikta gorumcem 1 hafta yataktan kalkamazdi sezeryan yapmis gibi. O an dogumun sekli de onemli ve normal dogum gercekten hic kolay degil.ama dogum sonrasi cok cabuk toparlaniliyo.anne ve bebek sagligi icin yurtdisindaki doktorlar mecbur kalmadigi surece sezeryan yapmiyo.benim sezeryan olan arkadaslarim da vardi mecburi oldugu icin.korkutmak istemem tabi ama onlarin o hallerini gorunce normal dogum yaptigim icin sukretmistim.
Yunanistan'da ya da Istanbul'da yapacagim ama eger orada da doktor karar veriyosa ben burada tertemiz dogurayim..Hollanda ama belcika sinirina yakiniz.ordaki bi hastaneye gidiyorum.ilk dogumumu orda yaptim.bunu da belcikada yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?