Doğum Meselesi

Oha
İki aylik olana kadar napicakmis poset mi gecirecekmis?

Vajinamda dikis ve kesi olmasindansa karnimda olmasini tercih ederim.. ha ha.. Sizin olsun insallah

Aynen ya
Virvir bir de susmuyorlar
Riskse hepsinde var
Kolunu bacagini ceke ceke uzerine abana abana normal dogum yaptiran ebeler var devlet hastanelerinde kimse ondan bahsetmez herkes yok dikir varmis sezeryanda da bilmemne
Ben tuhaf bi tipim
Sessiz sedasız hastaneye gittim gününden erken olmasına rağmen paniklemedim
25 dk da ben ve kızım odamıza geçtik, ailelere öyle haber verdik
Kimseden icazet almayı doğru bulmuyorum, eşimden bile
Doğumu kim yapıyorsa o karar vermeli diye düşündüğümden en baştan doktoruma sezeryan istediğimi bildirmiştim.
Pişman değilim, yine olsun yine sezeryan yaparım
Suni sancı yiyip sonra yine sezeryana alınan da çok arkadaşlarım oldu
Sağ salim anne-bebek kurtulsun da ben normal yaptım hımmm sizinki de doğum mu diyenler bi bitsin artık

benım annem normal dogurdu da noldu dogum yapması yasaklandı yogun bakımda kaldı annemı kaybedıyorlarmıs benı dogururken...
bende sezeryan dogurdum 2 ay oldu ıyıkıde sezeryan olmusum megersem 38 cm kıstım varmıs rahmın arkasında kaldıgından gorulmemıs onuda temızledıler normal dogumda bırsey olmasada sonrasında baya basıma ıs acarmıs mesela agrı falanda yasamadım gobegımde kalmadı sutumde hemen vardı sankı normal dogurupda 10 dıkıs atılan yokmus gıbı konusuyorlar yahu

konu sahıbı nasıl dogum ıstıyorsa oyle dogurabılır zorunluluk keyfı falan dıye bırsey yok

Neyse ya yazip yazip silmek...anlatamiycam ama her hamile yasiyor bunlari normal ya da sezeyan yeterki bizde bebeklerde saglikli olalim...ama keyfi sezeryana insanlari bos yere sezeryana yonlendirenlere sonuna kadar hayir....asagiya dikis atilmasi korkusuda yasamadan gecmiyor tabiki...o yuzden allah saglikla cocuklari kucaginaza almayi nasip etsin...

En guzeli be canim
Agzi olan konusuyor
Ben hamile gorunce hic acmam bu konulari, bana ihtiyacin olunca cagir gelirim derim o kadar
Herkes de bir tuhaf
Kpe bak iki gunde bir ariyormus ayip ya sana ne kadinin nasil doguracagindan?

Ben daha hastanedeyken bebek görme adı altında birileri geldi
Dialoglar şöyle
Bebek kaç kilo
Ne 2,950 mi çok az
Kaç kilo almıştın gebeyken
Hııı demek kiloyu kendine almışsın bebeğe yaramamış

Akla gel, zaten biz seçiyoduk 15 kilonun 3 ünü ancak bebeğe veririm cıks gerisi bana yarasın diye

Dedim ki biz gramaja bakmıyoruz, sağ slaim kurtulduk ya çok şükür : )
Hım kem küm evet tabi yaaa önemli olan o dediler zoraki

Bizde 'geçmiş olsun, gözün aydın, Allah sağlık versin' denir, çıkılır hasta ziyaretlerinden mesela
Çok ayıplamıştım, yine aklıma geldi .

Yok karnımda 8 haftalık olunca bez alcakmışız doğana kadar beriktircekmişiz
He simdi anladiiiiim
Hahah valla oyle manyak kvler var ki canim bir an dogduktan sonrasini soyluyor sandim
Bez falan alip biriktirmeyin bence bir marka iyi gelmezse insan hemen degistiriyor, kullanilmiyor kalanlar

Anlıyorum bu sorular çok sinir bozuyor ama biraz rahat ol. 'Ben öyle istiyorum çünkü' deyip geç herkese tek tek anlatamazsın. Stres yapma bunun için bebeğine yazık.
Bana şimdiden soruyorlar doğum şeklimi ben 'Allah nasip ederse normal istiyorum ama o zaman ne olur bilemem' diyorum. He kp falan sorsa 'o zaman görürüz' der geçerim. Yabancı bir adamla bunu konuşmak gerçekten çok tuhaf.
Sanki kendileri doğurtacakmış gibi doğum şeklinin sorulup eleştirilmesi çok saçma ama insanlar konuşacak konu bulamıyorlar galiba. Allah hayırlı ve kolay doğum nasip etsin inşallah.

Yok karnımda 8 haftalık olunca bez alcakmışız doğana kadar beriktircekmişiz
Gelin ata binmiş ya nasip demiş
Herşey bitti bez mi eksik
Karnında 8 haftalık bebek bile yok olursa söyle 8 haftasına gelince bez biriktirecem demek te çok komik
Hamile kalırsan hemen söyle demek istiyo galiba, bez bahane ne alaka yani

He simdi anladiiiiim
Hahah valla oyle manyak kvler var ki canim bir an dogduktan sonrasini soyluyor sandim
Bez falan alip biriktirmeyin bence bir marka iyi gelmezse insan hemen degistiriyor, kullanilmiyor kalanlar
Benim kv öyle bi manyak ki hiç sorma anlatmakla bitmez

son saniyeye kadar kv normal dogur boşuna dr para vermeyin dedi durdu , sonrada benim eşşek kızıma okadar söyledim normal dogurma okadar acı çekme dediğim halde üçünüde normal dogurdu dedi. artık annem patladı bacım senin kızın canda benimki patlıcanmı , ben kesinlikle normal dogurmasına izin vermiyorum evlat benim değil mi dedi , ve kesti çenesini,

çatlatır patlatır bunlar insanı

En guzeli be canim
Agzi olan konusuyor
Ben hamile gorunce hic acmam bu konulari, bana ihtiyacin olunca cagir gelirim derim o kadar
Herkes de bir tuhaf
Kpe bak iki gunde bir ariyormus ayip ya sana ne kadinin nasil doguracagindan?
Kayınpeder kadın işine çok burnunu batımasın, ayıp denen bişey kadının sezeryan istemesi değil de bu işte..

Bende kuzenim hamileymiş
Dedim ki bilgilerim taze aklına takılan olursa bana sorabilirsin
Hadi gözün aydın sağ salim kucağına da alırsın inşallah
Bu kadar

Ben mesafeli biriyimdir ona rağmen işyerindekiler hergün göbeğimin derdine düşmüşlerdi mesela, ne ayıp
O hamileyken göbeği şöyleymiş te benim ki nasılmış bi görsünmüş
Şey yarışı mı bu, sağlıklı ol iyi ol krampın varsa muz ye desene bana madem yaşadın
Göbeğimin şekli çok mu mühim
Bak yine cinlendim ( :

banada gecen gun bırı geldı bebek gorme adı altında aynı sekılde
ne kadar ufak bebegın var hıc gelısmemıs dedı !
kızım zaten bırsuru hastalıklar gecırdı nasıl uzgunum sutum kesıldı 3 gundur gelmıyor onun derdındeyım
kac kılo dogdu 2 falanmı dedı
3 300 dogdu suan 6 kılo dedım 2 aylık kızım
resmen moral bozmaya konusuyorlar ya
gelısımı gerı olsa doktor soyler zaten
cıldırmıs ınsanlar ya
kımse kımsenın mutlulugunu hazmedemez hale gelmıs ne acı ...

Kendi kendini ispiklemiş bi de

Sütüm olur mu onu düşünüyo kadın şimdi idrarda silik çizgi çıktı kadın bi tuhaf oldu meğer istemiyomuş doğurmamı dün anladım kızı hamile kalır kalmaz 2.çocuk olmasına rağmen tüm sülalesini aramıştı mutluluktan uçmuştu bana gelince gözünü kaçırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…