Hic iste. Amac isguzarlik.Bende kendi isteğimle sezeryan oldum dedim
Uzaylı gibi bakanlar da oldu
Beden benim ağrı benim size ne ?
OhaBenim daha ortada bi şey yok kv normal mi düşünüyorsun sütün olsa bari mama vermesen 2 aylık olunca bez almaya başlayalım diyocanını sıkma bence bazen kalp kırmak tavır almak gerekiyo insanlar iyilikten anlamıyo kendini sıkma bildiğini oku tadını çıkar allah kurtarsın inşallah darısı başımıza
Vajinamda dikis ve kesi olmasindansa karnimda olmasini tercih ederim.. ha ha.. Sizin olsun insallahEee buda senin icin bir korku...sezeryan iyi bir secenek gibi geliyor...bende yasadim aynisini o yuzden normal dogum diyenlere kizmana gerek yok...normal olarak oluyorki kimse dikis falan bahsetmiyor demi sonra:)
Neyse tatlim insallah normal olur hersey hayatinda...
Ben tuhaf bi tipimAynen ya
Virvir bir de susmuyorlar
Riskse hepsinde var
Kolunu bacagini ceke ceke uzerine abana abana normal dogum yaptiran ebeler var devlet hastanelerinde kimse ondan bahsetmez herkes yok dikir varmis sezeryanda da bilmemne
En guzeli be canimBen tuhaf bi tipim
Sessiz sedasız hastaneye gittim gününden erken olmasına rağmen paniklemedim
25 dk da ben ve kızım odamıza geçtik, ailelere öyle haber verdik
Kimseden icazet almayı doğru bulmuyorum, eşimden bile
Doğumu kim yapıyorsa o karar vermeli diye düşündüğümden en baştan doktoruma sezeryan istediğimi bildirmiştim.
Pişman değilim, yine olsun yine sezeryan yaparım
Suni sancı yiyip sonra yine sezeryana alınan da çok arkadaşlarım oldu
Sağ salim anne-bebek kurtulsun da ben normal yaptım hımmm sizinki de doğum mu diyenler bi bitsin artık
Yok karnımda 8 haftalık olunca bez alcakmışız doğana kadar beriktircekmişizOha
İki aylik olana kadar napicakmis poset mi gecirecekmis?
He simdi anladiiiiimYok karnımda 8 haftalık olunca bez alcakmışız doğana kadar beriktircekmişiz
38 haftalik Hamileyim daha şimdiden lohusa bunalimina giriyorum.
Sağolsun çevremde ki herkes uzman Jinekologmus yeni öğrendim..
Sürekli aynı sorular artık birinin çok kötü kalbini kiracam o olacak.
Yok sen dogurmadin mi ?
Ay bu çıktı çıkacak, normal mi yoksa sezeryan mi?!!!
En güzeli normal doğum hemen iyilesirsin bla bla bla bla. .
Kayinpeder bile 2 güne bir arayip inşallah normal olur diyor.
Artık herkesten nefret ettim sürekli benim altım ağızlarında gibi geliyor.
Bu hadsizliklere hayret ediyorum ya. Sürekli hayırlısı Dr karar verecek demekten usandim.kendimi yalancı gibi hissediyorum bu açıklamayi yapmak.zorundayım sanki
Sonrasında ay bu çocuk aç ,sutün yetiyor mu mahabbetlerine girerlerse sağlam döşerim gibime gelior çünkü bu kadarına sabrim kalmadi
Oda için bir sürü hazırlık yaptım. Asla normal doğum istemiyorum .planlibi sekilde gidip bebeğim alıp gelmek istiyorum.Herşeyde olduğu gibi bunu da burnumdan getiriyorlar.Suna ne gerek var buna ne gerek var biz söyle yaptık zamanında vs vs.. Cahillikte zirvedeler ama asıl dert para harcadigim şeylerin onlara göre gereksiz olması.
Kulaklarimi tikiyorum duymazdan geliyorum kalp kırmayayim diyorum olmuyor olmuyor .. Allahım sabır versin
Yok karnımda 8 haftalık olunca bez alcakmışız doğana kadar beriktircekmişiz
Gelin ata binmiş ya nasip demişYok karnımda 8 haftalık olunca bez alcakmışız doğana kadar beriktircekmişiz
Benim kv öyle bi manyak ki hiç sorma anlatmakla bitmez
He simdi anladiiiiim
Hahah valla oyle manyak kvler var ki canim bir an dogduktan sonrasini soyluyor sandim
Bez falan alip biriktirmeyin bence bir marka iyi gelmezse insan hemen degistiriyor, kullanilmiyor kalanlar
Kayınpeder kadın işine çok burnunu batımasın, ayıp denen bişey kadının sezeryan istemesi değil de bu işte..En guzeli be canim
Agzi olan konusuyor
Ben hamile gorunce hic acmam bu konulari, bana ihtiyacin olunca cagir gelirim derim o kadar
Herkes de bir tuhaf
Kpe bak iki gunde bir ariyormus ayip ya sana ne kadinin nasil doguracagindan?
banada gecen gun bırı geldı bebek gorme adı altında aynı sekıldeBen daha hastanedeyken bebek görme adı altında birileri geldi
Dialoglar şöyle
Bebek kaç kilo
Ne 2,950 mi çok az
Kaç kilo almıştın gebeyken
Hııı demek kiloyu kendine almışsın bebeğe yaramamış
Akla gel, zaten biz seçiyoduk 15 kilonun 3 ünü ancak bebeğe veririm cıks gerisi bana yarasın diye
Dedim ki biz gramaja bakmıyoruz, sağ slaim kurtulduk ya çok şükür : )
Hım kem küm evet tabi yaaa önemli olan o dediler zoraki
Bizde 'geçmiş olsun, gözün aydın, Allah sağlık versin' denir, çıkılır hasta ziyaretlerinden mesela
Çok ayıplamıştım, yine aklıma geldi .
Kendi kendini ispiklemiş bi deson saniyeye kadar kv normal dogur boşuna dr para vermeyin dedi durdu , sonrada benim eşşek kızıma okadar söyledim normal dogurma okadar acı çekme dediğim halde üçünüde normal dogurdu dedi. artık annem patladı bacım senin kızın canda benimki patlıcanmı , ben kesinlikle normal dogurmasına izin vermiyorum evlat benim değil mi dedi , ve kesti çenesini,
çatlatır patlatır bunlar insanı
Sütüm olur mu onu düşünüyo kadın şimdi idrarda silik çizgi çıktı kadın bi tuhaf oldu meğer istemiyomuş doğurmamı dün anladım kızı hamile kalır kalmaz 2.çocuk olmasına rağmen tüm sülalesini aramıştı mutluluktan uçmuştu bana gelince gözünü kaçırıyoGelin ata binmiş ya nasip demiş
Herşey bitti bez mi eksik
Karnında 8 haftalık bebek bile yok olursa söyle 8 haftasına gelince bez biriktirecem demek te çok komik
Hamile kalırsan hemen söyle demek istiyo galiba, bez bahane ne alaka yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?