- 12 Temmuz 2006
- 58.542
- 223.743
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi Turunc chemist
-
O konuda ona çok kızıyorum biz anlaşmıştık doğurmayacaktık gitmiş doğurmuş hemen beni beklemeden
Aslında amaç bana destekte değil tam olarak. Küçük görümce benim 2 yan binamda oturuyo, görümcemin kocası üvey kaynanayla üvey kardeşler. Aslında bakmaya geldiği kişi ben değilim, görümcenin çocuğa bakacak. Ama tabi ev dip dibe olduğu için günün çoğunluğunu bende geçirecekGerçekten çok saçmaymış. Hadi herşeyi geçtim bu sıcakta gelince tam olarak nasıl bir fayda sağlayacaklar ?
Benimki pek durmuyor abla, bazı zamanlar çıkışı arıyor gibi davranıyor. Doktor beni ameliyata almazsa benim kız kendi çıkış yolunu bulacak gibi
A-aaaaa oğullarına şimdiden söz geçiremiyor hahahahaha
Kızlar farklı oluyor işte, annesinin lafını dinledi duruyor içeride, çık deyince çıkacak
Memeler disarida derken ilk basta uclari hassas oluyor sutyen falan takamiyorsunuz emzirme oldugu icinde uclari genelde hep dik sekildeBurada kaç konuda aynı şey yazılıyor, doğumdan sonra gerçekten memeler hep dışarıda mı oluyor. Ben gittiğim bebek ziyaretlerinde hiç öyle görmemiştim
üvey kv görümce vb kişilerin eşleri de yetişkin olduğu için birkaç gün kendi karınlarını evlerinde doyurabilir eşleri olmasa da. bu becerileri yoksa ki olmalı, eşleri doğuma gitmeden dolaplarına yemeklerini hazırlayıp bıraksın. kadına tavuk pilav aldırmasınlar. yeni doğum yapmış kadının evine bu şekilde gidilmez.
Görümcenin çocuğuna bakacaksa, kalsın onlarla. Görümcenle de ne siz ne de eşiniz çok yakın ve samimi değildiniz zaten. Ne işleri var sizin evde.Aslında amaç bana destekte değil tam olarak. Küçük görümce benim 2 yan binamda oturuyo, görümcemin kocası üvey kaynanayla üvey kardeşler. Aslında bakmaya geldiği kişi ben değilim, görümcenin çocuğa bakacak. Ama tabi ev dip dibe olduğu için günün çoğunluğunu bende geçirecek
Değiliz zaten şu çocuk muhabbetinde yanaştılar. Kızdığım şey burdan geçiyor, 9 aydır alakamız yoktu doğurucam bi anda sanki 7/24 beraber yatıp kalkmışız gibi davranmaya başladılar. Anne baba çalışacak üvey kaynanaya bırakacaklar çocuğu. Oda sıkılıp sıkılıp bana gelecek çocuğu alıp işte. Zaten o bende yatılı kalmayacak. 1 gece kalacak sonra görümceme geçecek, bende annemler kalacaakGörümcenin çocuğuna bakacaksa, kalsın onlarla. Görümcenle de ne siz ne de eşiniz çok yakın ve samimi değildiniz zaten. Ne işleri var sizin evde.
Memeler açıkta demek buysa benim 34 senedir açıkta. Evde sutyen takıyor musunuz ki normaldeMemeler disarida derken ilk basta uclari hassas oluyor sutyen falan takamiyorsunuz emzirme oldugu icinde uclari genelde hep dik sekildehavalarda sicak kazak giyecek haliniz yok
40 ın çıkmadan bir zahmet kimse gelmesin; görümcenin evinde toplanıp otursunlar.Değiliz zaten şu çocuk muhabbetinde yanaştılar. Kızdığım şey burdan geçiyor, 9 aydır alakamız yoktu doğurucam bi anda sanki 7/24 beraber yatıp kalkmışız gibi davranmaya başladılar. Anne baba çalışacak üvey kaynanaya bırakacaklar çocuğu. Oda sıkılıp sıkılıp bana gelecek çocuğu alıp işte. Zaten o bende yatılı kalmayacak. 1 gece kalacak sonra görümceme geçecek, bende annemler kalacaak
Takmiyorum yani bende oyle oldu demek istedim tamamen ciplak rahat edemiyorumMemeler açıkta demek buysa benim 34 senedir açıkta. Evde sutyen takıyor musunuz ki normalde
Hiç kimse ziyarete gelenlerin yanında memeleri dışarda gezmiyodur ondan görmemişsin. Benim uçları acıyodu yara olmuştu. Krem sürüp açıkta bırakıyodum havalansın diye.Burada kaç konuda aynı şey yazılıyor, doğumdan sonra gerçekten memeler hep dışarıda mı oluyor. Ben gittiğim bebek ziyaretlerinde hiç öyle görmemiştim
Krem sürmeyi son ana bırakanlar sorun yaşıyor olabilir. Doğuma üç ay kala kaliteli bir krem alıp kullandım ben, iki doğumumda da göğüs ucum yara olmadı.Burada kaç konuda aynı şey yazılıyor, doğumdan sonra gerçekten memeler hep dışarıda mı oluyor. Ben gittiğim bebek ziyaretlerinde hiç öyle görmemiştim
Krem sürsemde fayda etmiyo sütüm akıp duruyo sürekli krem+ped geziyorumKrem sürmeyi son ana bırakanlar sorun yaşıyor olabilir. Doğuma üç ay kala kaliteli bir krem alıp kullandım ben, iki doğumumda da göğüs ucum yara olmadı.
Değil mi? Ne işleri var o evde? Ben farklı birşey yazmışım gibi olmuş bu mesajınızdaAynı fikirdeyiz.
İşte herkes sizin gibi değil.Emin misiniz,kendiniz mi kuruyorsunuz. Yeni doğum yapmış kadının evine kimse gelmez kolay kolay.Ben gelinimiz doğum yağtığunda bile o çağırana kadar eşimi dahi götürmedim.Lohusa kadın yatıp kalkacak diye.Biraz siz abartıyorsunuz gibi geldi,kusura bakmayın.
Sağlıkla huzurla gelsin bebeğinizÖyle düşünerek yazmadım ama öyle olmuş okuyunca39 hafta gebeliktendir kusura bakmayın sjcjfk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?