Tecrübe etmişsiniz biliyorsunuz. Bizim her şeyiyle ilk ve biraz da kişilik olarak telaşlı yapı olunca da ortaya böyle manzara çıkıyor. Teşekkürler
bırıncısı annemın evı bıle olsa ben rahat edemezdım hem ha deyınce cocuk dogmuyor merak etmeyın yanı yarım saat uzun bır mesafe degıl er halukarda hastaneye ulasırsınız, bırde bence ne sız gıdın kv denıze ne de annenız gelsın erkenden hatta mumkunse dogum sonrası da bır haftadan fazla kalmasın emın olun kafanız daha rahat olur..Merhaba kızlar. InşaAllah doğru yere açmışımdır konuyu. Benim kendimce bir sıkıntım var doğumumla ilgili. Şimdi biz bir ilin ilçesinde yaşıyoruz. Esimin Tayini dolayısıyla. İl de onun memleketi . Memleketine yarım saat mesafe var. Şuan 35 haftalık hamileyim. Benim doktorum il de ozel bir hastane de. Hep oraya gittik kontrole. Doğumu da orada dusunuyorum. Allahin izniyle . Hamileliğimin son haftaların da, eşim beni, annesinin evinde kalmamı istiyor o da gidiş geliş yapmayı düşünüyor . Sebebi de. Eğer aksi bir durum olursa biz evdeyken araba da olsa ben o telaseyle şehir merkezine basıp gidemem heyecandan elim ayağıma dolaşır. Ama annemlerin evde olursak hastane 10 dkka mesafe dedi. Ben de orada hic rahat edemiyorum. :/ 2.si annem son haftalarda gelecekti. O gelirse , eşimde böyle bir planı sundu bana . Kabul edersem annem de orada bizle beraber kalmış olacak ne kadar uygun olur ? Olur mu bilemedim :/ düşüncelerinize ihtiyacım var kızlar ya
Yani mesela benim suan suyum gelse ben seni ile götüremem elim ayağıma dolaşır. Buraya götürürüm dedi. Risk alamam dedi. Ben senin özel de doğum yapmanı istiyorum. Ama burdan oraya gidebilecegimi düşünmüyorum ben dedi. Eşim çok heyecanlı pimpirik bir insandır ..
hiç bişey olmaz Allah ın izniyle abartmasınİl de yaparsam eşime göre annesinden kalmam lazım son haftalarda.. buradan oraya ben gidemem çok telaşe yaparım dedi: /
Ayyy duygularıma tercüman oldunuz . Allah razi olsun . Ama çözüm konusunda ne önerirsiniz. Ben şimdi anneme nasıl gelme önceden diyeyim . Önceden gelse. Yarın saatlsaatlik yolu aksi bir durum olduğunda gidebilir miyiz. Sıkıntı olmaz mi . Risk almış olmaz miyiz :/
Zaten anneniz yanınızda olacağı için sakinleşmesine yardımcı olur eşinizin. Böyle söyleyin derim. Anneniz gelip sizinle orada kalamaz. Sizin en çok nazlanmanız gerekecek zamanınızda da kvde kalmanız hiç uygun değil. Aranız gayet iyiyken bir bakmışsınız siz hormonların etkisindeyken bir laf etmişsiniz olmadık, onun lafına alınmışsınız vs. bütün ilişkiniz çöp olmuş. Senelerce içinden çıkamazsınız.İl de yaparsam eşime göre annesinden kalmam lazım son haftalarda.. buradan oraya ben gidemem çok telaşe yaparım dedi: /
Eşiniz hiç büyük şehirde yaşamadı herhalde. Büyük şehirde yaşıyorum farzetsin. Bütün mesafeler zaten en az bir saat. Herkes gidiyor doğumunda. Kimse hastane önüne çadır kurmuyor panik yaparız diye.Yani mesela benim suan suyum gelse ben seni ile götüremem elim ayağıma dolaşır. Buraya götürürüm dedi. Risk alamam dedi. Ben senin özel de doğum yapmanı istiyorum. Ama burdan oraya gidebilecegimi düşünmüyorum ben dedi. Eşim çok heyecanlı pimpirik bir insandır ..
Anneni gözün görmeyecek o gün, hastanede de ilk gün benim annem ablam var diyor da sorun bakalım o muhtaç kaldığı zaman bezinin değiştirilmesi için kendi annesini mi istermiş sizin annenizi mi? Hiç düşünceli değil bu erkekler.Yok eşim zaten ben diyeceğimi dedim . Gerisi sana kalmış. Allah var ben seni düşündüğüm için dedim . Sen bilirsin dedi. Ben de takıldım bu dediğine . Hem mantıklı geldi dediği hem de mantıksız. O yüzden konu açmak istedim tecrübeli kişilerden yardim almak icin ... cok teşekkür ederim
Canım böyle kaynanalar gelin doğuracağı zaman onun evinde olsun isterler. Doğumdan sonra da. Ama ne kadarına oğullarını kandırabilirlerse işte. O zaman torun onun evine doğmuş olacak anlıyor musun?Tamam da bu konuda kvdemin ne cikari olabilir ? Neden ille böyle bir sey istesin
kendi evin ve annen en güzeli.Eşim ısrar bile etmedi. Senin özel de doğum yapmanı istiyorum bir. Ikincisi seni oraya yetiştirmeye gözüm yemiyor . Burada doğum yaparsın o zaman diyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?