Doğum sıkıntısı ...

Bence mantikli dogum bu her ihtimali dusunup hastaneye en yakin yerde olmaniz daha mantikli. Esiniz heyecandan araba kullanamaya bilir dikkati dagilabilir.

Annenizin gelip kalma durumu ise kv kp iliskilerine bagli. Birbirlerine karsi nasillar saygi var mi aralarinda? Kv evi nasil annen gelirse rahat kalabilir mi? Oda var mi?

Eger aralari iyitse neden olmasin iki dunur torununu bekler birlikte.

Yok.sartlar uygun degilse dogumyakin gelsin anneniz.

Dogumdan sonra daha cok ihtiyaciniz var annenize

Esiniz art niyetli gelmedi bana.

Ha deyince dogrulmuyor ki.ayrica yarim saat mesafe fazla bisey degil cok rahat gifilir.ayrica annen kesinlikle onceden grlsin.o ne oyle 14 saatlik yoldan gelip yeni dogum yspmis bir lohusaya nasil bskacak.ayrica dogumda hickimse annrnin yerini tutamaz.annenle kv nin evinde kalirsan dertsiz basina dert alirsin

Yav doğum için sadece. Doğumdan sonra annem gelecek o bakacak bana kendi evimde. Biz ilçede oturdugumuzdan. Il de doktorumuz mecburen kalacaz aksi bir durum olursa diye. Son hafta. Hepsi bu.
İyi de zaten aksi bir duruma karşı bir gün hastanede kalacaksın. Evine gecersin gene aksi bir durumda Rabbim korusun gidersin bence Annene söyleme yani hem sen kayinpeder olacak evde inan ki rahat edemezsin gene de sen bilirsin canim

Yav doğum için sadece. Doğumdan sonra annem gelecek o bakacak bana kendi evimde. Biz ilçede oturdugumuzdan. Il de doktorumuz mecburen kalacaz aksi bir durum olursa diye. Son hafta. Hepsi bu.
İyi de zaten aksi bir duruma karşı bir gün hastanede kalacaksın. Evine gecersin gene aksi bir durumda Rabbim korusun gidersin bence Annene söyleme yani hem sen kayinpeder olacak evde inan ki rahat edemezsin gene de sen bilirsin canim

İlçedeki hastaneye de gidin oradaki doktor sancınızı açılmanızı muayenede gözlemleyip doğumun yaklaşıp yaklaşmadığını söyler size. Siz de ona göre bir gün öncesinden gidip kalırsınız kayınvalidenizde çok gerekiyorsa. Anneniz de aynı gün size gelsin evinizde yol yorgunluğunu atsın sizi beklesin.

Şimdi eşinize tamam deseniz bebek hemen doğabileceği gibi 41. hafta da doğabilir, acilen hastaneye yetiştirilmenizi gerektirecek bir durum Allah korusun her an olabilir. Eşinizin mantığıyla şimdiden kayınvalidenize yerleşip bir ay doğumu beklemeniz lazım. Çok zor.

Doğuda bir ilçede görev yaparken bir arkadaş ilk doğumu için 3 saat mesafedeki ildeki özel hastaneye gitti. Kontrollerini ilçe hastanesinde yaptırdı, doktor açılması olduğunu söyledi, her ihtimale karşı ambulansla 3 saatlik yola yolladılar. Arkadaş iki gün sonra sezaryen doğum yaptı.

Canım. Bende hamileyim bende bu konuyu malesef yaşıyorum ama mecburum böyle yapmaya evim doğum yapacağım hastaneye bir saat uzaklıkta kayinvalidemin evi ise 10 dk benim.annem çalıştığı için anca ben dogurduktan sonra gelip bi iki gün kalabilir yanımda esimde vardiyalı çalıştığı için mecbur son zaman Evimi temizleyip hazırlığımı yapıp kV me gidicem doğuma ordan gidip doğumdan sonra kendi evime gelicem kV benim evime gelicek yardimci olmak için ilk bebeğim kendi evimden gitmek istiyorum ama arabamizda olmadığı için mecburum oraya gitmeye kötü düşünme evini temizlet ve git kV annende gelsin oraya sıkıntı yapma kendine oylede boylede geçicek hep orda kalmayacaksın sonuçta hem hastaneye yakın olmak önemli ani bişey olur Allah korusun

Buradaki doktora gittiğimde. Doktorlar bu riski göze alırlar mi. Yani ben merkeze gidicem doktorum orada desem tamam derler mi.

Daha evimin temizliği vss... var ben bunları yapamam. Camlar silinecek kiybicak temizlik olacak. Annem gelirken eksikleri alıp gelecekti. Yani suan hala benim ve bebeğim için eksiklerim var. Orada ucuz olduğu için annem oradan alacakti.. bilmiyorum kafam çok karisik

Rahat edemez. Ben bile rahat edemiyorum..

O şimdiden gidelim demedi zaten . Son hafta orada kalırız dedi . Annende doğumdan sonra gelir bakar sana zaten dedi. Yani o 1 gece idare et diyor. Zaten asil sıkıntı o ilk gece... :/

Annen mi yapıcak ti temizliği eğer öyleyse zaten daha 35 hafta erken doğum için annen gelsin temizliğini eksiklerini tamamla hem Tekte olmayacaksın çokta uzak değil taksi parası koy kenara 100 tl bol bol yeter taksi 35 dk bi mesafe için aksi bi durum olursa annenle biner taksiye gidersin hastaneye benn kendim tek olucagim için mecbur gidicem ama senin annende olucak yanında esinle tatlı bi dille konuş anlat temizlik eksik var diye annemle halledeyim de uzak değil taksiylede gidebiliriz diye anlat

Arabamız da var zaten. Arabayla da gideriz eşim biraz rhat olursa. Bugün konuştum ben zaten . O da tamam ben isar etmedim zaten . InşaAllah benim dediğime gelmeyiz. Tek isteğim bu. Öyle bir durum olduğunda önce buradaki hastaneye gideriz. Oradaki doktor gidebilirsinzi derse yola çıkarız dedi. Annende ne zaman istiyorsa o zaman gelsin dedi.

Buradaki doktora gittiğimde. Doktorlar bu riski göze alırlar mi. Yani ben merkeze gidicem doktorum orada desem tamam derler mi.

Ben de ilk hamileliğimi yaşıyorum kendi tecrübemle değil ama tanık olduğum kadarıyla yorum yapıyorum. Bahsettiğim arkadaş son haftasına kadar hem ilçeye hem özele gitti, ilçedeki doktora doğumu özelde yapacağını söylemedi ama söyleseydi de doktor sadece şükrederdi herhalde bir tane az hastası olacağı için, o kadar yoğundu :)

Siz hamileliğin sonlarında olduğunuz için ilçedeki doktor büyük ihtimal soracaktır doktorunuzu ama ile gittikçe orda bir doktora göründüğünüzü söylediğinizde de sizi muayene etmeyi reddedeceğini zannetmiyorum. Kontrol için ilçeye sürekli gitme şansınız olmadığını söylerek bence bir deneyin. Böylece eşinizin de içi rahat eder.

Esinizin dediği mantıklı aslında madem orda doğum olacak orda kalabilirsiniz ama son haftalarda değil de son 10 gün diyelim.zaten doğumun zamanı belli olmaz ama haftalar önce de olmaz zaten.esinle birlikte kalacaksınız zaten sanırım.sorun olmaz herhalde.anneniz de gununuzun dolmasına 1-2 gün kala gelir artık.ani bir doğum olursa da şansına yetişemez ama öbür türlü büyük ihtimal gelmiş olur.2-3 gün kalir mesela o durumda.dogumda yanınızda olursa iyi olur.Lohusalık daha önemli anneniz yanınızda olacak nasılsa evinizde rahatça kalırsınız.bu son zamanları atlatın da

Kimse hastanesini evine en yakın olan yer olsun diye secmiyor.. siz nerede mutlu ve rahat olacaksınız orada kalın. .ve de kiminle..anneciğiniz gelsin kalsın kimse ağzını açamaz.. hiç münakaşaya girmeye gerek yok.ben böyle rahat olacağın diyip kestirin atın..

Kimse bana baskı yapmıyor zaten de. Sadece eşim yapısı gereği böyle düşünüp teklif sundu. Sen bilirsin dedi. Ben de hiç rahat edemem . Hamile olmadan evvel bile rahat edemezdim. Ki su an daha da..

Kimse bana baskı yapmıyor zaten de. Sadece eşim yapısı gereği böyle düşünüp teklif sundu. Sen bilirsin dedi. Ben de hiç rahat edemem . Hamile olmadan evvel bile rahat edemezdim. Ki su an daha da..
O zaman hiç düşünmeyin bile.. kimin Hastanesi ayağının dibinde..önemli olan sizin rahatiniz

Ama annemin bizimle beraber orada kalması uygun olur mu ki . Annem rahat edebilir mi . Ben bile rahat edemiycem buna eminim :// off çok stresliyim ya. Burada Devlette doğum yapayım gitsin ya. Bu kadar strese gelemem ben

Hayır ya saçmalama stres yapacak bi durum yok kesinlikle . Annene anlat durumu kabul ederse kalırsınız nolscskki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…