- 28 Aralık 2016
- 1.861
- 4.712
- 133
- 40
Tv cok seyrediyosunuz o sanci o dogum olayi okadsr uzun suruyoki evinden yarim saat degil iki saat uzakliktaki hastaneye bile varirsin endiselenme evinde kal annen gelsin yaninaMerhaba kızlar. InşaAllah doğru yere açmışımdır konuyu. Benim kendimce bir sıkıntım var doğumumla ilgili. Şimdi biz bir ilin ilçesinde yaşıyoruz. Esimin Tayini dolayısıyla. İl de onun memleketi . Memleketine yarım saat mesafe var. Şuan 35 haftalık hamileyim. Benim doktorum il de ozel bir hastane de. Hep oraya gittik kontrole. Doğumu da orada dusunuyorum. Allahin izniyle . Hamileliğimin son haftaların da, eşim beni, annesinin evinde kalmamı istiyor o da gidiş geliş yapmayı düşünüyor . Sebebi de. Eğer aksi bir durum olursa biz evdeyken araba da olsa ben o telaseyle şehir merkezine basıp gidemem heyecandan elim ayağıma dolaşır. Ama annemlerin evde olursak hastane 10 dkka mesafe dedi. Ben de orada hic rahat edemiyorum. :/ 2.si annem son haftalarda gelecekti. O gelirse , eşimde böyle bir planı sundu bana . Kabul edersem annem de orada bizle beraber kalmış olacak ne kadar uygun olur ? Olur mu bilemedim :/ düşüncelerinize ihtiyacım var kızlar ya
Biz suan değil zaten son hafta 3 gün 5 gün kalırız. Öyle bir sey olursa . Ama yine de rahat edemem ben . Eşimde söyledi biliyorum rahat edemiceksin ama ben senin icin diyorum falan dedi.
canım sen bılırsın ama bazı durumlarda acılen hastaneye yetısmek gerekıyor.benım bır tanıdığım gebeliğin son haftasında kanama basladı bır anda bebek sanırım eşinden ayrılmış hastane 15 dk lık mesafedeydı hemn yetıştırdıler .doktorlar sonradan 10 dk daha gec kalsaydınız bebek hayatta olmazdı demişler.acil sezaryana alınmıştı.bence gebeliğin son haftasında yanı 37 den ıtıbaren kv de kal bırazcık katlan yavrun için ne olur ne olmaz. doğum yapınca annene haber verırısınız gelir sende hastaneden dırek evıne gecersin.cok abartma bence sana koca karnınla kimse kötü davranmaz.Merhaba kızlar. InşaAllah doğru yere açmışımdır konuyu. Benim kendimce bir sıkıntım var doğumumla ilgili. Şimdi biz bir ilin ilçesinde yaşıyoruz. Esimin Tayini dolayısıyla. İl de onun memleketi . Memleketine yarım saat mesafe var. Şuan 35 haftalık hamileyim. Benim doktorum il de ozel bir hastane de. Hep oraya gittik kontrole. Doğumu da orada dusunuyorum. Allahin izniyle . Hamileliğimin son haftaların da, eşim beni, annesinin evinde kalmamı istiyor o da gidiş geliş yapmayı düşünüyor . Sebebi de. Eğer aksi bir durum olursa biz evdeyken araba da olsa ben o telaseyle şehir merkezine basıp gidemem heyecandan elim ayağıma dolaşır. Ama annemlerin evde olursak hastane 10 dkka mesafe dedi. Ben de orada hic rahat edemiyorum. :/ 2.si annem son haftalarda gelecekti. O gelirse , eşimde böyle bir planı sundu bana . Kabul edersem annem de orada bizle beraber kalmış olacak ne kadar uygun olur ? Olur mu bilemedim :/ düşüncelerinize ihtiyacım var kızlar ya
Bence evinizde kalın zaten ilk bebeginiz suyunuz gelse bile hemen doğum gerceklesmior ve doğum 36.haftadan sora gerceklesior bende ilçede oturuorum ve 1 saatlik mesafede doğuma gittim hemde suyum gelmişti herhangi bir sorun olacağını zannetmiyorumMerhaba kızlar. InşaAllah doğru yere açmışımdır konuyu. Benim kendimce bir sıkıntım var doğumumla ilgili. Şimdi biz bir ilin ilçesinde yaşıyoruz. Esimin Tayini dolayısıyla. İl de onun memleketi . Memleketine yarım saat mesafe var. Şuan 35 haftalık hamileyim. Benim doktorum il de ozel bir hastane de. Hep oraya gittik kontrole. Doğumu da orada dusunuyorum. Allahin izniyle . Hamileliğimin son haftaların da, eşim beni, annesinin evinde kalmamı istiyor o da gidiş geliş yapmayı düşünüyor . Sebebi de. Eğer aksi bir durum olursa biz evdeyken araba da olsa ben o telaseyle şehir merkezine basıp gidemem heyecandan elim ayağıma dolaşır. Ama annemlerin evde olursak hastane 10 dkka mesafe dedi. Ben de orada hic rahat edemiyorum. :/ 2.si annem son haftalarda gelecekti. O gelirse , eşimde böyle bir planı sundu bana . Kabul edersem annem de orada bizle beraber kalmış olacak ne kadar uygun olur ? Olur mu bilemedim :/ düşüncelerinize ihtiyacım var kızlar ya
Yav doğum için sadece. Doğumdan sonra annem gelecek o bakacak bana kendi evimde. Biz ilçede oturdugumuzdan. Il de doktorumuz mecburen kalacaz aksi bir durum olursa diye. Son hafta. Hepsi bu.Ayrıca şunu da anlamadım doğumdan sonra neden kaynananlara gidiyorsun doğumdan sonra damı heyecan yapıp seni evine goturemiyor merak ettimEğer kaynanan biliyorsa annenin geleceğini Ben sana söylüyorum bu kaynananin plani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?