Doğum sonrası 103ten 86ya indim:)) hedef 68 kiloya ulaşmak...

hoşbulduk hocam... inşaallah ağzından bal damlıyo.. O zaman ben hemen bugünki yemek listemi vereyim:
SABAH
3 kayısı+ 1 bardak su
30 dk.yürüyüş+aerobik
2 tatlı kaşığı çökelek,2-3 parça ceviz 4 dal dereotu,ıhlamur
ARA
yarım portakal+bir kase yoğurt
şey bi tanede çikolata(yazıyımki bir daha yapmayım)
ÖĞLEN
maydonozlu yumurta salatası+yarım köy yufkası
ARA
YARIM PORTAKAL
AKŞAM
çok fena... kayınvalidemin kömbesine dayanamadım ama yarın telafi edicem..

Slm kizlar. Sonunda donmussunuz . Fen ogretmenim sen girmiyon diye girmiyodum. Tekrar basliyonuzmus. Ok bende basliyayim ozaman. Hoski ben verdigim kilolari almistim. Geri tekrar vermeye çalışıyorum. Durucum senle yakin kiloyla baslamistik. sen verdin ben de vermistim ama ben geri aldim. Cok uzuluyorum. Birazini geri verdim ama. Vercegim ya. Pazar tartilalim geri basliyalim.

Son düzenleme:

tekrar hosgeldiniz efendiiim:) verilen kilolarin geri alinmasi tam bir hayal kirikligi yaratior insanda lütfen kendinizi birakmayin etrafinizdakiler yesin o bol kalorili seyleri onlar kilo alip sikayet ettiklerinde siz mutlu olun ben yemiorm kilo veriorm diyin icinizden bu sekilde motive edin kendinizi (şahsen ben böle yapiorm esim 95 kilo oldu bense 81 e düstüm mutlu oluorm cünkü kilomla ilgili beni cok üzdügü gunler oldu) . canim diyet arkadaslarim size tavsiyem önce beyninize komut verin ve artik cok yemicem i ögretin ona sonrasi corap sökügü gibi gelior.snifogretmenim hic üzülme yeterki inan kendine emin ol vereceksin fazlaliklarini

Haklisin canim. Hersey beyinde bitiyor. 89, 5 olmusun.bu hafta 2 bucuk geri gitti. Insallh devami gelir. Sen diete devam ettin o zaman. Cok guzel ya. Senle yakin baslamistik. Ben daha nerdeyim. Insllh subat basinaca 80 olurum. Zor ama ne kadar verdigim kar.

evet canim ben birakmadim kacamaklarimda cok oldu aslinda ama yinede diyeti bozdum nasilsa diyip birakmadm,benim diyetimin en yardimci seyi lahana corbasi ve su icmek oldu hergün icmeye calisiyorum kilolar birer birer gitti bunu tavsiye ederim.bence verebilirsin ama tatlidan tamamen vazgecmen gerek cunku tatli istah aciyor ve yediklerimizi yağa ceviriyor eee bizde yağlarimizi eritmeye calisiorz ozmn tatli yemicez

bu hafta dinlenme haftasiydi herseyi yedim ama abartmadan,tadini alarak, az az yedim . kizartmalar sarmalar pudingler vs hepsiyle hasret giderdim bunlarin yanisira lahana corbami birakmadim hep ictim yarindan itibaren yine yeniden kacamaklara son veriyorum artik 70 li rakamlari görmek istiyorum insallah haftaya pazartesi düsebilirim70 lere :):) bakalim yarin kim kac kilo yazacak bu sefer kim kac kilo almis diyecegiz heheh lütfen ihmal etmeyin arkadaslar herkes yazsin devam ediyoruz...

Iyi akşamlar bende yediklerimi azaltarak kilo vermeye çalışıyorum ama zor veriyorum bende lahana çorbasını nasıl yaptığınızı öğrenebilir miyim? Bu arada tebrik ederim sizi...

Son düzenleme:
Iyi akşamlar bende yediklerimi azaltarak kilo vermeye çalışıyorum ama zor veriyorum bende lahana çorbasını nasıl yaptığınızı öğrenebilir miyim? Bu arada tebrik ederim sizi...
tesekkur ederim canm, sadece yediklerini azaltarak yavas kilo verirsin buda seni biktirir buna ilave biseyler yapmalisin ben ilk maydonoz kürüyle baslamistim baktim kilolar gidio baska neler yapabilirm alternatif çözüm olarak dedim lahana corbasi diyetini gördüm fakat cok agir bir diyet bir haftada 6-7 kilo verebiliorsun tabi dayanabilirsen ben 4 gün dayanabildim sonra dedimki ben bu diyeti bukadar kati yapacagima normal beslenmenin yanisira da icebilirim dedim ve bnm icin daha kolay ve faydali oldu.gelelim lahana corbasi tarifine :)
1 orta boy kereviz
1 demet maydonoz
5 adet yesil sogan
lahana (düdüklü tenceremin alabildigi kadar dograyip koyuyorm)
3 tane de sarimsak ekliyorm antibiyotik niyetine hemde tadini getiriyor, bu malzemelerin üzerini 1 parmak gececek kadar da su ilave edip pisiriorm, blendirdan gecirip büyük bardagimla iciorm..

haklısın canım ama artık çok daha dikkat edicem lahana suyu içmeye başlamıştım ama çorbası daha etkiliyse onu denemek isterim. cok teşekkür ederim ayrıca. bir şey daha sorucam hepsini bir günde bitirmiyoruz sanirim kac gunde bitirmeliyiz

hayir cnm tabiki bir günde bitmiyo, benim 4 günde bitiyo corbam, tabi icmene bagli sen icersin 2 yada 3 günde bitirirsin bunun günü zamani yok ama şu var ne kadar cok icersen okadar yag yakarsin

Kızlar ben kilo almışım(
84.2 olmuşum maalesef
Tekrar yeniden başlamam gerekecek
Siz naptınız

üzülme cnm sakin birakma kendini yoksa bu rakam dahada artar biz azaltmaya ugrasiyorz , bir bir gidecek bu kilolar yeterki güven kendine biraz..
ben tam 80 ciktim bugün , canimin cektigi seyleri yedim ama az yedim birde lahana corbasini birakmadim hic onun icin kilo vermisim siz üzgünken ben sevinemiorm bile verdigim kiloya hadi destek verelim birbirimize ve bitirelim artik bu isi

Kızlar ben kilo almışım(
84.2 olmuşum maalesef
Tekrar yeniden başlamam gerekecek
Siz naptınız

hocam sen daha zorunu yapmışsın bu kilolar senin için çerez.. sakın moralini bozma.. tamgaz devam.. bizim tartı 80i gösteriyo ama emin olamadım sanki neyse haftaya belli olur.. Geçen sefer evde tartılmamıştım...

Kızlar hayat dengem karıştı.. Siteye Girememin sebebi hamile olduğumu öğrendim( açıkçası çok beklenmedik ve tuhaf oldu... Daha kızım 1,5 yaşında ve çok küçük.. Hemde çok hiperaktif bir kızım var napıcam şimdi bilmiyorum... Yani tabii bebeğimi doğurucam ama offff daha atlatamamışken doğum anılarını , korkuları... sil baştan... Neyse işte eşimîn dikkatsizliği bana yorucu bir hayata mal oldu... Anlayacağınız ben yine kilo alıcam ve yine vermeye çalışıcam.. Tabii bu sefer daha bilinçliyim az alırım diye düşünüyorum... Öyle işte kızlar size iyi kilo vermeler...

başımıza gelen herşeyin bi sebebi vardır hocam... O minik mucizeninde vardır bi hikmeti... rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşaallah...

Hayirli olsun. Uzulme elbet vardir bunda da bir hayir.

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Hayırlı ömürlü azada noksan sağlıklı sıhhatli tatlı mi tatlı bir bebeğin olur inşallah. Hiç üzülme evet şimdi zorlanırsın belki ama sonra biraz büyüdüklerinde çok rahat edersin iyi ki doğurmuşum dersin. kilolarida hiç dertetme dogumdan sonra ikisinin peşinde koşmaktan gider kilocuklarda. hiç stres yapma kendine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…