Doğum sonrası 103ten 86ya indim:)) hedef 68 kiloya ulaşmak...

ben malesef sabah kahvaltısını boyoz,poğaça,gevrek .....üçgenınden alamıyorum:26: bırgun yemesem bırgun yıyorum sonrada neden kılo aldım oluyo haklısınız

Çok sevindim canım sen benden iyisin maşallah... Umarım hepimiz kurtuluruz biran önce şu kilolardan...

ben malesef sabah kahvaltısını boyoz,poğaça,gevrek .....üçgenınden alamıyorum:26: bırgun yemesem bırgun yıyorum sonrada neden kılo aldım oluyo haklısınız

Canım haftada 2 ye indir sonra haftada 1 ye... Lor peyniri ye az kalorilidir... Yumurta ye tok tutar...
Bazı şeylerden vazgeçmeden kilo verilmiyor... önceliklerini belirle.. Kilolu yaşamak mı , az ve dengeli yemekmi?

veee sonunda gelebildim aranıza ve okudum yorumlarınızı az da olsa kilo vermek çok güzel birşey :) sevgili rakibem bu hafta sayende çok azımli gittim kaçamaklarım oldu ama fazlasıyla sporumu yaptım ve yediklerimi yaktım ve birde bu hafta yeşil çaya ağırlık verdim herhalde ondan bukadar çok gitti , sabah tartıldım 81.8 çıktığını görünce inanamadım bidaha bidaha çıktım tartıldım durum aynı uçtum havalara mutluluktan bu yarışta 1-0 öne geçtim bence artık biraz daha feragat etmelisin boğazından ne dersin aralık bitene kadar 80 düşerim inş demişsin bende aynı hedefi koydum kendime artık 70 li rakamları görmek istiyorum tartıda hasret kaldım yıllardır göremedim :)

kızlar bende 81.8 çıktım suan aceleyle yazıorum yarın dönücem tekrar

Vavvv süpersin canım sen yaaaaa...
Ben seninle iddiaya girmem bi daha
Cevabımı aldım:))) olsun bende vermeye devam edicem sakin sakin...
Birde ben emzirdiğim için yavaş vermem daha iyi demişti diyetisyen ayda max 4 kilo olabilir.. Gerçi artık sütüm çok azaldı keyif yapıyo küçük hanım ama olsun bende mutluyum onun koynumda durmasından:)))

Son düzenleme:

Canım inş yaaa hedefler öyle de..
Tam boğazı tutamıyoruz kaçamaklar çok... birde spora vakit ve enerji bulamıyorum... Ama sana söz canım bu hafta 81i Zorlıcam...

Son düzenleme:
Kîmse birşey yazmamış((
Haklısınız ama hiç iyi gidemedimki size örnek olayım
Neyi farkettim biliyormusunuz diyetten sıkılmışım ... Hiç diyet spor yapasım gelmiyor... Kendimi üzmeye hakkım yok... Biraz ara vericem 20 kilo gitti 10 kilo kaldı hatta 8 kilo versem fıstık gibi olurum.... Şimdi dinlenme zamanı... Size başarılar...

Canim bence pes etme yaaa
Bana da cok yazan yok ama ben yinede bir ileri bir geri devam ediyorum hem bak ayni kilodaydik senle devam et
Bende dun 83.300 Düm

Canim bence pes etme yaaa
Bana da cok yazan yok ama ben yinede bir ileri bir geri devam ediyorum hem bak ayni kilodaydik senle devam et
Bende dun 83.300 Düm

Canım yaaaaa:)))) tebessüm ettim cidden sebebi foruma kırılmak değil sadece gerçekleri görmemdi... Zaten ben günlük açtım birilerinden bişey beklemiyorum da... Ben normalde her gün ne yediğimi yazıcaktım ama cidden diyet dışındaki herşeyi yediğim için yüzüm olmuyordu... Mesela bugün 2 cips 3 çikolata 2 porsiyon tatlı yedim... Hemde 1 cipsle tatlıyı şuan yedim(( herzaman bukadar olmuyor tabii ama cidden diyet yapmayarak kilo vermeye çalışıyorum olmuyor..
Biraz içimden eski azmim aşkım gelsin yıkarım ben burayı veriyorum diye...
Ama şuan eski bütün kıyafetlerime sığıyorum gören çok zayıflamışsın iyisin diyo bende yayıldım enerjim düştü((
1-2 haftaya kalmaz enerjime kavuşurum inş.
Yinede anlayışın desteğin için sağol tatlım....

sevgili rakibem uzun zamandır giremiyorum yoğunluktan kusura bakma , açıkçası senin pes edişin benimde şevkimi kırdı ve bu hafta hüsrana uğradım,kaçamaklar haddinden fazla oldu yatılı misafirim geldi gitti derken onlara güzel bol kalorili şeyler yaptım haliyle tadına bakmadanda duramadım ve 83 oldum bu hafta çok üzgünüm... Sana hak veriyorum insan bıkıyor diyet ten ve diyet sözcüğünden yediği bol kalorili şeylerden sonra duyduğu vicdan azabından bende çok sıkılmışım senin yazdıklarını okuyunca heh bende bu durumdaym şuan dedim ve bu hafta kendime izin veriorum diyet yok ama biliorumki kendimi salarsam yine başlarsam çok yemeğe verdiğim kiloları geri alıcam ve bukadar uğraştığım didindiğim verdiğim kiloları geri alıcam adım gibi eminim,onun için diyet yapmıcam sıkmıcam kendimi ama bol kalorili şeylerdende uzak durucam... biraz dinlenelim diymi ama :) canım arkadaşım biricik rakibem lütfen ama lütfen birlikte başladığımz bu yolda yalnız bırakma beni, seninle çok güzel kilo verdik,birbirimizi motive ettik yine vereceğiz sana bu hafta mühlet banada tabiii amaaaaa pazartesi yine yeniden buradayız okey mi ???? :) nolur bırakma günlüğüüüü ...

Canım kıyamam bırakmıcam zaten:)))
Ben sadece kendimi ve sizi kandırmamak adına böyle bir karar verdim... Ama durum iyi gitmiyor boğazım çok açıldı.. Haftaya başlıcam inş yeniden ama üzüldüğüm durum içimden böyle bir hırs aşk gelmiyor...
Sende benim için büyük bir enerji kaynağısın. Ozaman haftaya yeniden bir gaza gelelim ve yarışalım dinlenmiş bir halde...

Kızlar pes etmeyin başarırsınız
Bol bol su için bol bol atıştırın
O zaman kilo verirsiniz bende 78
Gün önce doğum yaptım ve hiç kilom
Kalmadı sizlerinde kalmamış

cok sevindim canim birakma tabi:) kararin icin hak veriyorum sana , bu hafta canin ne istiyorsa ye ic doy bende öle yapiorm:):) ama bol kalorili seyleri yemeyi aksama birakma gündüz saatlerinde yee verdigin kilolari geri almakta var aman diyim cok zor verdik bu kilolari geri almayalim:) pazar günü yazisalim gaza getirelim birnirimizi, biraz diyet hikayeleri okur birbirimize taktik veririrz

Tamam canım dikkat edicem inş:))
Enazından 83,5 un üzerine çıkmamayı hedefliyorum... Okuya okuya ezberledim o sayfaları... Sıra bizim başarı hikâyelerimizde artık:)))
Hadi bakalım pazar görüşürüz
Pazartesi tartılıp yeniden başlıyoruz...
Birde bugün neyi farkettim 38-40 beden hocalar ayva göbeğim var diye yemiyorlar teneffüsleri formlarla geçiriyorlar... Ben 44-42 oldum diye fena saldım... Onlar yemezken ben löp löp yiyorum...
Utandım kendimden bu hafta ya....

ben bayağı geç kaldım galiba... bende katılıyım olmaz mı? harika kilo vermişsiniz maşallah.. bende kpss mağduruyum.. 4.5 yaşında ve 5 aylık iki bebiş annesiyim.. kilo aldı başını gidiyo.. okudukça kendimi gördüm sanki.. hele o çikolata krizleri... ufaklık uyudukça evde kpss çalışıyorum.. sürekli evde olmak, çocuklar ev derken artık kendimi tanıyamaz hale geldim.. bi arayış içine girince sizleri gördüm...1.60 boyunda ve 81 kiloyum...

Hoşgeldîn canım valla bende 6 senelik bir Kpss mağduruydum... Yılma çalış nezaman nolcağı belli olmuyor.. Belki güzel bir atama yaparlar... Kilolara gelince inş hepimiz hayalimize hedefimize ulaşırız... Tekrar hoşgeldîn ben Pazartesi başlıyorum diyet tatilindeyim... Görüşürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…