- Konu Sahibi fenogretmeni
-
sevgili rakibem öle hemen umudu kesmek yok yarisiyoruz burada lütfen daha fazla azimBu haftadan çok ümidim yok kızlar...
Neden derseniz afedersiniz bağırsakların çok yavaşladı... Sanki yediklerimi eritemiyorum.. 2 günde 1 felan normalmî?
bende yenı doğum yaptım 91le doğuma gırdım 2 hafta sonra 81dım.şimdi 86yım nasıl verıcem evdeyken bılmıyorum çok uzuluyorum:26:
sevgili rakibem öle hemen umudu kesmek yok yarisiyoruz burada lütfen daha fazla azimbu arada bagirsaklarin icin bol bol lifli gidalar tüketmeni öneririm 2 günde bir cokta anormal bir durum degil bence umudunu kaybetmek yok hemen toparlan dikkatini yarisimiza ver ve bu hafta beni gecmis ol :)
bak iste canim ne kadar güzel baskalarindan güzel olumlu yorumlar aliyorsun kilo veremesende oldugun kiloyu koru morelini bozma kilo kolay verilmior biz zoru basariyoruz ki senin isin daha da zor ken kilo verebiliorsunKızlar iyi tatiller...
2 aya yakın görüşmediğim bir arkadaşım :
tanıyamadım Sanki başka biri olmuşsun çok zayıflamışsın dedi...
Çok mutluyum:))))
sağol cnm cumlemızınkıne..
ben abur cubur tuketmeye başladım ya...eşim alıyo dayanamıyorum yıyorum:26: sonrada pişman oluyorum.bıde sorunum şu ekmeksız doymuyorum
bak iste canim ne kadar güzel baskalarindan güzel olumlu yorumlar aliyorsun kilo veremesende oldugun kiloyu koru morelini bozma kilo kolay verilmior biz zoru basariyoruz ki senin isin daha da zor ken kilo verebiliorsunyarin tarti günümüz haydi bakalim gitsin kilolar :)
Teşekkürler durucum yaa sağol söz haftaya telafi edicem... Aralık bitmeden 80 e incem inş.
Bende ayni durumdayim spor yapamiyorum bebekle hic durmuyor cunku sabah kahvaltiyla guzelce basliyorum aksama bi bakmisim bozulmus birde misafir falanda geliyor evden hamur isi tatli eksik olmuyorne guzel ya 1-2 dılımle gunu bıtırmek...
bıde ben 10 sene çalıştım şimdi evdeyım evde nasıl verılecek bu kılolar hıç bılmıyorum.hergun karar verıyorum gun bıtıyo bakıyom gene ipin ucunu kaçırmışım
ne guzel ya 1-2 dılımle gunu bıtırmek...
bıde ben 10 sene çalıştım şimdi evdeyım evde nasıl verılecek bu kılolar hıç bılmıyorum.hergun karar verıyorum gun bıtıyo bakıyom gene ipin ucunu kaçırmışım
Bende ayni durumdayim spor yapamiyorum bebekle hic durmuyor cunku sabah kahvaltiyla guzelce basliyorum aksama bi bakmisim bozulmus birde misafir falanda geliyor evden hamur isi tatli eksik olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?