Doğum sonrası 103ten 86ya indim:)) hedef 68 kiloya ulaşmak...

Bu haftadan çok ümidim yok kızlar...
Neden derseniz afedersiniz bağırsakların çok yavaşladı... Sanki yediklerimi eritemiyorum.. 2 günde 1 felan normalmî?

bende yenı doğum yaptım 91le doğuma gırdım 2 hafta sonra 81dım.şimdi 86yım nasıl verıcem evdeyken bılmıyorum çok uzuluyorum:26:

Bu haftadan çok ümidim yok kızlar...
Neden derseniz afedersiniz bağırsakların çok yavaşladı... Sanki yediklerimi eritemiyorum.. 2 günde 1 felan normalmî?
sevgili rakibem öle hemen umudu kesmek yok yarisiyoruz burada lütfen daha fazla azim bu arada bagirsaklarin icin bol bol lifli gidalar tüketmeni öneririm 2 günde bir cokta anormal bir durum degil bence umudunu kaybetmek yok hemen toparlan dikkatini yarisimiza ver ve bu hafta beni gecmis ol :)

Çok isterim durucum ama benim moral biraz çöktü gibi napcam bilmiyorum
Bu haftayı kilo almadan atlatmak istiyorum..
Benim için zor bir haftaydı bazı psikolojik yorgunluklarımda oldu..

Kızlar iyi tatiller...
2 aya yakın görüşmediğim bir arkadaşım :
tanıyamadım Sanki başka biri olmuşsun çok zayıflamışsın dedi...
Çok mutluyum:))))

Kızlar iyi tatiller...
2 aya yakın görüşmediğim bir arkadaşım :
tanıyamadım Sanki başka biri olmuşsun çok zayıflamışsın dedi...
Çok mutluyum:))))
bak iste canim ne kadar güzel baskalarindan güzel olumlu yorumlar aliyorsun kilo veremesende oldugun kiloyu koru morelini bozma kilo kolay verilmior biz zoru basariyoruz ki senin isin daha da zor ken kilo verebiliorsun yarin tarti günümüz haydi bakalim gitsin kilolar :)

sağol cnm cumlemızınkıne..
ben abur cubur tuketmeye başladım ya...eşim alıyo dayanamıyorum yıyorum:26: sonrada pişman oluyorum.bıde sorunum şu ekmeksız doymuyorum

sağol cnm cumlemızınkıne..
ben abur cubur tuketmeye başladım ya...eşim alıyo dayanamıyorum yıyorum:26: sonrada pişman oluyorum.bıde sorunum şu ekmeksız doymuyorum

Yaaaa aynı problem benim eşimde de var canım evi dolduruyor abur cuburla... Ben ilk zamanlar eve almamasını şart koştum... Şimdi ise benim yanımda yenememesi konusunda uyarıyorum... Ekmeğe gelince ben her öğün 1-2 dilim yiyorum.. Tabii herkesin kendi kararı..

Teşekkürler durucum yaa sağol söz haftaya telafi edicem... Aralık bitmeden 80 e incem inş.

ne guzel ya 1-2 dılımle gunu bıtırmek...
bıde ben 10 sene çalıştım şimdi evdeyım evde nasıl verılecek bu kılolar hıç bılmıyorum.hergun karar verıyorum gun bıtıyo bakıyom gene ipin ucunu kaçırmışım

Bende ayni durumdayim spor yapamiyorum bebekle hic durmuyor cunku sabah kahvaltiyla guzelce basliyorum aksama bi bakmisim bozulmus birde misafir falanda geliyor evden hamur isi tatli eksik olmuyor

Kızlar tartılar yazılmamış
Ben yazıyorum:
Geçen hafta:83.3
Bu hafta:83.1
Giden:200 g
Valla az vermişim ama zaten ben bu hafta veremem hatta alırım diye korkuyordum
Bu bana göre başarı...

Canım öğünde 1-2 günde 6 dilime kadar çıkıyor:))) az yemeye alışınca yetiyor... İlk başta bende öyle senin gibi düşünüyordum... Şimdi alıştım
Hatta diyet yapanların bazıları hiç ekmek yemiyor.. Ben yine iyi yiyorum
Birde hep kendimizi kandırıyoruz be canım...
Evde de veriliyor... boğazını tutunca, ev işi bebek bakımı hareket olunca gidiyor... Yeterki gereksiz yağlı beslenme...

Sevgili fen öğretmeni seni takip ediyordum uye olmadan once sen o zaman 86 kilo idin bende ayniydim. Ama sen 83 oldun ben ise ayni.... sonunda üye oldum ve bende bugün 82.900 oldum ve cok mutlu oldum....
Yavaş yavaş gidiyor kilolar ama gidiyor ya cok mutluyum. Benim boyum senden 5 cm kisa tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…