- Konu Sahibi fenogretmeni
-
bende doğum yaptım ve sorasında kilolarla uğraşmaktayım evde tek başımayım kimsem yok buralarda yalnız kalınca evde olmaktan ya yiyorum yada hareket yok
ayı 5 inde düşünmeye başladım kilo vermeye ölçülerimi ve kilomu kaydettim 30 günlük squart programına başladım
gel gör ki yemeğe dur diyemedim işe başlamadığım için düzenli bi yeme sistemim de yok
sizin gülüğü görüce aynı durumları paylaştığımızı hissettim ve kabul ederseniz bede size katılmak istiyorum
ben gebelikte öce 56 idim 70 kilo doğum a girdim doğum sorası bebek ödem derke 62 kiloya idim ama zamalaevde olmanın rehavetiyle şimdi 67 kiloyum boyum da kısa 152 tıfılım biraz
benim yavaş yavaş kendimi kasmadan dikkat ederek ve hareketi arttırarak e az 55 e düşmem gerekiyo
bu arada bebeğim 5,5 aylık ve hala süt emziriyorum ek gıda almıyoruz henüz
Mesela ben çok tatlı yerdîm birde ara öğün meyvelerim yoktu
Yavaş yavaş gidick kilolar.. bol su ve yeşillik sütünü artırır . Onun dışındaki yediğin tatlılar yalan...
AHA YANLIŞLAR BE GEBELİK ÖCESİ SEBZE MEYVE Mİ YERDİM ÇEŞİT ÇEŞİT SALATALAR YAPARDIM ŞİMDİ EVDEYİM DİYET YAPMIYORUM AMMAAAN DEYİP HİÇ SEBZE MEYVE YEMEDİM KURUYEMİŞ TATLI MAKARA TOSTLAR VS VS Bİ TEK SUYU İYİ İÇERİM
AMA ARTIK BUGÜN UZUUN ZAMAN SONRA ACIKICA ELMA YEDİM DİYET YAPMADAN AKILLI BESLENEREK BAKALIM 1 AYDA NEREYE ULAŞICAM
DESTEĞİ İÇİ DE SAĞOL İŞE BAŞLAMADAN KIYAFETLERİMİN BİRAZIA BARİ GİREBİLEYİM
bugün öğlen mücver yaptım dolapta pek bişey yoktu. Yağlı oldu ama diğer günler telafi edicem inş.
Akşam: Taze fasulye ve tarhana çorbası 2 dilim ekmek yedim iyi gibi
ama sabah dansları bıraktık egzersiz azaldı(
hemen spora başlamalıyım...
ben şuam kıyafetlerin çoğuna girebiliyorum ama gîremedîklerim var daha..
Gerçekten kıyafetler îş ortamında çok önemli
senin mesleğin neydi canım? Nezaman başlayacaksın?
Evet arkadaşlar doğumdan sonra çok kilo aldım. Genelde doğum sonrası kîlo verilirken ben sütüm yok dîye yedikçe yedim. Bebeğim 1 yaşına yaklaşınca 9-10 aylıkken dikkat etmeye başladım şimdi 15 aylık hala kilom var. boyum 177 cm buarada şuan fena değilim ama benim için iyi değil.. Benim gibi arkadaşlar sayfama katılabilir...
bu akşam bende taz fasulye yaptımbide mercimek bide makarna ama beim diyette ike kulladığım küçük tabaklarım var onları hemen kullanmaya başladım
slm cnm benim de boyum 176. sanırım sen de kemikli yapılı bi bayansın.
ben de 112 kilodan 77 lere düştüm. gayet iyi görünüyorsun diyorlar ama ben de kendimi hala kilolu görüyorum. fotolarımı paylaşaym yorum sen yap.
bu arada nasıl verdin kilonu ne yaptın?
Harika öneriler tatlım dikkat edicem ben biraz acıyorum o saatlerde meyve Yada galeta falan yiyorum
Uygulamaya çalışıcam bakalım bu hafta neler olucak
Birde acıkınca su içmek çok güzel bir yöntem bende uyguluyorum işe yarıyor:))
Benimde diyetisyenin tavsiyesi leblebi acıkınca güzel tok tutuyo aklınızda olsun fıstıklar
Kizlar benim istahim gene acildi. Neyi gorsem onu yemek istiyrm. Yarin oruc tutucam. Nefsimi koreltmem lazim.
Bugun ogrencilerimin birazinda bit cikti((
Offf offf hala 92 kiloyum. Diete geri donmeliyim.
o saatlerde bende acıkıyorum canım ama yemeye yemeye midem küçüldü ve artık alıştım canımda bişi istemio eskisi gibi :) leblebi çok güzel fikir birde ayva tavsiye ederim tok tutuyor vee hemen bunula ilgili bir yazı kopyalıyım size
"Ayva suyunun iyi bir iştah kesici olduğu bilinmektedir. Özellikle yemeklerden 30 ila 45 dakika öncesinde içilen 1 bardak ayva suyu, vücudun insülin dengesini sağlayacağı için kilo vermeye ve iştahı kesmeye yardımcı olacaktır. Özellikle tatlıya düşkün olan ve sırf bu nedenle kilosunu kontrol edemeyen zayıflayamayan kişiler için uzmanlar ayva suyu içmelerini öneriyorlar."
Ayvanın suyunu çıkartçam die yormuorm kendimi tabi kendisini bir güzel yiyorm acıktırmıyor...
Dugun tehlikeli bolge. Dikkat.az yemeye calis. Bi de biraz verdin mi. kilo mu verdin diye sozler baslar. Yok dersin millete caktirmamak icin. Yok yalan soyleme vermissin derler. Gicik olurum ozaman. Dietin aksine hersey yerim. Ya sanane arkadas benim kilomdan, sanki baska dertleri yokmusta bir ben varim.derim kendi kendimeCanım ya benimde öyle moralim bozuk bîraz kaçırdım bu hafta dîyetî bıraktım
Birde yeni tartım geldi 85,4 kilomu gösteriyor eski tartım daha zayıf gösteriyordu canım sıkıldı uffff
Hafta sonu akrabanın düğünü var Pazartesi'ye kadar kilo almamaya çalışıcam oda kar sonuçta...
Dugun tehlikeli bolge. Dikkat.az yemeye calis. Bi de biraz verdin mi. kilo mu verdin diye sozler baslar. Yok dersin millete caktirmamak icin. Yok yalan soyleme vermissin derler. Gicik olurum ozaman. Dietin aksine hersey yerim. Ya sanane arkadas benim kilomdan, sanki baska dertleri yokmusta bir ben varim.derim kendi kendime
Allah analı babalı büyütsün canım :) bende bebek istiyorum hemde çook bunun için kilo vermem gerekiyor önce , etrafımdaki herkes boyuna göre kilon iyi hem doğum yapınca verirsin emzirirken gider kilo kalmaz diyor ama bu kişiye göre değişiyor bence,merak ediyorum kaç kiloyla hamile kaldın ve kaç kilo aldın hamileliğinde acaba??
Canım maşallah ne güzel vermişsin bende aynı senin gibiyim kemikli olunca zayıflasanda millet zayıfladığımızı anlamıyor..
Aslında zayıfsın ama boy olunca iri görünüyoruz aynı durumu bol bol yaşıyorum
Nasıl verdîm: tatlıyı kestim egzersîz(dans,yürüyüş,Ev işi) yaptım 3 ana 3 ara öğün beslendim
Cips çikolata bisküvi yemedim onun dışında az porsîyon kızartma dışında her yemekten yedim
Sen nasıl verdin şuam kaç bedensin?
Kac ayda verdin bu kilolari? Darisi basima.slm cnm benim de boyum 176. sanırım sen de kemikli yapılı bi bayansın.
ben de 112 kilodan 77 lere düştüm. gayet iyi görünüyorsun diyorlar ama ben de kendimi hala kilolu görüyorum. fotolarımı paylaşaym yorum sen yap.
bu arada nasıl verdin kilonu ne yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?