Doğum sonrası 103ten 86ya indim:)) hedef 68 kiloya ulaşmak...

Canım hoşgeldîn tabiki katılabilirsin çok memnun olurum
Anlattıkların Okadar tanıdıkki bende gurbetteyim kızım doğduğunda Kpss mağduruydum
Bebeğim doğduktan sonra 4 aylıkken atandım mebe
Tabii ozamana kadar evde aynı durum.. Ye iç yat canın sıkılınca ye mutluluktan ye...
Verirsin canım stres yapma ben 9 ay diyet yapamadım çünkü her seferinde sütüm bitme noktasına geldi
Yanlışlarını bul onları kaldır ortadan
Mesela ben çok tatlı yerdîm birde ara öğün meyvelerim yoktu
Yavaş yavaş gidick kilolar.. bol su ve yeşillik sütünü artırır . Onun dışındaki yediğin tatlılar yalan...

Mesela ben çok tatlı yerdîm birde ara öğün meyvelerim yoktu
Yavaş yavaş gidick kilolar.. bol su ve yeşillik sütünü artırır . Onun dışındaki yediğin tatlılar yalan...

AHA YANLIŞLAR BE GEBELİK ÖCESİ SEBZE MEYVE Mİ YERDİM ÇEŞİT ÇEŞİT SALATALAR YAPARDIM ŞİMDİ EVDEYİM DİYET YAPMIYORUM AMMAAAN DEYİP HİÇ SEBZE MEYVE YEMEDİM KURUYEMİŞ TATLI MAKARA TOSTLAR VS VS Bİ TEK SUYU İYİ İÇERİM
AMA ARTIK BUGÜN UZUUN ZAMAN SONRA ACIKICA ELMA YEDİM DİYET YAPMADAN AKILLI BESLENEREK BAKALIM 1 AYDA NEREYE ULAŞICAM
DESTEĞİ İÇİ DE SAĞOL İŞE BAŞLAMADAN KIYAFETLERİMİN BİRAZIA BARİ GİREBİLEYİM

Bugün öğlen mücver yaptım dolapta pek bişey yoktu. yağlı oldu ama diğer günler telafi edicem inş.
Akşam: taze fasulye ve tarhana çorbası 2 dilim ekmek yedim iyi gibi
Ama sabah dansları bıraktık egzersiz azaldı(
Hemen spora başlamalıyım...

Ben şuam kıyafetlerin çoğuna girebiliyorum ama gîremedîklerim var daha..
Gerçekten kıyafetler îş ortamında çok önemli
Senin mesleğin neydi canım? Nezaman başlayacaksın?

bu akşam bende taz fasulye yaptım bide mercimek bide makarna ama beim diyette ike kulladığım küçük tabaklarım var onları hemen kullanmaya başladım

günaydııınnnn
bugün keyfim yerinde saat 10 da 1 küçük kaşarlı yağsız tost ile 1 bardak meyve suyu içtim bebişi uyuttum şimdi de spor yapıcam

slm cnm benim de boyum 176. sanırım sen de kemikli yapılı bi bayansın.
ben de 112 kilodan 77 lere düştüm. gayet iyi görünüyorsun diyorlar ama ben de kendimi hala kilolu görüyorum. fotolarımı paylaşaym yorum sen yap.
bu arada nasıl verdin kilonu ne yaptın?

Eklentiler

• $jj.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 80
  • $çç.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 82
  • $nn.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 71
  • $pp.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleme:

Canım maşallah ne güzel vermişsin bende aynı senin gibiyim kemikli olunca zayıflasanda millet zayıfladığımızı anlamıyor..
Aslında zayıfsın ama boy olunca iri görünüyoruz aynı durumu bol bol yaşıyorum
Nasıl verdîm: tatlıyı kestim egzersîz(dans,yürüyüş,Ev işi) yaptım 3 ana 3 ara öğün beslendim
Cips çikolata bisküvi yemedim onun dışında az porsîyon kızartma dışında her yemekten yedim
Sen nasıl verdin şuam kaç bedensin?

Son düzenleme:

o saatlerde bende acıkıyorum canım ama yemeye yemeye midem küçüldü ve artık alıştım canımda bişi istemio eskisi gibi :) leblebi çok güzel fikir birde ayva tavsiye ederim tok tutuyor vee hemen bunula ilgili bir yazı kopyalıyım size

"Ayva suyunun iyi bir iştah kesici olduğu bilinmektedir. Özellikle yemeklerden 30 ila 45 dakika öncesinde içilen 1 bardak ayva suyu, vücudun insülin dengesini sağlayacağı için kilo vermeye ve iştahı kesmeye yardımcı olacaktır. Özellikle tatlıya düşkün olan ve sırf bu nedenle kilosunu kontrol edemeyen zayıflayamayan kişiler için uzmanlar ayva suyu içmelerini öneriyorlar."
Ayvanın suyunu çıkartçam die yormuorm kendimi tabi kendisini bir güzel yiyorm acıktırmıyor...

Kizlar benim istahim gene acildi. Neyi gorsem onu yemek istiyrm. Yarin oruc tutucam. Nefsimi koreltmem lazim.
Bugun ogrencilerimin birazinda bit cikti ((
Offf offf hala 92 kiloyum. Diete geri donmeliyim.

Kizlar benim istahim gene acildi. Neyi gorsem onu yemek istiyrm. Yarin oruc tutucam. Nefsimi koreltmem lazim.
Bugun ogrencilerimin birazinda bit cikti ((
Offf offf hala 92 kiloyum. Diete geri donmeliyim.

Canım ya benimde öyle moralim bozuk bîraz kaçırdım bu hafta dîyetî bıraktım
Birde yeni tartım geldi 85,4 kilomu gösteriyor eski tartım daha zayıf gösteriyordu canım sıkıldı uffff
Hafta sonu akrabanın düğünü var Pazartesi'ye kadar kilo almamaya çalışıcam oda kar sonuçta...

Çok güzel bilgiler uygulayacağım inş

Kızlar aslında insan diyete başlayınca devam edebilmelî..
Ben daha demin ara verdim dedim yaaa o psikoloji ile cips çîkolata yedim çok suçlu hissediyorum kendimî yaaaa
Napıyım moralim bozuldu ben 84 düm bugün 85,5 çıktım
Zaten zor veriyoruz kilo almış gibi oldum;((((

Dugun tehlikeli bolge. Dikkat.az yemeye calis. Bi de biraz verdin mi. kilo mu verdin diye sozler baslar. Yok dersin millete caktirmamak icin. Yok yalan soyleme vermissin derler. Gicik olurum ozaman. Dietin aksine hersey yerim. Ya sanane arkadas benim kilomdan, sanki baska dertleri yokmusta bir ben varim.derim kendi kendime

Son düzenleme:

Canım çok haklısın bende aynı rolleri yaparken verdiklerimi 1 günde geri alıyorum
Allah'tan bunlar beni en son 88 felan gördüler hiç 100 kilo görmediler...
Uffff yaa bu hafta benim sayfam boşa geçti kilo veremedim bide tartı sağolsun kilo almış gibi oldum...

bende 1.60 boyunda ve 59 kiloyum boyuma göre kilom fazla gibi geliyor bana ve bende çocuk düşünüyorum ama lik yapmam gereken şey 55 kiloya düşmek ama nedense içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor hantallaşmış gibi hissediyorum kendimi ;(

slm canım. çok sevindim senin adına. ben de günde 3 ana 2 ara öğün yaptım. akşam 7 den sonra su dışında bir şey yiyip içmedim.
haftanın 6 günü koşu bandım da 1 saat tempolu yürüdüm.
abur cubur yemedim.
ara öğünlerimde bol bol yoğurt yedim.
cips çikolata bisküvi türü şeyler ben de ağzıma sokmadım.
yemeklerin suyunu asla yemedim.
günde 5 dilimi geçmedi ekmeğim.(tam buğday ekmeği falan yedim.)
tatlı yemedim.
şu anda 40-42 bedenim. üstüm 40 altım 42. armut vücut tipine sahibim canım. kalçalarım var. mübarek zenci kalçası. :)
10 kg daha vermek istiyorum. ama eskisi gibi spor yapmıyorum. haftada 3 gün falan. onu da 1 aydır yapmıyorum. kış geldi saldım kendimi. istediğimi yiyip içiyorum ama dikkat ediyorum. salmıyorum kendimi. akşamları yemek yersem ekmeksiz yiyorum. yemezsem eğer meyve, yoğurt falan tüketiyorum.

Kac ayda verdin bu kilolari? Darisi basima.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…